Park area, hotel Rixos
Rixos Prykarpattya
відпочинок в парку, готель Ріксос
Отельный комплекс Риксос Прикарпатье
номер готелю Ріксос
Мейер-терапия
Програма Майер терапії, готель Ріксос
Игра в русский бильярд, отель Риксос
Гідро масаж, готель Ріксос Прикарпаття
Конференц-зал в готелі Ріксос Прикарпатя
ключ от номера, отель Риксос
Ресторан Европейской кухни, Риксос Прикарпатье
Вестибюль отеля, Риксос Пркарпатье
the hotel territory of Rixos Prykarpattya
Блог
Відпочинок для двох в Rixos Prykarpattya
celendar
30.08.2021
Відпочинок для двох

Бажаєте організувати собі і коханій людині відпочинок в комфортних умовах? Сьогодні можна скористатися  великим різноманіттям ідей і морем можливостей. Наприклад, дуже простий і бюджетний варіант – виїхати на пікнік за місто; найзручніше робити це на своєму авто, витратившись тільки на паливо, продукти і напої. Можна навіть зняти невеликий котедж або номер в мотелі, щоб переночувати. Правда, тут є ризик зіткнутися з незручностями – у вигляді комах і алергії на дикорослі рослини, поганим сервісом в сільському або придорожньому готелі, відсутністю елементарних зручностей і т.п. Крім того, ви будете залежні від примх погоди, оскільки під час дощу або холоду поїздка відміняється. Тому відпочинок для двох краще планувати заздалегідь, прорахувавши всі можливі способи, а також зваживши всі «за» і «проти».

відпочинок для двох у rixos prykarpattya

Відпочинок для двох на вихідні

Ось ще кілька варіантів, як провести удвох вихідні в романтичній обстановці:

  • Поїздка на дачу (якщо така є). Є ризик, що релакс перетвориться в чергові «трудодні» зі збирання врожаю, або ваш спокій буде порушений якщо випадково приїдуть родичі.
  • Купівля сертифікатів в СПА-центр. Моральне задоволення і користь від процедур можуть зійти нанівець, оскільки до вечора ви повернетеся в звичайну обстановку.
  • Політ на острови або поїздка до моря. Має значення пору року і місце. Буде потрібно заздалегідь готувати закордонного паспорта, робити візи, бронювати путівки і квитки (що вдається далеко не завжди на потрібну дату).
  • Романтична вечеря вдома. Звичайно, найпростіше – нікуди не їхати і залишитися в рідних стінах, накривши святковий стіл, і як слід виспавшись вранці. Дуже зручно, але знову без зміни обстановки.

Ідеальним варіантом стане відпочинок для двох на вихідні на Прикарпатті. Дістатися сюди можна як на власному авто, так і громадським транспортом, замовивши від залізничної чи автобусної станції прямий трансфер до готелю Rixos. Це чудова можливість провести уїк-енд в компанії коханої людини, в комфортній обстановці, щоб ніхто не міг порушити ваш спокій. А також відновити фізичну форму і знайти душевну рівновагу, пройшовши ряд унікальних процедур в SPA.

відпочинок для двох на вихідні

Важливо пам’ятати: щоб подорож була максимально комфортною для вас обох, постарайтеся заздалегідь подумати, як і чим дістатися до санаторію. Якщо це можливо, забронюйте відразу квитки, або прокладіть маршрут по карті за допомогою навігатора. Якщо ви вирішили подорожувати на своєму авто, намітьте заздалегідь місця можливих зупинок, де можна вийти з авто розім’яти ноги, перекусити, випити кави або заправитися.

відпочинок для двох на вихідні на Прикарпатті

Якщо у вас є діти, про них також варто подбати. В санаторії є дитяча кімната, працюють аніматори, надаються послуги няні. Але чи буде вам комфортно вечеряти удвох в атмосфері романтики, знаючи, що за стінкою спить дитина, і в будь-яку хвилину можете прокинутися? В якості альтернативи можна доручити малюків на вихідні бабусям і дідусям, або залишити на піклування хороших друзів – за умови, що діти спокійно сприймуть подорож батьків на кілька днів, їм буде забезпечено належний нагляд, а ви зможете залишатися на зв’язку.

СПА відпочинок для двох у Трускавці

СПА відпочинок для двох

Сучасний СПА-відпочинок для двох – прекрасний шанс відновити сили і розслабитися після напружених буднів. А також отримати заряд бадьорості та гарний настрій. Рівень кращих українських закладів, що пропонують SPA процедури окремо і в складі комплексних програм, готовий конкурувати з європейською якістю обслуговування.

спа центри для двох

У великих готелях Прикарпаття обладнані просторі СПА-центри, де пропонують широкий спектр процедур по догляду з обличчям і тілом, а також спеціальні оздоровчі програми. Завдяки цьому можна:

  • Очистити організм від шлаків і токсинів.
  • Зробити профілактику остеохондрозу.
  • Зняти напругу в м’язах.
  • Поліпшити стан шкіри.
  • Підлікувати волосся і нігті.
  • Скинути кілька зайвих кілограмів без жодних зусиль, та ін.

