Park area, hotel Rixos
Rixos Prykarpattya
відпочинок в парку, готель Ріксос
Отельный комплекс Риксос Прикарпатье
номер готелю Ріксос
Мейер-терапия
Програма Майер терапії, готель Ріксос
Игра в русский бильярд, отель Риксос
Гідро масаж, готель Ріксос Прикарпаття
Конференц-зал в готелі Ріксос Прикарпатя
ключ от номера, отель Риксос
Ресторан Европейской кухни, Риксос Прикарпатье
Вестибюль отеля, Риксос Пркарпатье
the hotel territory of Rixos Prykarpattya
Блог
Куди поїхати у березні 2022 року
celendar
13.02.2022
Куди поїхати у березні 2022 року

З настанням весни кожному хочеться якнайшвидше пройти період ранкової сірості та постійних туманів. Ми втомилися від довгої та холодної зими, тому просто не можемо дочекатися справжнього тепла, пташиних трелів та сонячної погоди.

На жаль, дуже рідко в перші дні весни погода нас тішить своїм теплом та чудовою погодою. Практично завжди на початку і в середині березня на вулицях подекуди ще лежить сніг, а там, де він розтанув, знаходяться калюжі та бруд.

Тим не менш, ви завжди легко можете зробити свій початок весни теплим та сонячним, яскравим та незабутнім. Як це зробити? Все досить просто: можна спланувати цікаву подорож до моря або гори, причому це можна зробити як в Україні, так і в екзотичних країнах.

ідеї куди поїхати відпочити у березні 2022 року

Не варто думати, що поїздка в Європу, наприклад, обов’язково має бути дорогою і непідйомною для вашого сімейного бюджету, а єдиним доступним напрямком до теплих країн буде вже багатий Єгипет.

Ми підготували для вас найпопулярніші напрямки для березневого відпочинку, серед яких кожен знайде для себе щось цікаве та незвичайне. Відсвяткуйте початок весни під пальмою або насолоджуйтесь найчистішим гірським повітрям із користю для здоров’я!

Куди поїхати відпочивати у березні недорого

Куди поїхати відпочивати у березні недорого

Чи можна і куди поїхати відпочивати в березні недорого? Насправді напрямів для відпочинку в березні існує дуже багато. В Україні – це Карпати та безліч санаторіїв у горах, які пропонують поєднати приємне з корисним. Ви зможете відпочити за системою “все включено” і при цьому пройти повне медичне обстеження організму.

У Європі в березні для вас відкриті будь-які популярні туристичні напрямки: ви можете вибрати поїздку на уїк-енд до Туреччини або відвідати знамениті Єлисейські поля у Франції. Популярні гірськолижні курорти Австрії та Швейцарії можуть запропонувати ексклюзивний відпочинок як для сімей з дітьми, так і для великої компанії друзів.

Куди поїхати Україні в березні

Куди поїхати Україні в березні

Якщо ви не можете визначитися, куди поїхати в березні 2022 року в Україні, слід спочатку визначитися з бюджетом. У нашій країні цілком можна і потрібно відпочивати бюджетно, причому ні в чому собі не відмовляючи. Необов’язково знімати на тиждень найдорожчий готель у Буковелі та платити за обід усієї сім’ї кілька сотень, а то й тисяч гривень.

Якщо ви віддаєте перевагу відпочинку в горах і не проти покататися на лижах або сноубордах, цілком можна зняти приватну садибу, яких безліч біля підніжжів найпопулярніших курортів. Крім Буковеля, ви можете вибрати такі популярні напрямки, як:

  • Яремче;
  • Ворохта;
  • Пилипець;
  • Красія;
  • Ізки;
  • Драгобрат та багато інших.

Якщо активний спосіб життя під час відпочинку не для вас, можна вибрати туризм із відвідуванням пам’ятних місць. Львів, Одеса, Київ, Івано-Франківськ – в Україні є десятки міст з багатьма пам’ятниками історії та місцями, які просто зобов’язаний відвідати кожен.

Куди поїхати в березні крім гірськолижних курортів? У Херсоні ви можете записатися на тур на квадроциклах знаменитою Олешківською «пустелею», в Трускавці відмінно відпочивається тим, хто воліє поєднувати відпочинок з медичними процедурами та лікуванням на бальнеологічних курортах.

Одним із таких курортів, який працює за системою «все включено», є готельний комплекс Rixos Prykarpattya. Він є найбільшим лікувально-оздоровчим і курортним комплексом Трускавця, в якому щороку відпочивають і відновлюються тисячі людей не тільки з України, а й з усього світу.

Куди поїхати у березні за кордон

Куди поїхати у березні за кордон

Якщо ви бажаєте відчути справжню розкіш Сходу, ми рекомендуємо відвідати в березні Об’єднані Арабські Емірати. Ця країна ідеально підходить для любителів розкішного та багатого відпочинку. Тим не менш, завжди можна знайти варіанти і бюджетної відпустки: багато готелів пропонують цілком адекватні ціни на проживання, причому сніданок вже входить у вартість.

