Park area, hotel Rixos
Rixos Prykarpattya
відпочинок в парку, готель Ріксос
Отельный комплекс Риксос Прикарпатье
номер готелю Ріксос
Мейер-терапия
Програма Майер терапії, готель Ріксос
Игра в русский бильярд, отель Риксос
Гідро масаж, готель Ріксос Прикарпаття
Конференц-зал в готелі Ріксос Прикарпатя
ключ от номера, отель Риксос
Ресторан Европейской кухни, Риксос Прикарпатье
Вестибюль отеля, Риксос Пркарпатье
the hotel territory of Rixos Prykarpattya
Блог
Санаторій в Карпатах з басейном
celendar
3.03.2021

Як провести черговий уїк-енд або майбутню відпустку? Суворі трудові будні, стреси і перевантаження здатні негативно відбиватися на здоров’ї. Тому багато хто воліє поєднувати відпочинок з реабілітацією, лікуванням і профілактикою хронічних хвороб. А паралельно – подбати про зміцнення імунітету і відновлення душевних сил.

Що потрібно кожній людині для комфортного відпочинку і відновлення здоров’я? Цей список можна складати до нескінченності, але є ідеальний варіант – забронювати поїздку в санаторій в Карпатах з басейном. На думку очевидців, вже встигли побувати тут, це найкраще місце для релаксу. Дивовижна атмосфера, чудові панорами, м’який клімат, найчистіше повітря, а також привітний прийом і обладнані за європейськими стандартами номера – це лише дуже короткий перелік переваг. До цього можна додати прекрасну кухню, великий штат висококласних лікарів і передове медичне обладнання.

Багато професійних спортсменів із задоволенням проходять реабілітацію після важких травм, вибираючи санаторії в Карпатах з басейном. А відомі селебрітіс віддають перевагу відпочинку в Західній Україні поїздкам на модні закордонні курорти. У гір є свій секрет, який можна розкрити, тільки відвідавши Прикарпатті особисто!

На замітку: Якщо ви плануєте поїздку в оздоровчих цілях, рекомендуємо попередньо знайомитися з профілем санаторно-курортного закладу. У Rixos Prykarpattya діє безліч програм, розрахованих на людей з різними потребами. Водні процедури – невід’ємний компонент таких програм, і приносять масу позитивних емоцій дітям та дорослим.

Корисний відпочинок в Трускавці з басейном

Комфортний санаторій в Трускавці з басейном відкритий для відвідувачів протягом усього року. Перед тим, як починати водні процедури, краще всього проконсультуватися з терапевтом. Він підкаже оптимальний розмір фізичного навантаження і тривалість перебування у воді.

Існує два типи басейнів, але кожен з них по-своєму гарний.

Відкритий басейн в Трускавці

Басейн відкритого типу розташовується прямо під відкритим небом. У холодну пору року вода підігрівається. За рахунок цього над поверхнею басейну тримається легкий пар, що надає водним процедурам особливу чарівність. Різниця між температурами навколишньої атмосфери і води створює приємний контраст. Тіло людини не мерзне, оскільки повністю занурене в теплу воду, до самої шиї. Зате можна глибоко дихати чистим, вологим повітрям, очищаючи легені і носоглотку. Температурний контраст запускає процеси внутрішньої перебудови в організмі. З’являється бадьорість, енергія, підвищується витривалість, зміцнюється імунітет, поліпшується кровообіг. Паралельно з цим багато відвідувачів санаторію відзначають поліпшення роботи внутрішніх органів (серцево-судинної системи, шлунково-кишкового тракту і т.п.).

У літню пору підігрів води не використовують. Тому відпочинок в Трускавці з басейном в кінці весни, влітку або в оксамитовий сезон нічим не відрізняється від відпустки, проведеного на зарубіжних курортах. Уздовж бортів можна встановити шезлонг і приймати сонячні ванни, а також періодично охолоджувати шкіру, поринаючи в звабливу блакитнувату воду. До речі, насправді вона абсолютно чиста і прозора. Приємний колір їй додає внутрішнє облицювання басейну, виконана з якісної плитки синіх і блакитних відтінків.

Внутрішній басейн на території санаторію

Басейн закритого типу, який часто називають внутрішнім, розташовується під дахом. Займає величезну площу (декілька сотень квадратних метрів), регулярно очищається і дезінфікується. У такій аквазоні є кілька секторів, призначених для дітей і дорослих. Різна глибина дозволяє вдосталь попірнати, відпрацювати різні стилі плавання.

На території RP працюють одночасно два басейни: закритий і відкритий. Тому відвідувачі можуть вибрати будь-який з них на свій розсуд.

Важливо знати: не варто плутати плавання в закритому чи відкритому басейні в Трускавці з лікувальними ваннами: це два різних види процедур. Зате плавання вважають одним з унікальних видів спорту, які мають мінімум протипоказань. Воно підходить навіть людям з порушеннями опорно-рухового апарату, оскільки надає мінімальне навантаження на хребет. А також покращує ефективність курсу масажу і різноманітних СПА-процедур.

