Park area, hotel Rixos
Rixos Prykarpattya
відпочинок в парку, готель Ріксос
Отельный комплекс Риксос Прикарпатье
номер готелю Ріксос
Мейер-терапия
Програма Майер терапії, готель Ріксос
Игра в русский бильярд, отель Риксос
Гідро масаж, готель Ріксос Прикарпаття
Конференц-зал в готелі Ріксос Прикарпатя
ключ от номера, отель Риксос
Ресторан Европейской кухни, Риксос Прикарпатье
Вестибюль отеля, Риксос Пркарпатье
the hotel territory of Rixos Prykarpattya
Блог
Куди поїхати на Різдво у 2022 році
celendar
12.12.2021
Куди поїхати на Різдво у 2022 році

Не можете вигадати, куди поїхати на Різдво? Наступ нового року — час, коли хочеться особливої, казкової атмосфери. Різдвяні дні — точно не час сидіти вдома! Вирушайте у подорож – подаруйте собі та своїй сім’ї можливість поринути у чарівну атмосферу свята.

Якщо поки що немає ідей, куди поїхати відпочивати на Різдво, прочитайте цю статтю до кінця. Ви дізнаєтеся, які місця відвідати, щоб отримати приємні враження та надовго запам’ятати різдвяну відпустку. Інформація корисна тим, хто планує відпустку з друзями, другою половинкою, сім’єю та дітьми. Більше не треба гадати, куди поїхати відпочивати на Різдво. Ми пропонуємо найкращі варіанти зимового відпочинку: від внутрішнього туризму до поїздок найцікавішими локаціями Європи.

Куди поїхати на Різдво в Україні

Куди поїхати на Різдво в Україні

Запитуєте себе: «Куди поїхати на різдво в Україні?». Тоді ви напевно оціните ці два варіанти:

  • Карпати.

У багатьох зимові канікули асоціюються з гірськими вершинами та засніженими хвойними лісами. Для кожного, кому подобається гуцульський колорит, катання на лижах чи сноуборди обов’язкові для відвідування Карпати. В Івано-Франківській області є села Поляниця та Верховина, що пропонують різні види зимового дозвілля. Відвідування музеїв, насолода унікальної місцевої кухні, лісові прогулянки. Таке дозвілля сподобається дорослим і малюкам.

  • Диканька.

Це гарна ідея, куди поїхати з дитиною на Різдво в Україні. Багатьом селище в Полтавській області знайоме з містичної повісті М. В. Гоголя «Ніч перед Різдвом». У цей час року у Диканьці панує таємнича казкова атмосфера. Особливо коли на солом’яних дахах українських хат та старовинних церквах лежить свіжий сніг. Великий успіх — потрапити на театралізоване дійство з героями гоголівського твору. Наїстися галушок, заспівати колядки та щедрівки, торкнутися трьохсотрічних дубів — відмінний план. Різні екскурсії та активності допоможуть перейнятися атмосферою краю.

Куди поїхати на Різдво з дитиною

Куди поїхати на Різдво з дитиною

Якщо ви гадаєте, куди поїхати на Різдво з дитиною, Україна пропонує цілий спектр готелів. Прекрасний спосіб розпочати 2022 рік – вирушити до «Ріксос-Прикарпаття». Курортний комплекс розташований у м. Трускавець. Тут відпочивальник отримує всі привілеї п’ятизіркового готелю та санаторію. Переваги відпустки:

  • Великий вибір оздоровчих послуг, зокрема відвідування бювету.
  • Мальовнича природа та чисте повітря.
  • 2 ресторани та бар.
  • Басейн всередині будівлі.
  • Додаткове ліжко для дитини.

Курорт відомий на всю країну поєднанням висококласного сервісу та медичного супроводу. Не залишає байдужою естетичну насолоду, що отримується від перебування у вишуканих інтер’єрах та споглядання гірських пейзажів.

Більше не треба гадати, куди поїхати на Різдво з дитиною. У Rixos передбачено дитячий клуб, у якому маленькі діти весело проводять час, доки дорослі зайняті. Досвідчений педагог організує для малюків цікаві ігри. Тут малютці не лише буде не нудно. Він буде у захваті та знайде нових друзів.

Куди поїхати на католицьке Різдво в Україні?

У вас є чудова можливість раніше відчути святковий настрій – вже в перших числах грудня. Є різні ідеї, куди поїхати на католицьке Різдво в Україні:

  • Львів.

З місця проживання до міста Лева – класичний маршрут українця на зимові свята. Якщо вам поки що не знайомий такий досвід, або якщо не хочете змінювати традиції, відвідайте Львів. Він завжди радує архітектурою та прогулянками вулицями, де від кожного будинку віє старовиною. Креативні заклади, ярмарок на площі Ринок, костел св. Ельжбети та Домініканський собор – маст-візит місця.

  • Вінниця.

