Park area, hotel Rixos
Rixos Prykarpattya
відпочинок в парку, готель Ріксос
Отельный комплекс Риксос Прикарпатье
номер готелю Ріксос
Мейер-терапия
Програма Майер терапії, готель Ріксос
Игра в русский бильярд, отель Риксос
Гідро масаж, готель Ріксос Прикарпаття
Конференц-зал в готелі Ріксос Прикарпатя
ключ от номера, отель Риксос
Ресторан Европейской кухни, Риксос Прикарпатье
Вестибюль отеля, Риксос Пркарпатье
the hotel territory of Rixos Prykarpattya
Блог
Сімейний відпочинок в Карпатах
celendar
10.09.2021
Сімейний відпочинок в Карпатах

Наближається заповітний день – початок вашої відпустки, яку ви бажаєте провести в колі близьких і рідних? Шукаєте гарне місце, куди можна поїхати відпочивати всією сім’єю? Найпопулярнішими влітку залишаються подорожі до моря і за місто, що дозволяють набратися незабутніх вражень, а також позасмагати на сонечку і вдосталь накупатися. Взимку вибір більш обмежений, тому більшість людей вважає за краще відправитися за кордон, або провести час в тиші і комфорті – наприклад, на власній дачі, з шашликами і новорічною ялинкою. Всім, хто шукає простий і зручний варіант, який підходить для різного часу року, варто розглянути сімейний відпочинок в Карпатах. Це дозволяє заощадити час і кошти (завдяки відсутності необхідності в закордонних паспортах і візах), а також захоплююче провести дозвілля.

сімейний відпочинок в карпатах ріксос

Ті, хто хоча б раз успішно відпочив на Західній Україні, з задоволенням повертаються сюди знову і знову! А також рекомендують таку відпустку своїм друзями та знайомим. Головне – правильно вибрати місце, щоб у вас було комфортне житло, відмінна якість обслуговування, а також можливість складати щодня цікаві маршрути екскурсій по околицях і програму розваг.

Якщо ви гадаєте, де провести сімейний відпочинок в Карпатах, виберіть готель Rixos Prykarpattya! Вам достатньо лише забронювати квитки і номер на певну дату, а також зібрати валізи. Про все інше подбають співробітники готельного комплексу! Тут можна не тільки відпочити, а й оздоровитися, відвідати СПА, побалувати себе розкішними процедурами, і ближче познайомитися з визначними пам’ятками і архітектурними пам’ятниками Трускавця та області.

де провести сімейний відпочинок в Карпатах

На замітку: якщо ви бажаєте захистити себе від проблем і прикрих клопотів, а також розумно розпорядитися своїм відпускними, обирайте сімейний відпочинок в Карпатах «все включено». Це означає, що у вартість путівки будуть включені проживання, прибирання та обслуговування номерів, повний пансіон для всіх членів вашої родини, а також величезний ряд додаткових послуг (наприклад, відвідування закритого басейну, послуги СПА і т.п.).

Незабутній сімейний відпочинок в Карпатах взимку

сімейний відпочинок в Карпатах взимку

Три зимові місяці – це не тільки сніг і морози. Це ще й новорічні свята, які розтягуються майже на два тижні, а також довгоочікувані шкільні канікули, яких з величезним нетерпінням чекають усі діти. Це пора казок і чаклунства, тому пропонуємо зробити свої дитячі мрії реальністю, і обов’язково відпочити в Західній Україні в холодну пору року.

Чим гарний сімейний відпочинок в Карпатах на Новий Рік

Від того, наскільки добре ви сплануєте сімейний відпочинок в Карпатах взимку, буде залежати не тільки ваш настрій, але і самопочуття. Це позитивно вплине і на дитину, оскільки допоможе зміцнити його імунітет, а також подарує масу сил і нових вражень. Після такої відпустки дитині точно буде чим поділитися зі своїми однолітками!

