Park area, hotel Rixos
Rixos Prykarpattya
відпочинок в парку, готель Ріксос
Отельный комплекс Риксос Прикарпатье
номер готелю Ріксос
Мейер-терапия
Програма Майер терапії, готель Ріксос
Игра в русский бильярд, отель Риксос
Гідро масаж, готель Ріксос Прикарпаття
Конференц-зал в готелі Ріксос Прикарпатя
ключ от номера, отель Риксос
Ресторан Европейской кухни, Риксос Прикарпатье
Вестибюль отеля, Риксос Пркарпатье
the hotel territory of Rixos Prykarpattya
Блог
Мікродермабразія в санаторії Rixos Prykarpattya
celendar
10.08.2021
Микродермабразия

Несприятливі екологічні умови в поєднанні з частими стресами, незбалансованим харчуванням і хронічними недосипами безпосередньо позначаються на зовнішності. Перш за все, страждає шкіра обличчя і тіла: вона може лущитися або навпаки – блищати від надлишку шкірного жиру, стає шорсткою і нерівною, мати малоприємний сіро-жовтий відтінок. Погіршувати ситуацію може недолік кисню, зловживання солярієм і всілякі ускладнення зі здоров’ям.

алмазна мікродермабразія

Коли звичайні засоби по догляду за обличчям і тілом виявляються безсилі, на допомогу приходять салонні процедури. У число лідируючих входить алмазна мікродермабразія, що практикується косметологами RP і великими салонами краси по всій країні. Вона вважається малоінвазивною, оскільки практично не травмує шкіру, проста в застосуванні, дає швидкий і стійкий ефект. Процедура була придумана більше 40 років тому в Італії, і до сих пір має величезний успіх в різних країнах світу.

Мікродермабразія - це мікрошліфування шкіри

Мікродермабразія – це мікрошліфування шкіри, прибирає ороговілі частинки з поверхні, розгладжує поверхню шкірного покриву, а також стимулює оновлення клітин. В ході процедури використовують спеціальні склади з мікрокристалами, які під певним тиском впливають на шкіру. Сеанси відрізняються безболісністю і високою швидкістю проведення, вимагають мінімальної підготовки від пацієнта. Капіляри і кровоносні судини залишаються цілими і неушкодженими.

Цікавий факт: абразивні частинки складу для мікродермабразії за своїм діаметром набагато менше, ніж в скрабах. Кристалічна структура дозволяє ефективно захоплювати залишки шкірного жиру, що зібрався в порах, а також «зрізати» відмерлі клітини верхніх шарів без помітних пошкоджень. Паралельно з цим шліфуються зморшки і складки: після процедури вони стають менш вираженими. Шкіра починає «сяяти», підсвічуватися зсередини – саме такий ефект сьогодні на піку моди.

мікродермабразія в rixos prykarpattya

Алмазна мікродермабразія

До складу салонної мікродермабразії входять частинки оксиду алюмінію. Вони мають унікальну будову, і при розгляді під мікроскопом схожі на необроблені алмази з великою кількістю гострих граней. Завдяки цьому процедура отримала назву алмазної. Додатковими компонентами є сполучні речовини, що надають складу необхідної консистенції.

показання до мікродермабразії

Які показання до мікродермабразії

Основні показання для мікродермабразії такі:

  • Нормальна, комбінована і схильна до жирності шкіра.
  • Наявність комедонов і чорних крапок.
  • Вугровий висип.
  • Розширені пори.
  • Нерівність і шорсткості.
  • Тьмяний, землистий колір обличчя.
  • Неоднорідна структура (рихлість, нерівності).
  • Ознаки передчасного старіння (в’ялість і т.п.)
  • Поява дрібних, середніх і глибоких зморшок.
  • Пігментація, шрами, рубці.

Які протипоказання до мікродермабразії

Головними протипоказаннями до мікродермабразії в салоні або у дома є:

  • Наявність пошкоджень і відкритих ранок в зоні передбачуваної обробки.
  • Опіки різного характеру.
  • Гнійники в стадії активного дозрівання.
  • Шкірні захворювання (екзема, псоріаз, розацеа).
  • Новоутворення (бородавки і т.п.).
  • Індивідуальна непереносимість окремих компонентів складу.
  • Деякі хвороби імунної системи і цукровий діабет.
  • Інфекційні захворювання (герпес).

Особливу обережність слід проявляти власницям тонкої, схильної до сухості, чутливої ​​шкіри, а також людям з папіломами, родимками, невусами і рідними плямами. Якщо є негативна реакція на оксид алюмінію і інші метали, косметолог може запропонувати альтернативу – систему без кристалів. Ось її основні відмінності:

  • Застосування спеціальних насадок з вбудованими алмазами.
  • Використання м’яких сумішей.

