Park area, hotel Rixos
Rixos Prykarpattya
відпочинок в парку, готель Ріксос
Отельный комплекс Риксос Прикарпатье
номер готелю Ріксос
Мейер-терапия
Програма Майер терапії, готель Ріксос
Игра в русский бильярд, отель Риксос
Гідро масаж, готель Ріксос Прикарпаття
Конференц-зал в готелі Ріксос Прикарпатя
ключ от номера, отель Риксос
Ресторан Европейской кухни, Риксос Прикарпатье
Вестибюль отеля, Риксос Пркарпатье
the hotel territory of Rixos Prykarpattya
Блог
Куди поїхати на Новий Рік у 2022 році
celendar
11.12.2021
Куди поїхати на Новий Рік у 2022 році

Новорічні та різдвяні свята для багатьох наших співвітчизників тісно пов’язані між собою, і у більшості асоціюються із тривалими канікулами та відпочинком. Хтось бажає провести цей час вдома, у родинному колі, або відвідати близьких друзів. А хтось виїжджає за місто, на дачу, ближче до природи, насолоджуючись чистим повітрям та спокоєм. Ті, хто не може довго всидіти на одному місці, і прагне нових вражень, упродовж грудня вирішують, куди поїхати на Новий Рік 2022. Таких варіантів маса, адже можна подорожувати нашою країною, або вирушити за кордон, встигнувши заздалегідь забронювати собі недорогу путівку.

Варто врахувати кожному мандрівнику

куди поїхати на Новий Рік

Вас нестримно тягне у подорож, і ви бажаєте, щоб вона запам’яталася вам надовго? Представляємо кілька варіантів, куди поїхати на Новий Рік, щоб свята справді вдалися. Врахуйте, що вибір маршруту пов’язаний з декількома факторами:

  • На скільки днів ви плануєте вирушити у подорож.
  • З ким ви їдете: на самоті, у парі з другом/подругою або коханою людиною, або у складі всієї сім’ї, разом із дружиною або чоловіком та дітьми.
  • Який бюджет, виділений на подорож?
  • Чи дозволяє ваше здоров’я перенести авіапереліт та різку зміну клімату (якщо ви бажаєте на море).
  • Чи потрібна додаткова підготовка та супутні витрати. Наприклад, перш ніж вибирати,куди поїхати на Новий Рік за кордон, варто перевірити термін дії закордонного паспорта, дізнатися про необхідність візи.

На замітку: нинішні реалії такі, що доведеться також підготувати сертифікат про проходження вакцинації, або попередньо зробити ПЛР-тест.

Куди поїхати на Новий Рік за кордон

Куди поїхати на Новий Рік за кордон

Не знаєте, куди поїхати на Новий Рік 2022 з України? Існує 3 основних напрямки:

  • Європейські країни. Святкувати в Європі починають за католицьким стилем, приблизно з 25 грудня більшість іде на так звані канікули, які тривають приблизно 2 тижні. Проте представники туристичної сфери продовжують активно працювати – адже це справді золотий час для них!
  • Найпопулярніші морські курорти. Сюди відносяться Туреччина, Єгипет, Таїланд, Кіпр, Домінікана, Сейшели і т.п. Такий відпочинок зазвичай вибирають ті, кому не вдалося вирватися у відпустку влітку, і просто любителі тепла та сонця.
  • Гірськолижні курорти – як в Україні, так і за кордоном. Якщо ви розмірковуєте, куди краще поїхати відпочивати на Новий Рік, сміливо обирайте Карпати: Буковель, Славське тощо. А якщо дозволяють можливості, то можна махнути і в швейцарські Альпи, занурившись у вир світського життя, і взявши участь у всіляких святкових заходах. А якщо ви бажаєте відпочити просто і зі смаком — вирушайте до Туреччини, на гірський курорт Ерджес, або в Закопане (Польща). Такий варіант підійде любителям активного відпочинку, затятим тусовщикам, молоді. Це чудова можливість навчитися кататися на лижах і сноуборді, відправитися в джип-тур, а заразом зарядитися енергією, і отримати масу яскравих вражень.

На замітку: якщо ви вирішуєте, куди поїхати на Новий рік одному- Вибирайте екскурсійно-розважальні маршрути. З одного боку, ви зможете насолодитися тишею та особистою свободою, з іншого – отримаєте можливість зав’язати нові знайомства. Прикладами такого відпочинку може бути новорічна поїздка до Трускавця, Кракова, Будапешта тощо. На морському курорті вам може стати нудно вже на 3-4 день перебування.