Завдяки ароматерапії, басейну і масажу можна зняти зайве роздратування і стрес, знайти спокій і умиротворення. Підекюрний і манікюрний кабінети – справжня знахідка для дам, які прагнуть виглядати на всі сто відсотків.

санаторій спа для двох

Відпочинок в Карпатах для двох

Заміський відпочинок для двох – це чудова можливість змінити обстановку. Прикарпаття – одне з кращих місць, куди можна поїхати вдвох. Тут можна знайти не тільки чудові види, але і дивно чисте повітря, яке хочеться вдихати на повні груди. Якщо ви віддаєте перевагу провести більшу частину дня в СПА, то ввечері можна влаштувати романтичну прогулянку по околицях готелю, відвідати ресторан з гарною кухнею, або замовити вечерю прямо в номер.

Відпочинок в Карпатах для двох

Кращий відпочинок для двох у Rixos Prykarpattya

Якщо ви вибираєте відпочинок на вихідні для двох за попереднім замовленням, обов’язково уточнюйте:

  • Що входить у вартість путівки.
  • На який час вона розрахована.
  • Чи надаються додаткові зручності і пільги, і в якому випадку (наприклад, знижка при попередньому бронюванні та повної передоплати).
  • Які об’єкти інфраструктури перебувають на території.

Наприклад, в Rixos Prykarpattya діє 15% -ва знижка гостям, які прибувають на уїк-енд, незалежно від категорії номерів. За бажанням можна вибрати тариф тільки зі сніданком, накривають по системі шведський стіл, або взяти повний пансіон. А також підібрати номер на свій смак – класичний, кутовий, стандарт, напівлюкс звичайний або панорамний люкс.

Романтичний відпочинок для двох

Романтичний відпочинок для двох

Створити невимушену обстановку у дома буває дуже важко. Тому подорож по нових місцях і ночівля в комфортабельному готелі стане оптимальним варіантом. Затишні номери з усіма можливими зручностями і оригінальним інтер’єром, смачна їжа, відмінне обслуговування, приємна музика, СПА-процедури, під час яких можна викинути з голови похмурі думки, віддавшись у владу умілих фахівців з масажу … Це справжній рай, а не просто вихідний відпочинок!

Романтичний відпочинок для двох в Україні

Романтичний відпочинок для двох в Україні

Якщо ви намагаєтеся продумати заздалегідь романтичний відпочинок для двох в Україні, вивчіть пропозиції по СПА-путівками або уїк-енди. Якщо ваші відносини знаходяться на стадії зустрічей або спільного проживання, така поїздка допоможе налагодити взаєморозуміння, а також відволіктися від дрібних повсякденних проблем. Якщо ви в шлюбі, райський відпочинок для двох може стати своєрідним рімейком медового місяця, зміцнить взаємини і допоможе досягти порозуміння в різних питаннях. А також допоможе зняти зайву дратівливість і негативні наслідки стресів, які супроводжують зараз практично всіх людей.

романтичний відпочинок для двох на вихідні

На замітку: романтичний відпочинок для двох на вихідні рекомендований парам, які працюють в ненормованому робочому графіку, можуть по черзі виїжджати у відрядження на різний час, і т.п. Якщо з яких-небудь причин у вас не виходить разом з’їздити в повноцінну відпустку на тиждень і більше, дозвольте собі хоча б розкішний уїк-енд за програмою «все включено»!

Особливу увагу на вибір місця варто звернути парам, які збираються подорожувати восени, ранньою весною і взимку. У холодну пору року погода може виявитися настільки підступною і непередбачуваною, що вам доведеться практично весь час провести в приміщенні. Отже, варто взяти путівку в готель, де є різні способи проведення дозвілля. Наприклад, в Ріксос можна почекати дружину, яка робить манікюр, в барі або більярдній кімнаті. Або вдосталь поплавати в закритому басейні, оснащеному системою підігріву і очищення води.

медовий місяць в rixos prykarpattya

Якщо дозволяє погода і температура на вулиці, в програму відпочинку для двох в Україні можна включити захоплюючу прогулянку або екскурсію, присвячену огляду місцевих визначних пам’яток. Експерти не радять вибирати надто складні і довгі маршрути. Наприклад, в Прикарпатті можна:

  • Прогулятися до найближчого термального джерела або мінеральної свердловини.
  • Відвідати ринок або магазини сувенірів, вибравши один одному пам’ятні подарунки.
  • Повечеряти в ресторані при свічках.
  • Замовити прогулянку верхи, і т.п.

Корисно знати: навіть якщо ви не плануєте купувати гору сувенірів для всіх членів сім’ї, обов’язково виберіть щось, що буде нагадувати вам про приємно проведений час. Якщо ви вибираєте відпочинок для двох за містом, зробіть кілька вдалих фото, або зніміть невелике відео, яке буде викликати тільки приємні емоції.

Різноманітність вибору комфортних номерів

вибір номерів для пари

В готелі Ріксос ви знайдете кращий відпочинок для двох, а також зможете підібрати номер на свій смак. Ось короткий огляд популярних варіантів з двоспальними ліжками:

Класик R – стильний сучасний інтер’єр з просторим ліжком і світлою ванною кімнатою, оформлений в спокійних тонах. Тут все дуже функціонально, без громіздкого декору і вигадливих деталей. Відмінний вибір для молодих сімей із середнім доходом, яким хочеться відпочити в хорошому місці.

