Park area, hotel Rixos
Rixos Prykarpattya
відпочинок в парку, готель Ріксос
Отельный комплекс Риксос Прикарпатье
номер готелю Ріксос
Мейер-терапия
Програма Майер терапії, готель Ріксос
Игра в русский бильярд, отель Риксос
Гідро масаж, готель Ріксос Прикарпаття
Конференц-зал в готелі Ріксос Прикарпатя
ключ от номера, отель Риксос
Ресторан Европейской кухни, Риксос Прикарпатье
Вестибюль отеля, Риксос Пркарпатье
the hotel territory of Rixos Prykarpattya
Блог
Як поліпшити стан шкіри: корисні поради
celendar
2.08.2021
як поліпшити стан шкіри

Вам не подобається ваше відображення в дзеркалі? Мешканці  сучасних мегаполісів часто скаржаться на стомлений зовнішній вигляд і різні проблеми з дермою. Тому навіть тим, хто регулярно відвідує косметологів, веде здоровий спосіб життя і користується якісною косметикою для догляду, варто періодично проводити «перезавантаження» організму, взявши путівку на курорт.

як поліпшити стан шкіри в санаторії

Не знаєте, як поліпшити колір обличчя і стан шкіри? Для початку варто визначити її тип, а разом дізнатися ступінь негативного впливу (несприятлива екологія, сильний стрес, хронічний недосип, авітаміноз та ін.). В окремих випадках варто проконсультуватися у дерматолога і здати аналізи. Після цього можна підбирати систему по догляду, а також лікувально-профілактичні процедури, здатні поліпшити зовнішній вигляд, колір і структуру дерми.

поліпшення структури дерми

«Атланти», на яких базується грамотний догляд за обличчям і тілом – це:

  • Правильно підібрана косметика (поверхневе і глибоке очищення, оновлення, тонізація, харчування, зволоження).
  • Дотримання режиму дня та повноцінний сон.
  • Здорове харчування, багате вітамінами і мікроелементами.
  • Відсутність проблем з органами шлунково-кишкового тракту і нирками.
  • Нормальна робота травної, ендокринної та кровоносної систем.
  • Розумні фізичні навантаження.

Питання, як поліпшити стан шкіри обличчя від прищів, турбує сьогодні не тільки підлітків. Причини висипань можуть бути самими різними: від гормонального збою до неправильного харчування. Тому важливо правильно визначити і усунути їх, що можна зробити за допомогою кваліфікованих лікарів і косметологів RP.

 

як поліпшити стан шкіри обличчя від прищів

Як поліпшити стан шкіри обличчя

поліпшення шкіри обличчя

Не знаєте, як поліпшити стан шкіри обличчя без неприємних наслідків для здоров’я? Для початку доведеться навчитися влаштовувати собі відпочинок. Найкраще це зробити, відправившись у відпустку в Прикарпаття: одне тільки свіже повітря помітно додасть сил, і позитивно позначиться на кольорі вашого обличчя!

Ідеальна шкіра обличчя без прищів і чорних крапок

Ідеальна шкіра обличчя без прищів і чорних крапок – результат постійної роботи над собою, а не подарунок природи. Тому:

  • Перегляньте свою косметику. Можливо, доведеться змінити очищення, маски або зволожуючий крем. Не поспішайте відразу купувати антивікову косметику. Складайте систему догляду за принципом – краще менше, але якісніше.
  • Регулярно знімайте макіяж, навіть якщо повернулися додому в знесиленому стані.
  • Встановіть будинку багатоступінчастий фільтр для очищення водопровідної води. Він знизить вміст солей важких металів та інших шкідливих для шкіри речовин.
  • Захищайте обличчя і тіло від сонця, використовуючи при кожному виході на вулицю сонцезахисні сироватки, креми та спреї.
  • Слідкуйте, чим і як ви харчуєтеся. Шкірі життєво необхідні білки, жирні кислоти, вітаміни А, В, С, D, E, залізо, цинк і ін. Скласти повноцінне меню можна за допомогою дієтолога. А спеціальні аналізи допоможуть виявити, чого не вистачає саме вашому організму.
  • Регулярно очищуйте пори за допомогою скрабів, пілінгів, кисневих масок. Намагайтеся мінімізувати механічний вплив, якщо у вас є відкриті ранки і гнійники.

