Park area, hotel Rixos
Rixos Prykarpattya
відпочинок в парку, готель Ріксос
Отельный комплекс Риксос Прикарпатье
номер готелю Ріксос
Мейер-терапия
Програма Майер терапії, готель Ріксос
Игра в русский бильярд, отель Риксос
Гідро масаж, готель Ріксос Прикарпаття
Конференц-зал в готелі Ріксос Прикарпатя
ключ от номера, отель Риксос
Ресторан Европейской кухни, Риксос Прикарпатье
Вестибюль отеля, Риксос Пркарпатье
the hotel territory of Rixos Prykarpattya
Блог
Де і як відсвяткувати Новий Рік у 2023 році?
celendar
23.12.2022

Наближається Новий, 2023 рік – чарівна низка зимових свят. Зараз їх хочеться особливо сильно, адже цього року було не так багато хорошого. Тепер хочеться налаштуватися на позитив, обмінюватися сюрпризами і дозволити собі позитивні емоції. Ті, хто з нетерпінням чекають на цей переход від 2022 до 2023 року і змін на краще, вже давно задумалися, де відсвяткувати Новий Рік.

Але пропозицій так багато, а ви не знаєте, що привабливіше: подивитись українські міста та спокійно відпочити в готелі чи влаштувати собі справжню європейську пригоду. Як вибрати найкращий варіант? Читайте цю статтю — і ви дізнаєтесь, де на вас чекають незабутні новорічні свята.

Де відсвяткувати Новий Рік у 2023 році?

Якщо у вас виникло це питання, то ви, напевно, не плануєте залишатися вдома в саму довгоочікувану ніч усіх 12 місяців. Можна організувати захід так:

  • Зібратися з друзями та веселитися в одного з них удома чи орендувати житло.
  • Домовитись, що прийдете в гості до когось із близьких. Сьогодні перспектива відзначити Новий Рік із сім’єю сприймається особливо тепло.
  • Зарезервувати столик в одному із закладів міста, які працюють у ніч проти 1 січня.
  • Оселитися у заміському туристичному комплексі, наприклад, неподалік лісу.
  • Поїхати в Буковель чи інший курорт Заходу України.
  • Вирушити в затишне європейське місто.

Якщо бажаєте змінити обстановку, насититися яскравими враженнями та смачними стравами, краще взяти на замітку два останні пункти. Захід нашої країни порадує вас традиційною зустріччю свят, колоритом та справжньою зимою з великою кількістю снігу.

Поїздка до Європи — спосіб торкнутися іншої культури, ознайомитися з відомими на весь світ пам’ятками. Подорож до іншого міста чи країни стане шикарним подарунком на Новий Рік 2023 та способом перезавантаження.

Топ-5 місць заходу України для святкування Нового Року

Одним із найтрендовіших способів відзначити головні урочистості зими вважається відпустка у місті Лева. Він надовго залишиться в пам’яті казковим ярмарком на площі Ринок та традиційними гуляннями. Це місто прекрасне та унікальне своєю архітектурою, а на Новий Рік Львів особливо перетворюється.

Йому личить снігове оздоблення і безліч прикрас, якими обрамляються численні кафе та ресторани. Якщо ж прогулянок та посиденьок у приємних закладах недостатньо, варто звернути увагу на гірськолижні курорти:

  1. Буковель. Порадує не лише екстримальними активностями, а й розміреним відпочинком у затишному дерев’яному будинку чи готелі. Також можна відвідати водоспади Гук та Пробій, розташовані неподалік.
  2. Трускавець. Якщо вас цікавлять зимові види спорту та лікування водою, варто обрати цей варіант. Тут є всі можливості та зручності для корисного відпочинку всією родиною, а для дітей – роздолля.
  3. Верховина. Знайомство з культурними та природними пам’ятками, лижні траси, гастрономічні враження. Все це чекає на туриста в цій локації.
  4. Драгобрат. Окрім гірськолижного курорту, який відомий навіть за межами України, є безліч захоплюючих розваг. Купання в чанах, екскурсія до Драгобратського водоспаду та багато традиційної гуцульської їжі. Тут не буде нудно ні людям старшого віку, ні малечі.