Мікродермабразія шкіри обличчя – ефект від процедури

Мікродермабразія шкіри обличчя - ефект від процедури

Кристалічна мікродермабразія, виконувана фахівцями RP дозволяє домогтися такого корисного ефекту:

  • Скорочення пігментних плям за кількістю та розміром.
  • Зменшення зморшок (глибокі стають менш вираженими, дрібні – практично непомітними).
  • Покращення кровообігу.
  • Глибоке очищення і зменшення пір в діаметрі. Після процедури вони менше схильні до забруднення, а утворення чорних крапок відбувається набагато рідше.
  • Стимуляція природних процесів (вироблення колагенових і еластинових волокон).
  • Підвищення тонусу шкіри.
  • Покращення структури. Шкірний покрив стає ідеально рівним, оксамитовим, приємним на дотик. Розтяжки, рубці і шрами стають менш помітними (дрібні – можуть практично безслідно зникати).
  • Збільшення пружності.

Додатково до цього обличчя набуває ніжний рівний колір, а тіло стає просто ідеальним!

Відразу після сеансу можливий легкий дискомфорт, незначні набряки, почервоніння або гематоми, проте вони незабаром безслідно зникають. Важливо стежити за тим, щоб кристалічна суміш не потрапляла в очі. З цією метою професійні косметологи часто використовують марлеві або тканинні пов’язки, прикриваючи ними повіки пацієнта.

Микродермабразия - скільки потрібно процедур

Ще один показник високої якості процедури – зволожуючий крем, який наноситься після дермабразії. Фірмова косметика швидко усуває неприємні симптоми: легке печіння, поколювання, почервоніння, відчуття стягнутості.

догляд після алмазної мікродермабразії

Мікродермабразія – скільки потрібно процедур? Щоб добитися стійкого результату, необхідно пройти повний курс алмазної мікродермабразії, ціна якого залишається в доступних межах. Це 4-6 сеансів, які виконуються протягом 10-14 днів. Для обличчя і тіла рекомендують проходити один курс приблизно раз на півроку, для рук – раз в 3-4 місяці.

Основний догляд після алмазної мікродермабразії заснований на таких правилах:

  • Підберіть насичений зволожуючий крем, сироватку або лосьйон. У перші 7-10 днів після шліфування приділяйте особливу увагу харчуванню і зволоженню шкіри.
  • Тимчасово відмовтеся від масок і пілінгів з фруктовими кислотами, а також від скрабів і жорстких мочалок, якщо ви проходили мікродермабразію від розтяжок.
  • Намагайтеся дати особі відпочинок протягом доби після сеансу (не використовуйте в цей період щільні тональні основи, консилери і пудру).
  • Як мінімум добу після сеансу не можна бути на відкритому сонці і відвідувати солярій. Занадто великий ризик отримання опіків і небажаного подразнення.

Мікродермабразія від пігментації

Якщо вас долають веснянки, або на тильній стороні кистей з’явилися старечі плями – саме час записатися на мікродермабразію шкіри обличчя або рук. Вона не є 100% -вим захистом від старіння, зате дозволить приховати косметичні дефекти, зберігши здоров’я вашої шкіри.

мікродермабразяю шкіри обличчя

Важливо не просто пройти курс процедур, а й підібрати грамотний догляд. Зазвичай косметологи рекомендують щодня користуватися кремами та лосьйонами з легким освітлюючим ефектом, а також інтенсивно живити і зволожувати шкіру. При кожному виході на вулицю не забувайте наносити на шкіру сонцезахисні засоби, щоб попередити новий етап пігментації.

Волога мікродермабразія обличчя

Щоб знизити травмованість процедури, наносять на попередньо очищену і зволожену шкіру обличчя. За численними відгуками пацієнток, шліфування підвищує ефективність застосування косметики, а також знижує її витрату, що дуже вигідно.

Волога мікродермабразія обличчя

Зволожуючі креми, які наносять на шкіру після проходження мікродермабразії, вбираються набагато краще і швидше, а їх активні речовини глибше проникають в шкіру. Тональні засоби також наносяться краще, розподіляються тонким рівномірним шаром, менше скочуються протягом дня.

Мікродермабразія шиї і декольте

Стандартний протокол процедури мікродермабразії для шкіри шиї та зони декольте аналогічний обробці обличчя і рук. Шкіру попередньо очищають і зволожують, а потім за допомогою апаратної насадки подають під тиском мікрокристали.

Мікродермабразія шиї і декольте

Проходження курсу мікродермабразії для шиї декольте дозволяє приховати ваш справжній вік, а також підготуватися до важливої ​​фотосесії або святкового заходу, коли необхідно блищати в наряді з відкритими грудьми або плечима. Це відмінний спосіб позбутися від в’ялості, складок і темних плям.

Алмазна мікродермабразія рук

Алмазна мікродермабразія рук

Один з найпоширеніших питань у жінок – коли краще робити мікродермабразію для шкіри рук? Жорстких сезонних обмежень немає, проте доведеться подбати про захист рук від холоду, сонця і жорсткої води. Тому косметологи рекомендують в період проходження курсу процедур і як мінімум 1 тиждень після нього використовувати рукавички для виконання будь-яких домашніх справ, а також захищати руки при виході на вулицю за допомогою кремів. У зимовий час не забувайте про теплі рукавичках, і обов’язково підберіть жирний крем для живлення і зволоження шкіри.