Важливо знати: хороший стан шкіри обличчя має величезне значення не тільки для жінок, але і для чоловіків, незалежно від віку. Адже це частина вашого іміджу! Ось чому необхідно стежити за собою.

хороший стан шкіри обличчя

Якщо ви хочете мати чисту, пружну, здорову шкіру, не забувайте пити багато води (не менше 2 літрів на добу). Причому чорний, зелений, червоний чаї та кава не рахуються. На думку медиків, хороший результат дає 2- або 3-тижневий прийом мінеральної води, взятої прямо з бювету. Вона відмінно засвоюється, а заодно заповнює брак корисних речовин. Бутильована вода, яка продається в супермаркетах, а також набрана заздалегідь «по запас» не дають такого ефекту.

як поліпшити стан шкіри обличчя в rixos

Як поліпшити стан шкіри тіла

як поліпшити стан шкіри тіла

Якщо обличчя постійно знаходиться на увазі, то тіло буває часто приховано під одягом. Ось чому питання, як поліпшити стан шкіри тіла, турбує людей набагато менше. Зазвичай їм задаються жінки перед початком пляжного сезону, або напередодні нових відносин. Однак такий підхід не зовсім вірний.

Стан шкіри на руках є візитною карткою жінок, і по ньому можна судити, наскільки добре дама стежить за собою. Ступні вимагають регулярного пілінгу, а незначні зміни стану шкіри на них можуть сигналізувати про проблеми зі здоров’ям не гірше результатів апаратної діагностики.

поліпшення шкіри тіла в Ріксос Прикарпаття

Набір і скидання ваги, вагітність і пологи, порушення обміну речовин, затяжний прийом деяких медикаментів і інші чинники здатні приводити до появи целюліту. Найсильніше він проявляється на стегнах, животі та сідницях. Позбутися від нього на 100% не можна; зате пілінг, масаж і обгортання допоможуть зробити «апельсинову кірку» майже непомітною, поліпшивши колір шкіри і її насичення киснем.

У домашніх умовах можна регулярно робити пілінг та скраби, а також обгортання за допомогою готових сумішей. Однак салонні процедури дають більш стійкий результат. Наприклад, обгортання з використанням мінеральних грязей або 2-3 сеансу ручного антицелюлітного масажу помітно покращують стан шкіри. А спеціальна програма з моделювання тіла допоможе зустріти пляжний сезон у всій красі!

Як поліпшити стан шкіри рук

як поліпшити стан шкіри рук

Сьогодні жінкам доступно багато можливостей, як поліпшити стан шкіри рук. Ось кілька корисних підказок для тих, хто прагне зберегти кисті красивими і доглянутими:

  • Регулярно використовуйте живильний або зволожуючий крем.
  • Не зловживайте гарячими ваннами. Краще потримайте руки в трохи теплій або холодній воді з додаванням морської солі і 2-3 крапель ефірного масла (троянди, лаванди і т.п.).
  • 1-2 рази в тиждень наносите скраб. Дрібні абразивні частинки допоможуть позбутися від шорсткості і загрубіла. Найкраще наносити скраб на попередньо размягченную шкіру, а потім змастити її кремом.
  • Бережіть руки від холоду і шкідливого впливу побутової хімії. Якщо у вас тонка, суха, чутлива шкіра – привчіть себе робити все роботи по дому. А взимку і в міжсезонні не забувайте вдягати рукавички при кожному виході на вулицю!

Чудовий ефект дають процедури СПА: вони допомагають колір і структуру шкіри рук в самих складних випадках.

Як поліпшити стан шкіри ніг

як поліпшити стан шкіри ніг

Перелік рад, як поліпшити стан шкіри ніг, також великий. Основне правило просте – регулярно відвідувати свого майстра і робити педикюр. Якщо ви звикли шліфувати п’ятки і доглядати за нігтями на ногах будинку, скористайтеся такими підказками:

  • Слідкуйте за стерильністю інструментів.
  • Використовуйте тільки щадні, безпечні засоби. Багато жінок застосовують «варварський» метод зрізання грубої шкіри з п`яток лезом, проте при цьому підвищується ризик пошкодження ступні і інфікування.
  • Регулярно зволожуйте шкіру. Наприклад, в літній час, коли ми носимо максимально відкрите взуття, шкіра ніг піддається впливу сонця і вітру. Тому легко пересихає і лущиться.
  • Носіть тільки зручне, правильно підібрану за повнотою і розміром взуття.
  • Робіть не тільки розпарювальні, а й розслаблюючі ванночки з ледь теплою водою.