Кутовий R – альтернатива класичному варіанту, злегка перевищує його по площі, і привертає цікавим плануванням. Є додатковий розкладний диван.

Кутовий двомісний – дивовижний номер з сучасним оформленням і суміжній ванній. Оформлення виконано в вишуканих бежево-горіхових тонах.

Напівлюкс – досить просторий номер з двома кімнатами, простий, але з елегантною внутрішньою обробкою. Тут є невеликий затишний коридор, ванна, вітальня і спальня.

Люкс – разюче відрізняється по обстановці від напівлюкса. Тих, хто вирішив тут оселитися на вихідні, очікують витончені меблі і оригінальний інтер’єр. Створити романтичну обстановку буде дуже просто: достатньо погасити верхнє світло, залишивши включеним торшер або невеликі настінні світильники.

Панорамний люкс – кращий вибір для тих, хто хоче відпочивати по вищому розряду. З вікна можна милуватися живою природою Карпат. Тут дві кімнати – вітальня і спальня, а також максимум простору. Інтер’єр оформлений в скандинавському стилі: холодний білий, кава з молоком, сірий, синій, чорний тони.

Тим, хто звик вибирати тільки найкраще для себе і своєї сім’ї, можна порадити розкішні апартаменти. У них є відразу дві спальні, в кожній з яких встановлене ​​просторе двоспальне ліжко, і є своя ванна кімната. А також величезна, прекрасно обставлена ​​вітальня і окрема кухня. При оформленні таких номерів використовувалося натуральне дерево і сучасні оздоблювальні матеріали.

Чому варто відвідати санаторій Ріксос Прикарпаття

райський відпочинок для двох

Шукаєте місце, де можна замовити райський відпочинок для двох у найближчі вихідні або на певну дату? Замовляйте відповідний номер в санаторії Ріксос Прикарпаття, вивчивши пропозиції по СПА-послугам на нашому сайті!

Така подорож, розраховане на 2 або 3 ночі, допоможе:

  • Провести час в легкій невимушеній атмосфері.
  • Відпочити в умовах підвищеного комфорту.
  • Побути наодинці з коханою людиною.
  • Отримати високий рівень сервісу.
  • Поринути на кілька днів в світ задоволень, ні в чому собі не відмовляючи.
  • Зробити гідний подарунок душі і тіла.

Ви також зможете подарувати путівку коханій людині в якості приємного сюрпризу, отримавши у відповідь море подяки.

Якщо ви вибираєте романтичний відпочинок для двох за містом, обов’язково відвідайте центр SPA. Наприклад, в програмі Relax Weekend від Rixos Prykarpattya це:

  • Турецька лазня з пілінгом всього тіла.
  • Сеанси загального масажу.
  • Ліфтинг-процедури.
  • Аромамасаж.
  • Гідро-живильний догляд за шкірою.
  • Корекція фігури.

Антистресова програма допоможе позбутися синдрому хронічної втоми, а також помітно поліпшити зовнішній вигляд і настрій. Вона допомагає надовго зарядитися позитивними емоціями і гарним настроєм.

За допомогою співробітників готелю можна оформити доставку свіжих квітів в номер, а також замовити послугу «Будильник», якщо ви не хочете проспати з ранку довгоочікувану екскурсію. А також замовити вечерю в номер або ще одну пляшку смачного шампанського в будь-який час доби, здати речі в пральню, підзарядити електрокар перед зворотною дорогою і т.п.

Заповніть контактну форму

Спеціаліст з бронювання зв'яжеться з Вами найближчим часом

Виберіть спосіб оплати
Забронювати
Оплатити при поселенні в готель
Дата прибуття
Дата прибуття
Дата від’їзду
Проходження будь-якої програми починається мінімум з наступного після заселення дня.

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду
Проходження будь-якої програми починається мінімум з наступного після заселення дня.

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду
* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду

Купівля новорічного банкету доступна при проживанні в готелі протягом 3 ночей в період з 30.12 до 02.12. Також у Вас є можливість поселитися раніше і поїхати пізніше позначених дат.

Для підтвердження бронювання необхідно внести повну оплату за програму новорічного банкету. У Вас буде можливість оплатити банкет окремо або разом з проживанням після завершення бронювання на сайті.

Дата прибуття
Дата прибуття
Дата від’їзду
Проходження будь-якої програми починається мінімум з наступного після заселення дня.

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
  • Для бронювання терапії Маєра, потрібно здійснити передоплату в розмірі 30% від вартості програми
  • Забронювати програму Майєра можна тільки при проживанні в готелі RIXOS, на весь період лікування
  • Проживання для пацієнтів, що проходять програму Майєра, розраховується за тарифом Room only
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Програми Маєра
Оберіть тривалість програми Майєра
Програма Check-Up
Програма Check-Up
ф
Програма Check-Up
Програма Check-Up
Програма Check-Up
Програма Check-Up