Всім, хто намагається заздалегідь планувати свій зимовий сімейний відпочинок в Карпатах, варто включити в програму:

  • Новорічні святкування. Зверніть увагу, що на Західній Україні прийнято влаштовувати різдвяну «вечерю» з 12 стравами за католицьким звичаєм не в січні, а в кінці грудня. Тому у вас буде унікальна можливість відсвяткувати двічі і Новий Рік, і Різдво!
  • Дегустацію місцевої кухні. Зробити це можна в будь-якому кафе чи ресторані. Навіть якщо ваша дитина вередує, і часто відмовляється від їжі, дитина не зможе встояти перед розкішними гастрономічними шедеврами! Тим більше, що вся їжа готується з якісних продуктів, і відрізняється різноманітністю.
  • Сімейний відпочинок на лижах в Карпатах. На гірськолижних спусках є станції прокату обладнання і спорядження для дітей і дорослих. Крім цього, тут працюють інструктори, які покажуть малюкові, як правильно триматися на сноуборді або лижах. Як не дивно, діти освоюються набагато швидше дорослих, і з задоволенням підкорюють нові спуски! Для новачків виділені окремі траси з мінімальним рівнем складності і строгим дотриманням техніки безпеки. Якщо ви боїтеся стати на лижі, можна просто покататися з вітерцем на санях або снігоході, піднятися на гору на підйомнику. Головне – одягайтеся тепліше, щоб не застудитися.
  • Знайомство з унікальною культурою Прикарпаття. Можна замовити пішу екскурсію, або самостійно відправитися по музеям, оглянути архітектуру Трускавця, або найняти гіда, почувши від нього безліч захоплюючих історій. Крім цього, можна відвідати ярмарок або концерт самодіяльності, взяти участь в народних гуляннях, і т.п.
  • Відпочинок на свіжому повітрі. Можна домовитися з усіма членами сім’ї заздалегідь, і присвятити один вихідний прогулянці. Ви можете влаштувати снігову баталію, зліпити разом з дітьми снігові фігури або побудувати фортецю в парку біля готелю, зробити кілька знімків на пам’ять – на тлі засніженого ландшафту, і т.п.
  • Покупка сувенірів. Напевно у вас є колеги і знайомі, які бажають привезти невеликий, але пам’ятний подарунок. Не забувайте про бабусь і дідусів – їм буде дуже важлива така увага, тому вони зрадіють милим презентам. Поїдьте всією сім’єю на місцевий ринок, або відвідайте кілька сувенірних крамниць, щоб придбати вишукані вироби народних майстрів. Вони будуть нагадувати вам про розкішно проведену відпустку, а також приємно порадують своїм оригінальним зовнішнім виглядом.

Сімейний відпочинок в Карпатах на Новий Рік від 1 тижня і більше – це справжнє свято. Зробіть собі і дітям такий розкішний подарунок, і ви точно не пошкодуєте! Море позитивних емоцій та яскравих вражень гарантовані всім, і дорослим, і малечі!

Що обіцяє сімейний відпочинок в Карпатах восени?

сімейний відпочинок в Карпатах восени

Осінь – пора врожаїв, і саме в Прикарпатті у вас буде унікальна можливість спробувати справжні ягоди з лісу, а також продегустувати виноград, відправитися з провідником на грибне полювання або порибалити на озері. На думку аграріїв, тут унікальні природні умови, які мають багато спільного з м’яким кримським кліматом. Завдяки цьому на схилах гір карпатські фермери вирощують рідкісні сорти винограду, які не прижилися в інших районах України.

Ваша відпусткапотрапляє на один з осінніх місяців? Якщо ви вважаєте, що без моря багато втратили, є чудовий вихід із ситуації! Виберіть сімейний відпочинок в Карпатах восени, адже це найкращий час для прогулянок по горах і долинах! Це справжнє буйство фарб і безліч вражень від єднання з живою природою!

Осінній відпустку в Прикарпатті дозволить:

  • Відпочити в комфортних умовах.
  • Відновити запас сил і енергії.
  • Зміцнити імунітет.
  • Поліпшити самопочуття.
  • Насолодитися мальовничими краєвидами живої природи і гір.

Сімейний відпочинок в Трускавці – санаторій Rixos

сімейний відпочинок в Трускавці

Зимовий відпочинок в санаторії RP досить різноманітний. Можна всією сім’єю відправитися в аква-зону, і вдосталь поплавати в чистій воді. А найсміливіші і рішучі можуть зануритися в відкритий басейн, який має підігрів. Або відвідати дельфінарій – одну з унікальних пам’яток Трускавця.