Для ніг також корисний СПА-догляд, який пропонують фахівці RP. Він не тільки знімає втому, але і дає приголомшливий ефект.

Корисно знати: в хорошому СПА салоні можна одночасно робити манікюр і педикюр. Комфортна атмосфера, неголосна приємна музика, спокусливий запах натуральних олій – то, що потрібно для втомленої жінці для повноцінного релаксу, відновлення сил і поліпшення настрою!

Як поліпшити колір обличчя і стан шкіри

Цікавитесь, як поліпшити стан шкіри при вагітності або після сильного стресу? Тут необхідні більш радикальні методи, оскільки звичайної косметики виявляється недостатньо.

Косметологи і дієтологи рекомендують комплексне відновлення. Наприклад, для молодих мам це:

  • Збалансоване харчування.
  • Прийом вітамінів, призначених лікарем.
  • Масаж обличчя і тіла.
  • Вправи на розтяжку і зміцнення м’язів.
  • Спа процедури.

На жаль, зі сном у жінок які недавно перенесли пологи справи йдуть не дуже добре. Тому можна частково компенсувати хронічний недосип розслаблюючими ваннами, а також використовувати косметику для усунення темних кіл і мішків під очима. Для тіла рекомендовані маски, креми, лосьйони і обгортання, здатні усунути целюліт і розтяжки. Не забувайте регулярно оновлювати шкіру за допомогою скрабів і зволожувати її.

Схожа схема рекомендована всім, хто хоче поліпшити стан шкіри після схуднення. Різке скидання ваги призводить до утворення складок, в’ялості шкірного покриву на стегнах і животі. Тому необхідно створити спеціальну програму по догляду за собою, включивши туди масаж і розумні фізичні навантаження.

Важлива інформація: Не думайте, що для повноцінного відновлення шкіри досить знайти хорошого косметолога і масажиста. Активний спосіб життя допоможе наситити кров киснем і прискорити доставку поживних речовин до всіх клітин епідермісу. Ось чому спортивні інструктори рекомендують підібрати ті види спорту, які вам до душі, і розумно підійти до виконання програми тренувань.

Як поліпшити стан шкіри навколо очей

як поліпшити стан шкіри навколо очей

Справжній вік часто видають наші очі і стан шкіри навколо них. Ось чому темні кола, набряки, мішки і сіточку дрібних зморшок називають головними ворогами жіночої краси, і використовують для їх усунення всілякі методики.

Хочете дізнатися, як поліпшити стан шкіри навколо очей? Ось декілька порад від фахівців RP:

  • Їжте продукти, що містять вітаміни А, С і К.
  • Регулярно очищуйте шкіру від залишків декоративної косметики.
  • Підберіть хороший крем для догляду. Він повинен не тільки зволожувати, а й живити шкіру, а якщо вона в’яла – розгладжувати її.
  • Чергуйте готовий догляд з домашніми засобами. Наприклад, в літній час можна швидко зняти втому і припухлість за допомогою пари кружечків свіжого огірка або пакетиків ромашкового чаю.

Якщо вам не вдається самостійно впоратися з проблемою – не поспішайте колоти ботокс або робити блефаропластику, краще зверніться до фахівця. У хорошого косметолога завжди знайдуться секретні суміші для відновлення шкіри навколо очей, зроблені на основі натуральних інгредієнтів!

Як поліпшити стан шкіри шиї

Не знаєте, як поліпшити стан шкіри шиї? У жінок це одна з найбільш проблемних зон, де можуть з’являтися зморшки або пігментні плями.

Для поліпшення стану шкірного покриву на шиї і в зоні декольте рекомендується:

  • Регулярно робити спеціальну гімнастику.
  • Щорічно проходити курс кріотерапії і масажу.
  • Щодня очищати і зволожувати шкіру.
  • Робити відновлюють маски (можна використовувати ті ж засоби, що і для особи.
  • Користуватися сонцезахисної косметикою (з фактором SPF не нижче 50).

Хороший ефект в домашніх умовах дають контрастні компреси, а також трав’яні ванночки і білкові маски. У СПА-салоні для швидкого відновлення шкіри використовують парафінотерапія, аромамасла, обгортання на основі унікальних природних продуктів і т.п.

