Park area, hotel Rixos
Rixos Prykarpattya
відпочинок в парку, готель Ріксос
Отельный комплекс Риксос Прикарпатье
номер готелю Ріксос
Мейер-терапия
Програма Майер терапії, готель Ріксос
Игра в русский бильярд, отель Риксос
Гідро масаж, готель Ріксос Прикарпаття
Конференц-зал в готелі Ріксос Прикарпатя
ключ от номера, отель Риксос
Ресторан Европейской кухни, Риксос Прикарпатье
Вестибюль отеля, Риксос Пркарпатье
the hotel territory of Rixos Prykarpattya
Блог
Санаторій в Трускавці для дітей
celendar
21.02.2021

Бажаєте забезпечити своїй дитині міцне здоров’я і повноцінний розвиток? Замислюєтеся над тим, куди можна відправити його на відпочинок? Санаторно-курортний комплекс Rixos Prykarpattya пропонує комфортний відпочинок в Трускавці з дітьми. На думку медиків, зміна обстановки в поєднанні з оздоровчими процедурами дають приголомшливий результат.

Обладнаний за європейськими стандартами, санаторій в Трускавці для дітей готовий приймати гостей в будь-який час року. Тут діють унікальні програми, підбираються для маленьких гостей і їх батьків в індивідуальному порядку. При цьому враховуються такі чинники, як:

  • Вікова категорія малюка.
  • Поточний стан здоров’я.
  • Наявність в анамнезі хронічних хвороб.
  • Психоемоційний і фізичний стан.
  • Індивідуальні побажання батьків та ін.

Чергування лікувально-профілактичних процедур і розваг для дітей в Трускавці допоможе весело і з користю провести час. Тим більше що програма дозвілля розрахована на широке коло малюків, і може б ь підібрана відповідно до індивідуальних переваг. Тут є спеціальний персонал для нагляду за немовлятами, поки батьки відвідують басейн або масажний кабінет. А також цікаві пропозиції для вихованців дитсадка, дітей шкільного віку та підлітків.

Якщо вас приваблює Трускавець, санаторій для дітей готовий радо відчинити свої двері для всіх бажаючих!

Чому варто вибрати санаторій в Трускавці для дітей?

Ось ряд вагомих причин для відвідування санаторію для дітей з батьками в Трускавці:

  1. Знайомство з унікальною карпатською культурою і традиціями. Дізнатися про місцеве етноси допоможуть різноманітні екскурсії.
  2. Чудова природа, заради споглядання якої варто проїхати половину країни. Чисте повітря, гірські джерела, різноманітна флора і фауна – тут завжди знайдеться на що подивитися!
  3. Висока ефективність лікувально-оздоровчих процедур. Грязьові і водні ванни, індивідуальний підбір мінеральної води, спеціальні дієти, ефективні тренажери, плавання під наглядом тренера – таке розмаїття приємно вразить найвибагливіших батьків. А також не дасть дитині занудьгувати!
  4. Відмінна організація дозвілля. Захоплюючі розваги для дітей в Трускавці дозволяють організувати дозвілля малюка. Він точно не буде нудьгувати, адже тут можна покататися на велосипеді або квадроциклі, встати на лижі, побачити руїни старовинних замків, оглянути музеї, взяти участь в народних гуляннях, заспівати під Різдво колядки з місцевим хором і т.п.
  5. Сервіс на найвищому рівні. Європейський підхід поєднується з доступними цінами на відпочинок в Трускавці з дітьми. Крім цього, можна скористатися дисконтними програмами, які пропонує RP своїм постійним клієнтам.
  6. Максимальний комфорт. Відпочинок в Трускавці з дитиною часто вибирають молоді мами: теплий прийом і відмінні умови проживання будуть забезпечені

Розваги для дітей в Трускавці

Багато дорослих переконані, що список розважальних програм в прикарпатських оздоровчих комплексах обмежується виступами аніматорів і типовими екскурсіями. Але це не так! Сьогодні хороший санаторій в Трускавці для дітей може запропонувати маленьким гостям досить різноманітну програму організації дозвілля. Ось кілька яскравих прикладів:

  • Відвідування місцевих розважальних комплексів і кінотеатрів. Можна вдосталь пострибати на батуті зі своїми однолітками, пролізти через заплутаний лабіринт, покататися на гойдалках або подивитися на великому екрані улюблений мультфільм.
  • Участь в майстер-класах, які проводять майстри з різних куточків Карпат. Створений шедевр можна буде забрати з собою на згадку, і гордо продемонструвати друзям.
  • Прогулянки верхи або на велосипедах. Взяти напрокат транспортні засоби та захисне спорядження (шоломи, рукавички, наколінники) можна в спеціальних пунктах.
  • Прогулянки по місту і його околицях, в компанії сім’ї. У першому ж кіоску можна купити карту, і по ній самостійно прокласти маршрут.
  • Дегустація місцевих страв. Жителі Західної України знають оригінальні рецепти приготування страв. Тому дітям напевно сподобаються місцеві ласощі! До речі, багато з них неймовірно ситні і корисні, оскільки готуються зі свіжим домашнім сиром, свіжими ягодами або сухофруктами. На додаток до цього дитина зможе спробувати натуральний карпатський мед, зібраний в екологічно чистих районах. Його запашний запах і приємний смак дуже складно забути!
  • Фотокартку на пам’ять. Це не просто постановочна зйомка на фоні мальовничого ландшафту, а яскраві знімки. Можна залишитися в своєму одязі, або переодягнутися в традиційний гуцульський наряд. Ідеї ​​миттєвого перевтілення напевно сподобаються всім дітлахам.