Нижче є докладна інформація про маст-візит місця цих населених пунктів.

Новорічний Буковель

Поїхати сюди на Новий рік – чудова ідея, якщо любите проводити час активно. Тут розташовані спеціально облаштовані траси для катання, загальна довжина яких сягає 50 км. Також є 16 витягів. Можна освоїти такі види дозвілля, як:

  • Джибінг.
  • Зорбінг.
  • Сноубординг.
  • Катання на ковзанах, надувній пігулці, собачій чи кінній упряжці.

Якщо хочеться чогось заспокійливішого, можна провести час наодинці з природою. Приїзд до Буковеля — дивовижна можливість побачити два справжні водоспади. Взимку вони особливо чарівні: зовні височить 15-метрова стіна, що складається з бурульок, а всередині шумить нестримний потік. Перший водоспад Женецький, він же Гук, розташований неподалік с. Микуличин. Другий – Пробій, 8-метровий водоспад. Подивитися на нього можна на околиці м. Яремче.

Багато готелів, що знаходяться на території курорту Буковель, зазвичай готують власну розважальну програму. Зустріч довгоочікуваного свята має на увазі смачну вечерю та видовищне шоу. Також на території можна піти до ресторану, бару або нічного клубу. Залишок відпустки варто присвятити прогулянкам на свіжому повітрі, огляду околиць, відпочинку у лазні чи сауні.

Львів на Новий рік: куди піти та що подивитись?

Місто Лева – це селебріті серед усіх населених пунктів заходу України. Перевагами перебування тут є відпочинок із європейським сервісом та атмосферою у поєднанні з традиційними українськими гуляннями. Зазвичай Львів на Новий Рік перетворюється на суцільну різдвяну декорацію. Місцеві жителі та туристи збираються на площі Ринок або перед Драматичним театром, веселяться та гріються глінтвейном.

Ймовірно, тепер свято проходитиме без колишнього розмаху. Але, що обов’язково буде, то це дотримання традицій. До Львова краще приїхати вже в двадцятих числах грудня, щоб:

  • Встигнути на Різдво.
  • Зустріти вертепи.
  • Побачити Святого Миколая.
  • Поспостерігати за ходою зірок, що супроводжується колядками.
  • Пройтися до пам’ятника Степану Бандері — львів’яни дотримуються цієї традиції 1 січня.

Новий Рік 2023 можна розпочати насиченою прогулянкою затишними вулицями. Ви неодмінно залишитеся задоволені, адже вивчатиме одне з найкрасивіших міст старенької Європи. Під час кожного візиту Львів сюди розкривається по-новому. Помічаються такі деталі, куди раніше не звертав уваги.

Підніміться на Високий замок і подивіться, як вишукано сніг прикрасив дахи старовинних споруд. Якщо хочеться справжньої середньовічної романтики, варто записатися на тур справжніми замками: Олеський — Свірзький — Золочівський — Підгорецький — Жовківський. Львів на Новий Рік здатний здивувати як дорослого, так і юного мандрівника. Але якщо вам стане тісно серед шикарної історичної архітектури, вирушайте до Львівської області. Широкі простори, мальовничі гірські краєвиди та свіже повітря допоможуть розслабитися та оздоровитись.

Верховина: спосіб зустріти Новий, 2023 рік?

Якщо мрієте провести свята у Карпатах, знайте: одна з найкращих локацій цього краю – Верховина. Безліч варіантів житла, чарівні краєвиди та гостинні гуцули зроблять картину вашого відпочинку ідеальною. Обов’язковими атрибутами урочистостей будуть запальні танці, народні пісні, а також апетитна місцева кухня. Локація пропонує різноманітні розваги: катання на лижах, санчатах, кінських упряжках. Прихильникам розміреного дозвілля рекомендуються до відвідування такі цікаві місця:

  • Музей гуцульської магії.
  • Галерея, де представлені місцеві обряди та традиції.
  • Хата, де знімали «Тіні забутих предків».
  • Сироварня Хата-зграя, де можна купити і навіть навчитися варити бринзу.
  • Музей музичних інструментів.