Чим привабливі Емірати? Якщо вже на початку весни на більшості популярних південних курортів панує така сильна спека, що краще не виходити з приміщення, то в березні тут максимально комфортно як для пляжного, так і для екскурсійного відпочинку.

Ще одна перевага березневого відпочинку в ОАЕ – менша кількість туристів, аніж на зимові свята. Сюди можна приїжджати, як у компанії друзів, так і з маленькими дітьми – курорти ідеально обладнані для туристів різного віку.

Якщо ОАЕ для вас поки що не варіант, рекомендуємо розглянути «європейський» формат березневого відпочинку. Як щодо Іспанії, наприклад? Сезон пляжного відпочинку на Піренейському півострові починається з квітня, але в березні цілком можна викупатися в Середземному морі – температура води вже близько 20°С.

відпочинок в Іспанії у 2022 році

Найбільший піковий сезон в Іспанії – це червень-серпень: величезна кількість туристів з усієї Європи буквально «окупують» всі пляжі, а в магазинах та торгових центрах не проштовхнутися. У цей час температура повітря буває просто нестерпною, висока вологість може зробити відпочинок малокомфортним.

Отже, якщо Ви хочете відпочити і при цьому не витратити більшу частину сімейного бюджету, найкращим варіантом стане відвідування Іспанії у березні-квітні. Тепла погода, мінімум людей, доступні ціни – це ідеальні умови для того, щоб ознайомитись із найпопулярнішими пам’ятками країни.

Поїздка у березні до Європи

Якщо ви зібралися в одну з європейських країн, але поки що не можете визначитися, куди поїхати відпочивати в березні краще, ось кілька порад. Насамперед, необхідно визначитися з форматом відпочинку: комусь до душі активне проведення часу, а хтось віддає перевагу неспішним прогулянкам старовинними вуличками Праги, Будапешта або Риму.

Щодо популярних місць для поїздки до Європи, то відкриває наш рейтинг Італія. Варто розуміти, що пляжний сезон традиційно починається тут наприкінці травня – на початку червня, але багато хто відкриває його набагато раніше – у березні, наприклад. Рекомендуємо купити якісні гіроборди в магазині Кактус. Теплий середземноморський клімат, як кажуть, має в своєму розпорядженні.

Найкомфортніший відпочинок в Італії – це вересень, коли вже не так спекотно і поки що немає дощів. Якщо вас цікавить туризм та знайомство з пам’ятками, березень стане чудовим місяцем для цього. Незважаючи на те, що погода в цей період мінлива, найчастіше тепло, ніж холодно.Куди поїхати відпочивати у березні за низькими цінами

Туристів та мандрівників приваблює те, що на багато послуг на початку сезону ціни значно нижчі. Ви можете купити безліч пам’ятних сувенірів буквально за копійки: людей мало, тому багато лав і магазинчиків намагаються максимально знизити ціни.

Куди поїхати відпочивати у березні недорого в Європі? Найбільшою популярністю серед туристів користуються тури «вихідного дня». Багато туроператорів пропоную вильоти зі Львова, Одеси, Києва, Харкова чи Херсона до Стамбула, Праги, Бухаресту, Софії, Парижу.

Ви прилітаєте в п’ятницю і заселяєтеся в недорогому готелі зі включеними сніданками, після чого три дні надані самі або можете замовити ознайомчі екскурсії по місту та найближчим пам’ятним місцям. У березні ціни на такий відпочинок більш ніж доступні – за 200 євро ви можете зробити своїй другій половинці оригінальний і незабутній подарунок на 8 березня у вигляді поїздки до Європи.

Якщо ви надаєте перевагу автоподорожі на особистому автомобілі, вам може бути цікаво, куди поїхати на машині в березні. Багато автолюбителів відкривають сезон саме цього місяця, коли з доріг сходить сніг, то чому б не відвідати одну з європейських столиць на автомобілі?

З Києва ви можете дістатися без проблем до Праги, Софії, Парижа, Берліна, Берна або будь-якого іншого міста за вашим бажанням. Залишилося грамотно скласти маршрут, зупиняючись на шляху в готелях та насолоджуючись новими емоціями.

Відвідати теплі країни у березні

Відвідати теплі країни у березні

Куди поїхати в березні до теплих країн? Безумовно, як би ми не намагалися бути об’єктивними, Єгипет був і залишається для абсолютної більшості наших співвітчизників найкращим варіантом у співвідношенні ціна та якість відпочинку.

Саме в цій країні багато українців вперше відчули всі переваги відпочинку за системою «все включено», причому вартість тижня у п’ятизірковому готелі у березні місяці для сім’ї з 3-4 осіб може становити від 500-600 доларів. Чим не бездоганний відпочинок?

Практично всі туристичні агенції визнають, що відпочинок у Єгипті залишається найбільш затребуваним серед наших громадян. І це не дивно – країна пірамід та фараонів вже давно відома своїми комфортними та безпечними пляжами, гарним сервісом та бюджетними цінами путівок.