На замітку: якщо ви хочете мати ідеальну шию, відмовтеся від високих подушок. Під час сну ваш підборіддя повинен бути злегка піднятий, тоді на шиї не буде складок.

Як поліпшити стан волосся

Хочете дізнатися, як поліпшити стан шкіри і волосся? Включіть до свого меню:

  • Злакові та крупи.
  • Натуральний мед.
  • Нежирний сир.
  • Висівки та вівсяні пластівці (а ще краще – цельнозерновую вівсяну кашу).
  • Горіхи будь-яких сортів і гарбузове насіння.
  • Жирну морську рибу.
  • М’ясо птиці.
  • Оливки.
  • Бобові.
  • Свіжу зелень.
  • Банани і яблука.
  • Зелені смузі.

Постарайтеся відмовитися від фаст-фуду, газованих напоїв, консервів, маринадів і копченостей, а також знизити вживання рафінованого цукру. Якщо ви ласун – перейдіть на зефір, мед і сухофрукти, тоді ваші волосся скажуть велике спасибі!

У зимовий час, коли відчувається нестача вітамінів, можна приймати полівітамінні комплекси курсом 1-2 місяці. Але допомогти з їх підбором повинен хороший лікар. Також можна:

  1. Використовувати спеціальну косметику для захисту від холоду і електризації волосся.
  2. Регулярно робити самомасаж голови (для посилення кровообігу).

Позитивні зміни стануть помітні через 2-3 місяці.

Косметологія в санаторії Rixos Prykarpattya

Косметологія в санаторії Rixos Prykarpattya

В курортно-медичному центрі RP є власний салон краси і СПА. Тому тут можна не тільки поправити здоров’я, але і помітно змінитися за час відпочинку.

Відвідувачам пропонують:

  • Воскова депіляція.
  • Детоксикація і мінералізація лікувальної сіллю.
  • Пілінг обличчя і тіла на основі натуральних інгредієнтів.
  • Ефективна програма по боротьбі з целюлітом.
  • Бандажні обгортання.
  • Тонізація та моделювання силуету.
  • Ручний, кріо-, апаратний, крапковий, мар масаж.
  • Маски для харчування, зволоження, розгладження, усунення набряків під очима, зменшення зморшок і ін.
  • Киснева терапія.
  • Унікальні «Вакцини молодості».
  • Пресотерапія.
  • Ультразвуковий і кисневий пілінг.
  • Електроміостимуляція.
  • Мікрострумова терапія.

Якщо ви бажаєте дізнатися, як значно поліпшити стан шкіри без підтяжки і негативних наслідків для організму – приїжджайте в RP, і дізнайтеся про це на власному досвіді! Тут використовують тільки щадні, перевірені процедури, ефект від яких зберігається довгий час. Кожна з них підбирається індивідуально, з огляду на тип шкіри, побажання і потреби пацієнта.

Заповніть контактну форму

Спеціаліст з бронювання зв'яжеться з Вами найближчим часом

Виберіть спосіб оплати
Забронювати
Оплатити при поселенні в готель
Дата прибуття
Дата прибуття
Дата від’їзду
Проходження будь-якої програми починається мінімум з наступного після заселення дня.

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду
Проходження будь-якої програми починається мінімум з наступного після заселення дня.

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду
* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду

Купівля новорічного банкету доступна при проживанні в готелі протягом 3 ночей в період з 30.12 до 02.12. Також у Вас є можливість поселитися раніше і поїхати пізніше позначених дат.

Для підтвердження бронювання необхідно внести повну оплату за програму новорічного банкету. У Вас буде можливість оплатити банкет окремо або разом з проживанням після завершення бронювання на сайті.

Дата прибуття
Дата прибуття
Дата від’їзду
Проходження будь-якої програми починається мінімум з наступного після заселення дня.

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
  • Для бронювання терапії Маєра, потрібно здійснити передоплату в розмірі 30% від вартості програми
  • Забронювати програму Майєра можна тільки при проживанні в готелі RIXOS, на весь період лікування
  • Проживання для пацієнтів, що проходять програму Майєра, розраховується за тарифом Room only
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Програми Маєра
Оберіть тривалість програми Майєра
Програма Check-Up
Програма Check-Up
ф
Програма Check-Up
Програма Check-Up
Програма Check-Up
Програма Check-Up