Мікродермабразію рук рекомендують регулярно робити тим, хто:

  • Ретельно стежить за своїм іміджем, і хоче приховати справжній вік.
  • Подовгу працює на відкритому повітрі.
  • Має щільну, пористу шкіру.
  • Готується до важливої ​​зйомці або заходу.

Процедура універсальна, підходить не тільки жінкам, а й чоловікам, що стежать за собою.

Відгуки про алмазну мікродермабразію

Відгук про алмазну мікродермабразію

За свідченням тих, хто хоча б один раз пройшов курс мікродермабразії обличчя, шиї, зони декольте або рук, корисний ефект від процедури ви побачити одразу. Стан і колір шкірного покриву помітно покращуються, що видно неозброєним оком, і цей результат зберігається досить довгий час. Шкіра стає м’якою, приємною на дотик, гладкою, еластичною. Зникають нерівності, шорсткості, зменшуються в діаметрі пори, зникають чорні точки, а нові комедони з’являються в меншій кількості.

За відгуками пацієнток, мікродермабразію особливо добре робити:

  • Після відпустки, коли шкіра трохи відійшла від перебування під сонцем, і на ній немає сонячних опіків, зате є ознаки фотостаріння.
  • У періоди міжсезоння, коли верхні шари дерми активно відмирають, і обличчя може лущитися.
  • У холодну пору року, коли відмерлі клітини на поверхні шкіри перешкоджають проникненню зволожувальної і живильної косметики, а також погіршують колір обличчя.

відгуки про мікродермабразію в Rixos

Примітка: відгуки взяті з відкритих джерел.

Мікродермабразія: відгуки косметологів

Професійні косметологи, в тому числі і фахівці косметологічного кабінету RP, сходяться на думці, що процедура має високу ефективність. Якщо ви хочете отримати кращий результат від шліфування обличчя і мікродермабразії, важливо:

  • Знайти хороший салон (або клініку) і висококласного фахівця, який зможе проаналізувати стан вашої шкіри, і надати детальну консультацію.
  • Дотримувати періодичність проведення процедур.
  • Якщо це необхідно – пройти повторний курс з рекомендованим інтервалом, щоб закріпити результат.
  • Дотримуватись правил щоденного догляду за шкірою (правильно підібрати очищення, маски, харчування та зволоження).
  • Використовувати некомедогенну декоративну косметику високої якості, щоб знизити ймовірність забруднення пір.

Існують фірмові аналоги салонної процедурою. Наприклад, у знаменитого бренду Мері Кей мікродермабразія представлена ​​в компактному двоетапному варіанті, яким можна користуватися в домашніх умовах:

  • Перший крок – це скраб з мініатюрними абразивними частинками, який наносять на попередньо очищену зволожену шкіру.
  • Другий крок – легка заспокійлива сироватка, яка зможе зняти подразнення шкіри.

Ефект помітний вже після першого застосування, і трохи поступається салонному за глибиною впливу і стійкості. Підходить для жінок, які прагнуть мати гарний вигляд, але не мають у своєму розпорядженні вільний час для відвідування косметолога.

Фахівці Rixos Prykarpattya пропонують поєднати турботу про здоров’я і догляд за собою. У нашому санаторії ви зможете зробити будь-які процедури, спрямовані на лікування хронічних хвороб і відновлення організму, а заодно пройти мікродермабразію і лазерну шліфовку, подбавши про свою зовнішність. Довірте своє обличчя і тіло справжнім професіоналам!

Заповніть контактну форму

Спеціаліст з бронювання зв'яжеться з Вами найближчим часом

Виберіть спосіб оплати
Забронювати
Оплатити при поселенні в готель
Дата прибуття
Дата прибуття
Дата від’їзду
Проходження будь-якої програми починається мінімум з наступного після заселення дня.

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду
Проходження будь-якої програми починається мінімум з наступного після заселення дня.

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду
* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду

Купівля новорічного банкету доступна при проживанні в готелі протягом 3 ночей в період з 30.12 до 02.12. Також у Вас є можливість поселитися раніше і поїхати пізніше позначених дат.

Для підтвердження бронювання необхідно внести повну оплату за програму новорічного банкету. У Вас буде можливість оплатити банкет окремо або разом з проживанням після завершення бронювання на сайті.

Дата прибуття
Дата прибуття
Дата від’їзду
Проходження будь-якої програми починається мінімум з наступного після заселення дня.

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
  • Для бронювання терапії Маєра, потрібно здійснити передоплату в розмірі 30% від вартості програми
  • Забронювати програму Майєра можна тільки при проживанні в готелі RIXOS, на весь період лікування
  • Проживання для пацієнтів, що проходять програму Майєра, розраховується за тарифом Room only
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Програми Маєра
Оберіть тривалість програми Майєра
Програма Check-Up
Програма Check-Up
ф
Програма Check-Up
Програма Check-Up
Програма Check-Up
Програма Check-Up