На більшості курортів країни найвищий пляжний сезон починається з квітня. Проте деякі регіони вже на початку березня відрізняються комфортною для пляжного відпочинку погодою. Рекомендуємо вам відправитися у відпустку до таких курортів:

  • Дахаб;
  • Шарм ель шейх;
  • Марса Алам;
  • Хургада;
  • Таба.

Найчастіше до Єгипту вирушають із дітьми. Це з декількома особливостями країни:

  • багато готелів пропонують послугу «все включено», щоб батьки не переживали, чим годувати дитину в поїздці;
  • при готелях працюють дитячі кімнати, де свої послуги пропонують досвідчені аніматори та вихователі;
  • пляжі повністю безпечні з пологим спуском до води;
  • купа активностей для дітей: аквапарки, парки атракціонів, дельфінарії тощо.

Шрі Ланка

Якщо ви шукаєте, куди поїхати у відпустку у березні, сміливо обирайте мальовничу Шрі-Ланку. Її пейзажі ніби зійшли з картинки: високі кокосові пальми, білий пісок і блакитна вода – ідеальні складові вашого незабутнього відпочинку.

Вже наприкінці осені на курорти підходить сезон дощів, але в березні погода максимально комфортна: +28-30 градусів у повітрі та +23-25 ​​градусів у воді. Крім того, на початку весни тут пропливають величезні кити, і ви зможете поспостерігати за їхньою міграцією.

Домініканська республіка

Куди поїхати у березні за кордон якщо хочеться реальної екзотики? Ще один потрібний напрямок для подорожі в березні – Домініканська Республіка. Тут, як і на Шрі-Ланці, з кінця квітня очікується сезон дощів. Однак у березні на курортах спокійно та тепло. Найкращі напрямки для відпочинку в Домінікані вважаються Кап-Кана, Пунта-Кана, Санто Домінго та Ла Романа.

Температура повітря на початку весни становить 26-28 градусів. Тобто не спекотно і не холодно. До речі, щороку у березні країна відзначає День Незалежності. Тому у вас є можливість потрапити на гучне святкування із ярмарками, фестивалями та концертами.

Березень ще й найкращий час для екскурсійного відпочинку у Домінікані. Навіть з огляду на те, що в країні не так багато архітектурних пам’яток, тут є на що подивитися. На особливу увагу заслуговує «зелений туризм» – обов’язково відвідайте національні парки, ліси, водоспади та печери.

Незабутня весна разом із Rixos Prykarpattya

Куди поїхати в Україні на 8 березня? Ми рекомендуємо розглянути як кінцеву мету готельний комплекс Rixos Prykarpattya в Трускавці. Чому сюди? Все досить просто: розвинена інфраструктура, безліч розваг для дітей та місць відпочинку для дорослих, можливість оздоровитись та відновити сили – все це можна замовити у Ріксосі.

Якщо поки що не визначилися, куди поїхати в Україні в березні, Ріксос-Прикарпаття стане чудовим вибором та незабутнім місцем, у яке ви, поза сумнівом, захочете повернутися ще не один раз. Трускавець відомий у всьому світі своїми знаменитими курортами, крім того, тут чудова природа та приголомшливе повітря.

Початок весни – це завжди початок чогось нового. То чому б не отримати яскраві нові емоції, вирушивши у відпустку вашої мрії? Не знаєте, куди поїхати відпочивати у березні? Вибирайте будь-який з перерахованих вище напрямків і прямуйте до сонця, в гори, до моря або до нових незабутніх емоцій. Ми гарантуємо, що така відпустка, безсумнівно, стане приємною та захоплюючою пригодою.

Заповніть контактну форму

Спеціаліст з бронювання зв'яжеться з Вами найближчим часом

Виберіть спосіб оплати
Забронювати
Оплатити при поселенні в готель
Дата прибуття
Дата прибуття
Дата від’їзду
Проходження будь-якої програми починається мінімум з наступного після заселення дня.

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду
Проходження будь-якої програми починається мінімум з наступного після заселення дня.

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду
* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду

Купівля новорічного банкету доступна при проживанні в готелі протягом 3 ночей в період з 30.12 до 02.12. Також у Вас є можливість поселитися раніше і поїхати пізніше позначених дат.

Для підтвердження бронювання необхідно внести повну оплату за програму новорічного банкету. У Вас буде можливість оплатити банкет окремо або разом з проживанням після завершення бронювання на сайті.

Дата прибуття
Дата прибуття
Дата від’їзду
Проходження будь-якої програми починається мінімум з наступного після заселення дня.

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
  • Для бронювання терапії Маєра, потрібно здійснити передоплату в розмірі 30% від вартості програми
  • Забронювати програму Майєра можна тільки при проживанні в готелі RIXOS, на весь період лікування
  • Проживання для пацієнтів, що проходять програму Майєра, розраховується за тарифом Room only
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Програми Маєра
Оберіть тривалість програми Майєра
Програма Check-Up
Програма Check-Up
ф
Програма Check-Up
Програма Check-Up
Програма Check-Up
Програма Check-Up