Вас вразить казковий вид на річку Чорний Черемош, вікові буки та величний гірський масив. Вже для цього варто відвідати курорт Верховина.

Драгобрат: як відсвяткувати Новий Рік?

Атмосфера свята, засніжені простори, активний відпочинок є ще багато приводів приїхати в Драгобрат. Вибравши собі підходяще житло, ви зможете зустріти урочистість у колі найближчих, а потім покататися з ними на лижах чи сноуборді. Якщо поки що не вмієте цього робити, найкраще навчитися на місці з унікальним кліматом. Вам гарантовані лісові пейзажі та чарівні гірські схили із щільним шаром снігу — чудові умови, щоб:

  • Зайнятися трекінгом на Новий Рік.
  • Покататися на снігоході.
  • Відпочити у чані, сауні чи лазні з неймовірним видом на карпатську природу.
  • Поїхати до с. Ясіня дивитись Струківську церкву, зведену в 1824 році. Ця святиня включена до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.
  • Відвідати водоспад Труфанець.

Приголомшливі панорами, найсмачніші страви у місцевих гостинних закладах та улюблені види дозвілля – вам не захочеться їхати з Драгобрату.

Що Трускавець пропонує на Новий, 2023?

Одним із найбільш географічно вигідних положень може похвалитися Трускавець. Він знаходиться поряд з гірськолижними курортами, які на слуху любителів зимового спорту. Це Славське, Плай, а також менші курорти: Тисовець і Орявчик. Вам сподобається і те, що вже за 5 хвилин їзди від міста є гірськолижний узвіз Буковиця.

Приїхати сюди на новорічні свята — чудова ідея, адже тут досить розвинена інфраструктура: завжди знайдеться де смачно перекусити, і чим дістатися орендованого житла. Місцеві готелі та санаторії мають різну цінову політику. Завдяки цьому канікули у сніговій казці під назвою Трускавець можуть дозволити собі люди з різним доходом.

Бездоганним місцем, де буде комфортно зупинитися не тільки компанією друзів, а й з дітьми, стане курортний комплекс Rixos-Prykarpattya із бальнеологічним напрямком. Тут можна не лише жити, а й відвідувати оздоровчі процедури. Природні цілющі джерела та привітний персонал подбають про те, щоб гості ефективно відновили сили після тяжкого року. Новорічні свята у місцевих готелях завжди відбуваються весело та захоплююче. Їх можна відзначати, оглядаючи місцеві культурні, історичні та природні пам’ятки:

  • Історичний музей.
  • Костел Успіння Пресвятої Діви Марії.
  • Ландшафтний парк “Підгір’я”.

Можливо, вам більше сподобається путівка, в якій включено все. Тоді Новий Рік буде відзначений із шоу-програмою, тематичними вечірками, смачною та корисною їжею та іншими привілеями комплексного сервісу.

Сміливо обирайте цей куточок у передгір’ї Карпат, якщо й досі розмірковуєте: де відсвяткувати Новий Рік. Вам сподобається близьке розташування житла до барів та ресторанів. Доглянута територія, власний медичний центр та максимальна інтегрованість у мальовниче довкілля мають стати вирішальними критеріями під час вибору локації для відпочинку.

Де відсвяткувати Новий Рік за кордоном?

Новий Рік 2023 року обов’язково почнеться з позитивних емоцій, якщо зустріти його за кордоном. На вас чекають нові враження, повсюдно яскраві декорації, велика кількість автентичної вуличної їжі, а за хорошого бюджету — і візити до найкращих закладів.