Якщо ви бажаєте організувати кращий сімейний відпочинок в Карпатах, приїжджайте в санаторій RP восени. У вересні досить тепла погода, тому ви зможете вдосталь погуляти по околицях. А якщо метеорологи пообіцяють дощ, цей день можна з користю провести на території готельного комплексу. Дорослі можуть відвідати СПА, а діти – ігрову кімнату, прийнявши активну участь в одному з цікавих конкурсів або майстер-класі.

Приємно порадують і комфортні умови заселення. Це світлі просторі номери з усіма зручностями і оригінальним інтер’єром, де зможуть розміститися діти і дорослі. У жарку пору року можна регулювати температуру повітря в кімнатах за допомогою кондиціонера. У холодну пору року в номерах затишно і тепло, оскільки ідеально працює центральна система опалення.

сімейний відпочинок на західній Україні

Крім цього, на території комплексу є медичний і діагностичний центри. Тому дітей можна показати педіатру або вузьким фахівцям, отримавши професійні консультації та термінову медичну допомогу, пройти діагностику або обстеження. Можна поєднати відпочинок в RP з лікуванням і профілактикою хронічних хвороб, а також зі СПА-програмою і масажем. Так ви зможете отримати з сімейного відпочинку в Трускавці максимум користі для себе і дитини.

Ідеальний сімейний відпочинок в Карпатах влітку

сімейний відпочинок в Карпатах влітку

Шукаєте, куди втекти від виснажливої літньої спеки? Страждаєте на алергію, і намагаєтеся заздалегідь підготуватися до чергового сезону, набивши домашню аптечку всілякими таблетками, краплями і аерозолями? Відправляйтеся на сімейний відпочинок в Карпатах влітку, щоб оздоровитися і поліпшити своє самопочуття! Ви відразу помітите величезну різницю з морем і степом. Завдяки унікальному клімату та найчистішому гірському повітрю, а також відсутності пилу і заводського смогу, характерного для великих міст, в Прикарпатті чудово відчувають себе алергіки і астматики.

Спеціальний курс трускавецької мінеральної води, розрахований як мінімум на 2 тижні прийому, дозволить зміцнити імунну систему організму, а також ефективно очистити печінку, і знизити ризик виникнення алергічних реакцій. Також вода благотворно діє при хворобах шлунка і жовчного міхура, патологіях хребта, захворюваннях суглобів і т.п. Вона допомагає заповнити нестачу мікроелементів, а також покращує метаболізм.

Літній сімейний відпочинок в Карпатах

Літній сімейний відпочинок в Карпатах – це океан позитивних емоцій, а також можливість організації дозвілля на свій розсуд. це:

  • Гарний і безпечний загар (на терасі або в солярії).
  • Закритий або відкритий басейн (на вибір).
  • Цілюща мінеральна вода, здатна творити справжні дива.
  • Збалансоване харчування.
  • Найчистіше повітря.
  • Мальовничі ландшафти.

Літо можна брати напрокат велосипеди і самокати для дітей, здійснити прогулянку в ліс, або влаштувати покатушки на квадроциклах. Відгуки про сімейний відпочинок в Карпатах – завжди на висоті, і можуть успішно конкурувати з відгуками про відпустку на морському узбережжі. Одним з видатних достоїнств такого відпочинку є максимальний комфорт. У Західній Україні швидко переймають кращі європейські традиції, поєднуючи їх з українським колоритом та місцевою гостинністю.

сімейний відпочинок в Карпатах в липні

Якщо ви бажаєте заздалегідь підготуватися, бронюйте сімейний відпочинок в Карпатах в липні або серпні, пакуйте валізи, взявши деяку теплий одяг на випадок прохолодних вечорів, а також заздалегідь вивчайте розклад транспорту. Дістатися сюди можна потягом, міжміським автобусом, або на своєму авто, склавши маршрут.

Як спланувати сімейний відпочинок в Карпатах з дітьми

Якщо ви бажаєте отримати максимум користі зі своєї відпустки, продумайте до дрібниць майбутній сімейний відпочинок в Карпатах з дітьми. Важливо скласти програму розваг так, щоб було цікаво всім: і дошкільнятам, і підліткам. Можете сміливо залучати дітей до організації дозвілля – вони із задоволенням нададуть посильну допомогу батькам! Нехай дитина сама вибере, який майстер-клас або ярмарок вам варто відвідати.