Відпочинок на морі: у теплі країни

Відпочинок на морі: у теплі країни

Намагаєтеся вигадати, куди поїхати на Новий Рік до моря? Можете сміливо вибирати будь-який напрямок, до якого лежить ваша душа. Наприклад, Анталію чи Стамбул, адже Туреччина пропонує відносно недорогі умови для відпочинку взимку. Поніжитися на турецькому пляжі вам навряд чи вдасться – не дозволить температура повітря. Проте відсутність виснажливої ​​спеки приємно порадує людей, які погано переносять високу температуру. Це найкращий час для того, щоб ближче познайомитися з дивовижними містами та місцевими пам’ятками, а заразом – накупити сувенірів та солодощів додому.

Якщо ви мрієте позасмагати на пляжі, і вийти на роботу після новорічних свят із бронзовою засмагою – вирушайте на острови. Кариби, Сейшели, Мальдіви, Гоа або найближчий Кіпр завжди готові приймати гостей. Врахуйте, що вартість такої подорожі досить висока, проте вона точно запам’ятається вам надовго!

Якщо ви все ще думаєте, куди поїхати відпочивати на Новий Рік до теплих країн, і щоб це було недорого – згадайте про безпрограшний варіант. Червоне море та пляжі Єгипту – один із найкращих способів чудово провести новорічні канікули. Найжвавішими є Хургада та Шарм-ель-Шейх. Дайвінг та гонки на верблюдах або спокійний відпочинок у шезлонгу зі смачним коктейлем з бару, активний шопінг чи екскурсія до пірамід – що вибрати, вирішувати вам!

Новий рік у Європі 2022

Новий рік у Європі 2022

Новорічні свята в Європі зазвичай обирають люди, які високо вшановують духовні та культурні цінності. Тут унікальним чином поєднуються старовинні та сучасні традиції. Чого варто тільки подивитися на Відень, Париж чи Прагу, освітлені нічними вогнями, і сяючі вітрини, багато прикрашені до Нового Року! Якщо ви шукаєте дешевші варіанти, варто розглянути Польщу, Словаччину, Угорщину, а також Італію, Іспанію, Грецію – тут теж дуже гарно, і приймають гостей із комфортом.

Простий і досить бюджетний варіант – подорож до Будапешта (Угорщина). Комфортний клімат і безліч визначних пам’яток, а також оригінальні святкові заходи чекають на вас!

Варто знати: туроператори часто пропонують тури вихідного дня до Європи на новорічні та різдвяні свята за дуже привабливими цінами. Однак перед виїздом необхідно вкотре переконатися, що вас розмістять у комфортних умовах. Особливо важливо це, якщо ви їдете разом із сім’єю.

Куди поїхати в Україні на Новий Рік

Куди поїхати в Україні на новорічні свята

Якщо вас мало приваблює подорож на далеку відстань, і ви думаєте, куди поїхати на Новий Рік (Україна) – обирайте один із західних регіонів. Наприклад, Прикарпаття, де ви зможете познайомитися з місцевим гуцульським колоритом, старовинними традиціями та звичаями. А заразом – взяти живу участь у народних гуляннях, які проводяться регулярно практично в кожному місті Західної України.

Мало вигадати, куди поїхати в Україні на Новий рік – треба ще подумати про те, де зупинитися. У цьому плані одним з найкращих вважається готель Ріксос. Тут є всі необхідні умови для тих, хто відпочиває на самоті, парі, в компанії друзів або з сім’єю.

Якщо ви вирішуєте, куди поїхати на новий рік машиною – подорож Україною набагато зручніша, ніж вам може здатися. Великі автомагістралі у західній частині країни перебувають у досить хорошому стані. Уздовж траси розташовується безліч автозаправних станцій та кафе, тому ви легко зможете знайти місце, щоб перекусити та підзаправитися. У хороших готелях – таких, як Rixos – є не тільки обладнана стоянка, що охороняється, але і послуга підгонки авто до головного входу. Більше того – є навіть вертолітний майданчик для тих, хто цінує свій час, і мандрує повітрям!

Якщо ви перебуваєте у нелегкому процесі вибору, куди поїхати на відпочинок на Новий Рік – по Україні чи за кордон – обов’язково відвідайте Карпати. Усі, хто вже встиг побувати тут, неодмінно хочуть повернутись ще раз, адже така подорож дарує лише позитивні емоції.

Куди поїхати на Новий Рік з родиною

Куди поїхати на Новий Рік з родиною

Родина – це маса обов’язків, а й відповідальність. Тому, вирішуючи, куди варто поїхати на Новий Рік із сім’єю, обов’язково враховуйте інтереси всіх.