Електромобілі для дітей та інші види активних розваг

Вашій дитині складно всидіти на одному місці? Оберіть активні розваги для дітей в Трускавці, і точно не пошкодуєте! У теплу пору року можна орендувати електромобіль, і об’їхати на ньому околиці. Тим, хто хоче помилуватися горами і живою природою, можна організувати спуск на квадроциклах.

У холодну пору року, коли випадає достатньо снігу, можна включити в розважальну програму:

  • Снігові бої і ліплення сніговиків. Чим більше учасників, тим веселіше. Тому можна скооперуватися з сусідами по готелю, влаштувавши захоплюючі змагання з кумедними призами.
  • Спуски з гір на тюбінгу, санях, сноубордах або лижах. Малюки неймовірно швидко освоюють основні правила, випереджаючи дорослих. Такі тренування допоможуть поліпшити координацію в просторі, а також зміцнюють вестибулярний апарат.
  • Катання на підйомнику. Навіть якщо ваша дитина відмовиться встати на лижі, то з задоволенням прокотиться в закритій кабінці.
  • Прогулянки на конях. А точніше, на санях з упряжкою. Море позитивних емоцій забезпечено!

Активний відпочинок в Трускавці з дітьми можна відобразити на фото і відео. Це відмінний спосіб спалити зайві калорії, накопичені за час свят, а також кращий засіб розвіятися і прогнати нудьгу. Малюки будуть просто в захваті від такої відпустки!

Лікування та відпочинок в Трускавці з дітьми

Співробітники RP докладають зусилля, щоб відпочинок з маленькою дитиною в Трускавці вийшов максимально комфортним і безпечним. Молодим мамам часто рекомендують поправити здоров’я, що похитнулося після складних пологів, а також час від часу відпочивати після напруженої роботи. Тому відпочинок з маленькою дитиною в Трускавці або спільна поїздка сюди з дітьми-школярами стануть відмінним вибором.

До послуг батьків і дітей:

  • Величезний штат кваліфікованих лікарів.
  • Можливість отримання детальної консультації у невролога.
  • Кабінет діагностики, оснащений сучасним обладнанням.
  • Передова лабораторія, де можна пройти аналізи, і т.п.

Спільне лікування і якісний відпочинок з маленькою дитиною в Трускавці

Порушення режиму сну, хронічна втома, нерегулярне харчування – це далеко не всі явища, що виникають у молодих мам в перші місяці після пологів. До цього можуть додатися скачки тиску, гіпоксія і ризик непритомності, втрата апетиту, розлади роботи шлунково-кишкового тракту і т.п. Найсумніше те, що у таких жінок змінюється поведінка: втрачається цікавість  до життя, підвищується нервозність і дратівливість. Основною причиною цього є відсутність повноцінного відпочинку.

Настрій мамусі здатне передаватися немовлятам. Ось чому багато хто з них вередують, відмовляються від молока або дитячої суміші, часто прокидаються в ночі. Виправити ситуацію допоможе лікування та відпочинок в Трускавці з дітьми. Стандартна програма оздоровлення може становити від 14 до 24 днів, але можна придбати і тур вихідного дня для короткочасної зміни обстановки.

Тим, хто націлений на якісну профілактику, варто вибрати 21-денний відпочинок. Такий відпочинок в Трускавці з дитиною дасть прекрасні результати, а саме:

  • Відновлення психоемоційного стану.
  • Зміцнення імунітету малюка.
  • Профілактика захворювань опорно-рухового апарату у дорослих. Адже молодій мамі доводиться часто тримати немовля на руках, що створює додаткове навантаження на хребет.
  • Попередження гінекологічних проблем та ін.

Для дітей дошкільного віку, які вже навчилися сидіти або ходити, передбачені спеціальні дитячі кімнати. Там можна залишити дитину на кілька годин під наглядом досвідченої няні.

Кому рекомендовано регулярне відвідування санаторію у Трускавці для дітей?