 

Привітно приймають українців європейські міста. Поїздка на новорічні свята в точку на карті із солідною історією автоматично робить казковою відпустку. Вам варто звернути увагу на такі варіанти:

  1. Польща. Можна відвідати Познань чи Краків. Багатьом вони нагадують Львів на Новий Рік. На вашу увагу заслуговують різдвяні ярмарки, де зможуть повеселитися і дорослі, і дітлахи. Попит серед туристів має гірськолижний курорт Закопане.
  2. Данія. У Копенгагені обов’язкова для відвідування набережна Нюхавн, де ви побачите не тільки чудові святкові вогні, а й зворушливі різнокольорові будиночки. На пристані Лангелініє помітите знамениту Русалочку. Також можна влаштувати невеликий тур замками Фреденсборг і Бернсторф. Дітям сподобається у зоопарку та океанаріумі.
  3. Швеція. Якщо мрієте побачити північне сяйво, вирушайте на північ від Йоккмокка, ближче до кордону з Норвегією. Там знаходяться найкращі місця для спостереження цього чудового явища. Це буде розкішний подарунок самому собі.
  4. Фінляндія. Для мам із дітьми вибір, де відсвяткувати Новий Рік, очевидний – у Лапландії. Тут не тільки живе Санта Клаус, а й є парк розваг, собача та оленяча ферми, де катають на упряжках. Дитина буде у захваті. Гельсінкі, як і будь-яке інше фінське місто перетворюється на святкову ілюмінацію та яскраво прикрашені вітрини, чим сподобається людям будь-якого віку.
  5. Німеччина. У Мюнхені на Marienplatz відкрито головний базар, присвячений Різдву. Тут стоїть і ошатна ялинка, сувенірні лавки, і кіоски із ситною їжею. Можливо, вам буде цікавий фестиваль Tollwood у Olympiapark. У програму входять циркові та театральні вистави, всілякі виставки та концерти. У Берліні новорічні свята також не обходяться без ярмарків. Найкраще визнано WeihnachtsZauber в Gendarmenmarkt. Там можна насититися гарним настроєм.
  6. Іспанія. Багатьом цей варіант може здатися несподіваним. Але, наприклад, у Барселоні чудова різдвяна атмосфера поєднується із шармом курортного морського міста.

Тепер ви знаєте найкращі ідеї, як і де відсвяткувати Новий Рік. І місцеві курорти, і відомі закордонні локації радують гостей барвистістю та яскравими заходами. Канікули в Європі – це завжди позитивний експірієнс. Але знайте, що й ближче до будинку можна знайти цілий калейдоскоп дивовижних місць, де зустріч нового року буде позитивною та безтурботною.

Заповніть контактну форму

Спеціаліст з бронювання зв'яжеться з Вами найближчим часом

Виберіть спосіб оплати
Забронювати
Оплатити при поселенні в готель
Дата прибуття
Дата прибуття
Дата від’їзду
Проходження будь-якої програми починається мінімум з наступного після заселення дня.

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду
Проходження будь-якої програми починається мінімум з наступного після заселення дня.

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду
* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду

Купівля новорічного банкету доступна при проживанні в готелі протягом 3 ночей в період з 30.12 до 02.12. Також у Вас є можливість поселитися раніше і поїхати пізніше позначених дат.

Для підтвердження бронювання необхідно внести повну оплату за програму новорічного банкету. У Вас буде можливість оплатити банкет окремо або разом з проживанням після завершення бронювання на сайті.

Дата прибуття
Дата прибуття
Дата від’їзду
Проходження будь-якої програми починається мінімум з наступного після заселення дня.

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
  • Для бронювання терапії Маєра, потрібно здійснити передоплату в розмірі 30% від вартості програми
  • Забронювати програму Майєра можна тільки при проживанні в готелі RIXOS, на весь період лікування
  • Проживання для пацієнтів, що проходять програму Майєра, розраховується за тарифом Room only
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Програми Маєра
Оберіть тривалість програми Майєра
Програма Check-Up
Програма Check-Up
ф
Програма Check-Up
Програма Check-Up
Програма Check-Up
Програма Check-Up