Вас цікавить, куди поїхати на католицьке Різдво в Україні? Відкрийте для себе овіяний легендами Унгвар. З історичним центром ви легко познайомитеся за кілька днів. Ужгородський замок, Музей народної архітектури та побуту, вул. Корзо – головні пам’ятки. Окремою пригодою стане пошук усіх міні-скульптур.

  • Кам’янець-Подільський.

Любите величні історико-інстаграмні образи? Середньовічна фортеця, що нагадує школу чарівництва і чаклунства Гоґвортс – обов’язкова до відвідування. Відчути приплив казкового настрою вдасться, навіть просто блукаючи з однієї затишної кав’ярні до іншої.

Куди поїхати на Різдво за кордон

Куди поїхати на Різдво за кордон

Різдво в Європі 2022 – Ідеальне рішення. Особливо для тих, хто давно не мандрував через пандемію коронавірусу. Наповніть зимові свята приємними емоціями поїздкою до однієї з найближчих європейських столиць. Вам обов’язково сподобається у Будапешті, Братиславі, Варшаві. Велика перевага відпустки у Чехії, Албанії, Словаччині, Словаччині, Польщі – ціни нижчі, ніж у Західній Європі. Плануючи максимально бюджетний відпочинок, знайте, що є автобусні тури на Різдво 2022 року.

Хочеться ближче до моря? Мріючи, куди поїхати на Різдво за кордон, щоб зігрітися, летіть у теплі краї. Вирушайте до Туреччини, яка зустріне вас не лише історичними пам’ятками, а й теплом. Наприклад, у Стамбулі на початку січня може бути до 15 градусів тепла. Також 2 популярні напрямки для зимових канікул – Єгипет та Мальдіви. Іноді можна застати навіть порожні пляжі, що важливо, якщо мрієте про спокій та усамітнення. Такий уїк-енд буде до душі людям, яким набридли традиційні гуляння, сірість міст та морози.

Куди поїхати на Різдво в Німеччині

Куди поїхати на Різдво в Німеччині

Грудень і січень найкраще підходять для відвідування країни, де глінтвейн — традиційний зимовий напій. Цей перелік місць для тих, хто поки не вирішив, куди поїхати на Різдво в Німеччині.

  • Нюрнберг. Визнаний мандрівниками різдвяною столицею країни. Чорничний глінтвейн, смажений мигдаль, ароматні імбирні пряники та ялинкові прикраси завойовують увагу туристів.
  • Берлін. Тільки уявіть: тут цілих 100 святкових ярмарок! Багато прикрашені площі, величезне колесо огляду, смачний шоколад вже чекають на ваш приїзд.
  • Гейдельберг. Старовинна малоповерхова архітектура робить місто особливо затишним. Милі вулички, готичні церкви та міська ратуша створюють дивовижну атмосферу.
  • Ротенбург. Щороку тут на радість туристам відкривається різдвяне село.
  • Мюнхен. Чекаєте на душевні розваги? Прямуйте на центральну площу, де стоятиме ошатна ялинка. Тут же, як і в численних куточках міста, будуть будиночки зі смаколиками та сувенірами.

Батьківщина казки “Лускунчик” – одна з атмосферних країн для святкування як католицького, так і православного Різдва. Ви будете щасливі, яке б місто не відвідали.

Різдво у Польщі

Різдво у Польщі

Не знаючи, куди краще поїхати на Різдво в Європі, багато хто зупиняється на Польщі. І це чудовий вибір з багатьох причин: недалеко, захоплююче та з користю. Екскурсійні програми зазвичай передбачають маршрут із кількох міст. На кілька днів краще поїхати до Варшави. Також за цей час вдасться подивитись і Краків. Багато новорічних турів зазвичай тривають від 5 днів. Це дозволяє туристам оглянути, окрім найпопулярніших міст, ще й Вроцлав. Можна присвятити цілий день святкуванню, спокійному відпочинку без поспіху.

Окрім знайомства з місцевими пам’ятками, варто оздоровитися. Найбільш затребуваний курорт Колобжег приймає гостей протягом 200 років. Тут проводяться лікувальні процедури мінеральною водою та цілющим брудом. Відпочинок тут рекомендований людям з травмами, проблемами серця, обміну речовин, нервової системи. Люди з усієї Європи приїжджають на курорт лікувати депресію.

Любителям активного відпочинку сподобається у гірськолижному курорті Закопане. В наявності траси різних рівнів складності. Не уявляєте, куди поїхати на Різдво у Польщі за тихим сімейним відпочинком? Атмосферу умиротворення подарує село Зеленець з активним денним дозвіллям та відсутністю галасливих нічних дискотек.