Відпочинок в Трускавці з дитиною можна організувати в період шкільних канікул або в будь-який інший час року. Ось ряд важливих показань для нього:

  1. Фізичні та розумові перевантаження. Якщо ваша дитина посилено займається спортом, танцями або гризе граніт науки, їй просто необхідний нормальний відпочинок. В іншому випадку молодий організм може дати збій.
  2. Ослаблений імунітет. Це служить причиною частих ГРВІ та інфекційних захворювань. Тому дитині поряд з регулярним прийомом вітамінів, загартовуванням та фізичними вправами потрібні і інші заходи, спрямовані на зміцнення імунної системи.
  3. Перенесенні нервові потрясіння і стреси. Розлучення батьків, конфлікти з однолітками, нерозділене перше кохання – все це здатне негативно позначатися на психіці. Тому важливо вчасно пройти реабілітацію, побути в спокійній обстановці, навчитися розслаблятися і отримувати позитивні емоції. Санаторій в Трускавці для дітей має унікальну якість швидко знімати наслідки будь-яких, навіть найважчих стресів!
  4. Гіперактивність. Сьогодні такий діагноз спостерігається у кожного другого малюка. Однак це не означає, що дитина хвора: йому просто потрібно навчитися дотримуватися розпорядку дня, а також регулярно відпочивати. Чудовим доповненням до оздоровчих програм стануть захоплюючі розваги для дітей в Трускавці. В результаті у малюка поліпшується сон і апетит, відновлюється нервова система, знижується збудливість.
  5. Хронічні хвороби шлунково-кишкового тракту, серцево-судинної системи, опорно-рухового апарату, дихальних шляхів і т.п. Відпочинок в Трускавці з дітьми може включати в себе спеціальні процедури, прийом мінеральної води, плавання в басейні, відвідування СПА, реабілітаційного та масажного кабінету.
  6. Складні переломи, травми і т.п. Щоб скоротити реабілітаційний період і домогтися швидкого одужання, виберіть Трускавець, де відпочинок з дитиною принесе масу позитиву.

Сьогодні найкращий санаторій в Трускавці для дітей RP запрошує провести відпустку в затишній невимушеній обстановці. А разом поправити здоров’я і зарядитися енергією. Достатньо вибрати відповідні дати і забронювати номер в готелі.

Відпочинок в Трускавці влітку з дітьми

Чи варто вибирати відпочинок з маленькою дитиною в Трускавці в літню пору року? Однозначно так, оскільки унікальний гірський клімат позбавлений різких температурних перепадів. Так, ночами тут буває прохолодно, тому доведеться взяти з собою теплі речі для себе і дитини. Зате ви зможете вдосталь надихатися чистим повітрям, поправити здоров’я за допомогою мінеральних вод, зарядитися енергією гір.

Особливий плюс – відсутність сильної спеки. Ось чому відпочинок в Трускавці з дітьми часто вибирають жителі центральної і південної частин нашої країни. Відсутність моря компенсується іншими перевагами. Крім того, всім відвідувачам Rixos Prykarpattya надається чудова можливість відпочити біля басейну і вдосталь позасмагати під ласкавими променями сонця.

Для новонароджених створені спеціальні умови. Карапуз зможе навчитися триматися на воді, пройшовши курс занять в басейні з досвідченим інструктором. А також зможе в компанії мами побувати у кваліфікованого масажиста. Сеанси масажу підходять усім немовлятам, вони покращують сон, зміцнюють нервову систему, покращують кровообіг і сприяють повноцінному розвитку.

Санаторій, де можна відпочити з дитиною

Всім гостям надаються:

  • Комфортабельні номери з різною площею і плануванням.
  • Збалансоване харчування.
  • Висококласний сервіс. Оцінити його рівень можна навіть біля стійки ресепшн, де вас з усмішкою зустрінуть і допоможуть заселитися.
  • Попередня консультація терапевтів, педіатрів, дитячих неврологів.
  • Можливість пройти повне обстеження організму.
  • Персональний підбір лікувально-профілактичних програм.

Відпочинок в Карпатах матиме позитивний вплив на зростаючий організм малюка. А також допоможе зміцнити імунітет, налагодити роботу внутрішніх органів, поліпшити емоційний фон. Тим, хто ще не був у Трускавці, рекомендуємо відвідати його найближчим часом, і оцінити якість відпочинку!

Заповніть контактну форму

Спеціаліст з бронювання зв'яжеться з Вами найближчим часом

Виберіть спосіб оплати
Забронювати
Оплатити при поселенні в готель
Дата прибуття
Дата прибуття
Дата від’їзду
Проходження будь-якої програми починається мінімум з наступного після заселення дня.

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду
Проходження будь-якої програми починається мінімум з наступного після заселення дня.

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду
* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду

Купівля новорічного банкету доступна при проживанні в готелі протягом 3 ночей в період з 30.12 до 02.12. Також у Вас є можливість поселитися раніше і поїхати пізніше позначених дат.

Для підтвердження бронювання необхідно внести повну оплату за програму новорічного банкету. У Вас буде можливість оплатити банкет окремо або разом з проживанням після завершення бронювання на сайті.

Дата прибуття
Дата прибуття
Дата від’їзду
Проходження будь-якої програми починається мінімум з наступного після заселення дня.

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
  • Для бронювання терапії Маєра, потрібно здійснити передоплату в розмірі 30% від вартості програми
  • Забронювати програму Майєра можна тільки при проживанні в готелі RIXOS, на весь період лікування
  • Проживання для пацієнтів, що проходять програму Майєра, розраховується за тарифом Room only
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Програми Маєра
Оберіть тривалість програми Майєра
Програма Check-Up
Програма Check-Up
ф
Програма Check-Up
Програма Check-Up
Програма Check-Up
Програма Check-Up