Якщо у дитини слабке здоров’я, їй буде корисна зміна обстановки та проходження загальнозміцнювальних процедур (масаж, курс мінеральної води тощо). Однак від дуже різкої зміни клімату краще утриматися: діти можуть тяжко перенести акліматизацію. Лікарі рекомендують замість поїздки взимку до теплих країн виїхати за місто, до екологічно чистої місцевості. У цьому плані ідеально підійде Rixos Prykarpattya, де є все необхідне для зміцнення та відновлення здоров’я дорослих та дітей. Найчистіше повітря, захоплюючий дух ландшафти, дитяча кімната з досвідченою нянею, а також кваліфікований медичний персонал та аніматори – що може бути найкраще на канікулах?

Ваші діти вже забули, що таке справжній сніг? Подаруйте їм відчуття свята та зимового дива, забронювавши путівку до Західної України. Наприклад, готель Ріксос пропонує комфортабельні номери для всієї родини, а також різноманітну програму розваг та екскурсій. Звідси, з Трускавця, ви зможете легко відправитися до довколишніх міст, а також взяти напрокат гірськолижне спорядження, і піднятися в гори на підйомнику.

Куди поїхати на Новий Рік 2022 з дітьми

Куди поїхати на Новий Рік 2022 з дітьми

Не знаєте, куди поїхати на Новий Рік 2022 з дітьми– на південь, за кордон, зробивши попередньо візи та паспорти, або відкрити для себе нові, ще незвідані куточки нашої країни? Найбезпрограшнішим варіантом стане подорож до Прикарпаття – адже вона таїть у собі чимало відкриттів та чудес навіть для бувалих мандрівників!

Львів – одне з найкрасивіших міст західного регіону, яке чарівним чином перетворюється на свята. У вас буде дивовижне відчуття, що ви за один раз змогли побачити більшу частину Європи – такі особливості місцевої архітектури. Окрім цього, можна встигнути на ярмарок, відвідати головну ялинку на центральній площі, зазирнути у будиночок Святого Миколая тощо. Якщо ви відпочиваєте в Трускавці, в готелі Ріксос, забронювати екскурсію Львовом, з ночівлею або без неї, можна прямо зі свого номера.

Якщо ви вибираєте, куди поїхати відпочивати на Новий Рік із дітьми за кордон, пропонуємо кілька цікавих варіантів:

  • Бохінь (Словенія) – лижний курорт із доступними цінами. Тут є траси для новачків і рідко буває погана погода.
  • Прага (Чехія) – розкішний культурний відпочинок.
  • Руст (Німеччина) – тут знаходиться величезний парк розваг – альтернатива паризькому Діснейленду.
  • Леві (Фінляндія) – вперед, на батьківщину Санта-Клауса! Ви побачите батьківщину знаменитого чарівника, а діти матимуть задоволення від спілкування з тваринами – наприклад, на фермі, де займаються розведенням оленів.

Свято дитинства в Rixos Prykarpattya

Свято дитинства в Rixos Prykarpattya

Щоб подарувати собі та своїй родині справжню казку замість нудного домашнього відпочинку, коли кожен не знає, чим себе зайняти, пропонуємо забронювати відповідний номер у готелі Rixos Prykarpattya.

Така подорож стане найкращим подарунком до Нового Року як для дорослих, так і для дітей. Можливо, рік, що минає, видався надто складним для вас, або ви старанно працювали, не покладаючи рук – і напевно заслужили комфортний відпочинок. Можливо, саме те бажання, яке ви загадаєте тут під ялинку новорічної ночі, неодмінно збудеться наступного 2022 року?

Заповніть контактну форму

Спеціаліст з бронювання зв'яжеться з Вами найближчим часом

Виберіть спосіб оплати
Забронювати
Оплатити при поселенні в готель
Дата прибуття
Дата прибуття
Дата від’їзду
Проходження будь-якої програми починається мінімум з наступного після заселення дня.

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду
Проходження будь-якої програми починається мінімум з наступного після заселення дня.

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду
* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду

Купівля новорічного банкету доступна при проживанні в готелі протягом 3 ночей в період з 30.12 до 02.12. Також у Вас є можливість поселитися раніше і поїхати пізніше позначених дат.

Для підтвердження бронювання необхідно внести повну оплату за програму новорічного банкету. У Вас буде можливість оплатити банкет окремо або разом з проживанням після завершення бронювання на сайті.

Дата прибуття
Дата прибуття
Дата від’їзду
Проходження будь-якої програми починається мінімум з наступного після заселення дня.

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
  • Для бронювання терапії Маєра, потрібно здійснити передоплату в розмірі 30% від вартості програми
  • Забронювати програму Майєра можна тільки при проживанні в готелі RIXOS, на весь період лікування
  • Проживання для пацієнтів, що проходять програму Майєра, розраховується за тарифом Room only
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Програми Маєра
Оберіть тривалість програми Майєра
Програма Check-Up
Програма Check-Up
ф
Програма Check-Up
Програма Check-Up
Програма Check-Up
Програма Check-Up