Зверніть увагу: в санаторії RP є недорогі комфортні номери з додатковими спальними місцями. А також дитяча кімната, де малюків можна залишити на час під наглядом аніматорів, нянь, вихователів. В меню ресторану передбачені страви, які ідеально підходять для дитячого харчування. А послуги пральні дозволять швидко привести дитячий гардероб в порядок. Крім цього, ви можете попросити приготувати для всієї родини ланч-бокси на зворотний шлях, або взяти такий перекус з собою на екскурсію.

сімейний відпочинок в Карпатах з дітьми

Діти зможуть по достоїнству оцінити:

  • Обладнану атракціонами закриту аква-зону, де можна навчитися плавати і пірнати, або просто весело провести час у воді.
  • Спортивний і дитячий майданчики.
  • Кінозал, де організують показ мультфільмів, і т.п.

Діють пункти прокату велотранспорту та лижного спорядження, а також екскурсійне бюро. Якщо ваша дитина вважає огляд визначних пам’яток занадто нудним, у вас є унікальна можливість довести йому протилежне! Кожна подорож супроводжується захоплюючими легендами та історіями, які дозволять розширити кругозір дитини, а також поповнити його знання з історії та географії.

Сімейний відпочинок в Карпатах все включено – RP

Відпочинок в Карпатах все включено RP

Якщо ви бажаєте отримати максимум зручностей, вибирайте програму «все включено»! це:

  • Комфортабельні номери з усіма зручностями і стильно оформленим інтер’єром.
  • Висококласне обслуговування номерів в режимі 24/7.
  • Прямий трансфер від залізничного вокзалу Трускавця (або аеропорту Львова) до готелю, і назад.
  • Шведський стіл в ресторані, а також виконання індивідуальних замовлень по кухні і бару.
  • Послуги броні і покупки ж / д або авіаквитків на відповідні дати.
  • Дитяча кімната.
  • Безперебійний інтернет на всій території готельного комплексу.

А також первинна консультація терапевта і педіатра, великий перелік лікувально-оздоровчих і загальнозміцнюючих процедур, приголомшливі сеанси СПА, нелімітований час відвідування басейну, бювету і розважального центру.

Тим, хто прибуває на власному авто, надається місце на паркінгу. Для електрокарів є пункт підзарядки. Крім цього, в санаторії є навіть обладнана вертолітна площадка!

Сімейний відпочинок в Карпатах з харчуванням і рядом послуг від Rixos – це чудова можливість отримати максимальний комфорт за розумну суму! Якщо ви ще жодного разу не були в Карпатах, або бажаєте тут повторно провести відмінну відпустку – ласкаво просимо!

Заповніть контактну форму

Спеціаліст з бронювання зв'яжеться з Вами найближчим часом

Виберіть спосіб оплати
Забронювати
Оплатити при поселенні в готель
Дата прибуття
Дата прибуття
Дата від’їзду
Проходження будь-якої програми починається мінімум з наступного після заселення дня.

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду
Проходження будь-якої програми починається мінімум з наступного після заселення дня.

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду
* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду

Купівля новорічного банкету доступна при проживанні в готелі протягом 3 ночей в період з 30.12 до 02.12. Також у Вас є можливість поселитися раніше і поїхати пізніше позначених дат.

Для підтвердження бронювання необхідно внести повну оплату за програму новорічного банкету. У Вас буде можливість оплатити банкет окремо або разом з проживанням після завершення бронювання на сайті.

Дата прибуття
Дата прибуття
Дата від’їзду
Проходження будь-якої програми починається мінімум з наступного після заселення дня.

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
  • Для бронювання терапії Маєра, потрібно здійснити передоплату в розмірі 30% від вартості програми
  • Забронювати програму Майєра можна тільки при проживанні в готелі RIXOS, на весь період лікування
  • Проживання для пацієнтів, що проходять програму Майєра, розраховується за тарифом Room only
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Програми Маєра
Оберіть тривалість програми Майєра
Програма Check-Up
Програма Check-Up
ф
Програма Check-Up
Програма Check-Up
Програма Check-Up
Програма Check-Up