Куди поїхати на Різдво без візи

Куди поїхати на Різдво без візи

Поціновувачам смачної їжі, колоритних вулиць і чарівних пейзажів настав час брати квиток до Грузії. Тут можна вдосталь накататися на лижах у Гудаурі та Бакуріані, подивитися гостинний Тбілісі. Є багато інших варіантів, куди поїхати на Різдво без візи:

  • Європа. З багатьма європейськими країнами діє безвізовий режим. Найбільш популярні місця для зимового відпочинку Німеччина, Польща, Угорщина, Чехія, Швеція, Естонія, Фінляндія, Швейцарія, Норвегія.
  • Азія. Ізраїль, Індонезія, Об’єднані Арабські Емірати, Таїланд – чудові варіанти для українців, які мріють про тепло.
  • Африка. Максимум екзотики та чудові емоції чекають на вас у Намібії, на острові Маврикій.
  • Північна Америка. З розкритими обіймами та без оформлення візи наших туристів чекають у Гаїті, Домінікані, Коста-Ріці, Нікарагуа.
  • Південна Америка. Якщо не визначилися, куди поїхати на Різдво 2022, варто знати найпопулярніші напрямки. Чилі, Еквадор, Колумбія, Бразилія.
  • Океанія. Фіджі – рідкісний туристичний напрямок для поціновувачів ексклюзивного туристичного досвіду.

Також візу з вас не спитають на Канарських островах та суверенних іспанських територіях, Мадейрі.

Чарівне Різдво в Rixos Prykarpattya

Чарівне Різдво в Rixos Prykarpattya

Ви собі вже відповіли на запитання, куди поїхати в Україні на Різдво, обравши «Ріксос-Прикарпаття»? Тоді знайте: цей відпочинок стане одним із тих, що найбільше запам’ятовуються. Головна перевага канікул тут — розважальна програма. Завдяки професійним аніматорам та приємним сюрпризам гості весело проведуть святкові дні. Приємно здивовані будуть не лише маленькі гості курорту, а й їхні батьки. Встигніть забронювати номер та отримати незабутні враження.

Приїхавши на територію комплексу, ви миттєво занурюєтеся у справжню зимову казку. Тут дитині легко повірити у чудеса. Взимку у Трускавці переважно сніжно та помірно холодно. Погода сприятлива для ліплення сніговиків, катання на санчатах, ігри в сніжки – і все це на чистому повітрі.

Дорослі ж оцінять чудове обслуговування і систему «все включено». СПА, салон краси та тренажерний зал дозволять приділити собі увагу. На це так рідко вистачає часу в повсякденній метушні.Ваше завдання відновити сили, провести час далеко від галасливого мегаполісу та оздоровити малюка? Приїжджайте, щоб відпочити душею та тілом. Rixos чекає на вас у самому серці Прикарпаття.

Висновок

Сподіваємось, тепер вам буде простіше визначитися з місцем для відпочинку у майбутнє Різдво. Європейські міста багаті на новорічну атмосферу. Наприклад, визначившись, куди поїхати в Німеччині на Різдво, ви сповна відчуєте наближення свята. Спробуєте традиційні ласощі, вдосталь нагуляєтесь і дізнаєтесь, яке воно, свято по-європейськи. Якщо вас не цікавить класичний варіант свята, вирушайте в теплі краї і зігрійтеся після холодів.

Але не варто забувати, що наша країна багата на різдвяні традиції. Тут безліч локацій для святкування як за всіма канонами, так і просто у затишній обстановці. Мальовнича природа, корисна їжа, цікаве дозвілля у поєднанні з високим рівнем сервісу – гідний вибір.

Заповніть контактну форму

Спеціаліст з бронювання зв'яжеться з Вами найближчим часом

Виберіть спосіб оплати
Забронювати
Оплатити при поселенні в готель
Дата прибуття
Дата прибуття
Дата від’їзду
Проходження будь-якої програми починається мінімум з наступного після заселення дня.

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду
Проходження будь-якої програми починається мінімум з наступного після заселення дня.

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду
* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду

Купівля новорічного банкету доступна при проживанні в готелі протягом 3 ночей в період з 30.12 до 02.12. Також у Вас є можливість поселитися раніше і поїхати пізніше позначених дат.

Для підтвердження бронювання необхідно внести повну оплату за програму новорічного банкету. У Вас буде можливість оплатити банкет окремо або разом з проживанням після завершення бронювання на сайті.

Дата прибуття
Дата прибуття
Дата від’їзду
Проходження будь-якої програми починається мінімум з наступного після заселення дня.

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
  • Для бронювання терапії Маєра, потрібно здійснити передоплату в розмірі 30% від вартості програми
  • Забронювати програму Майєра можна тільки при проживанні в готелі RIXOS, на весь період лікування
  • Проживання для пацієнтів, що проходять програму Майєра, розраховується за тарифом Room only
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Програми Маєра
Оберіть тривалість програми Майєра
Програма Check-Up
Програма Check-Up
ф
Програма Check-Up
Програма Check-Up
Програма Check-Up
Програма Check-Up