Категорично не рекомендується відвідувати басейн відразу після їжі, в стані алкогольного сп’яніння або похмілля, при виснаженні, загальній слабкості, напівнепритомному стані, а також при поганому самопочутті. Явним протипоказанням служить також наявність деяких шкірних захворювань інфекційного характеру.

Чому варто відвідати санаторій з басейном в Карпатах?

Ось кілька унікальних переваг, що вигідно відрізняють санаторії в Трускавці з басейном від аналогічних установ в інших куточках країни:

  1. Високий рівень прийому і обслуговування відпочиваючих. Сервіс тут дійсно європейський, в той час як ціни продовжують залишатися досить привабливими. Крім цього, можна скористатися спеціальними знижками і акціями, спланувавши ідеальний відпочинок для всієї родини.
  2. Екологічна чистота району. Карпати здавна славляться своїми цілющими властивостями. Навіть якщо обмежуватися по мінімуму лікувально-профілактичних процедур, чисте повітря і природа зроблять свою справу: допоможуть швидко відновити здоров’я і моральні сили. А також подарують величезний заряд бадьорості. Більшість людей можуть дозволити собі повноцінний відпочинок тільки раз на рік. Але тільки Прикарпаття, на їхню думку, дарує життєву енергію. Санаторій з басейном в Карпатах обіцяє не просто релакс, який швидко забувається. Відпочинок тут – чудовий спосіб зміцнення імунітету і якісної підтримки організму. А також шанс поєднати приємне з корисним: провести вільний час в комфортній обстановці, пройти чек-ап або спеціалізоване обстеження, отримати рекомендації профільних лікарів, підібрати безмедикаментозне лікування і т.п.
  3. Позитивні враження. Гірські пейзажі в поєднанні з унікальною флорою і фауною просто заворожують. Їх можна споглядати невтомно і влітку, і взимку, щоразу відкриваючи для себе-щось нове.
  4. Висока ефективність процедур. В основі деяких з них лежать навички і знання, накопичені протягом багатьох років практики санаторію. А деякі процедури побудовані на застосуванні передових технологій і сучасних стандартів.
  5. Абсолютна безпека водних процедур. Кожна людина, яка бажає поплавати в басейні, може проконсультуватися з терапевтом і інструктором. А також записатися на індивідуальні уроки плавання, або відвідати групові заняття з акваеробіки.
  6. Користь для тіла і душі. Плавання дозволяє задіяти практично всі групи м’язів. А також позитивно позначається на фігурі: підтягується прес, зміцнюються м’язи рук і ніг, стає більш чіткою талія. У процесі постійного контакту з водою шкіра розм’якшується, надає делікатне отшелущення верхнього шару ороговілих клітин, тому креми і масла можуть глибше проникати в неї. Після інтенсивного плавання поліпшується апетит: відновити сили і утамувати відчуття голоду допоможуть легкі перекуски в барі санаторію, а також спеціальна дієта, багата на білки. Детально обговорити меню можна з лікарем.

Крім цього, відпочинок на Західній Україні з басейном покращує сон, підвищує працездатність і концентрацію уваги, поліпшує координацію в просторі. У плавців нормалізується психоемоційний фон, вони стають більш спокійними і врівноваженими.

Що брати з собою: якщо ви плануєте відвідувати басейн під час відпочинку, обов’язково покладіть в свій чемодан кілька купальних костюмів, гумові шльопанці на нековзною підошві, а також купальну шапочку і окуляри. Можна взяти запасний махровий халат. Відразу ж після запливу не забудьте прийняти душ і переодягнутися в сухий одяг.

Знайти рушники та косметичні засоби (мило, гелі для душу, шампуні для волосся, лосьйони і т.п.) можна прямо в номерах: все це входить у вартість путівки.

Якщо плануєте відвідувати відкритий басейн і загоряти, беріть з собою перевірені сонцезахисні засоби з SPF не нижче 50. Літом сонце в горах має таку ж високу активність, як і на морських курортах.

Відпочинок на Західній Україні з басейном в будь-який час року

RP – чудовий готель в Трускавці з басейном, що дозволяє вдосталь поплавати в будь-який час року. На відміну від морського узбережжя, відвідувачі медично-санаторного комплексу отримують масу переваг:

  1. Чітке планування програми відпочинку. Закритий басейн доступний завжди, незалежно від примх погоди і сезону.
  2. Відсутність ризиків. Хто полюбляє поплавати добре знають, якою холодною може бути вода далеко від берега. Крім цього, плавців підстерігають різні небезпеки: сильні хвилі, що накривають з головою і стягуючі на глибину, опіки від медуз після шторму, судоми, травми від гострих донних каменів і коралів. До цього додаються численні сонячні опіки, отримані внаслідок тривалого перебування на сонці. Виключити такі ризики допоможе відвідування закритого басейну.
  3. Великі масштаби. Мініатюрний басейн сьогодні можна зустріти навіть в сауні або комплексі СПА. Але в ньому можна хіба що пару раз пірнути або зануритися. Мало які санаторії Західної України з басейном можуть похвалитися величезними масштабами і універсальністю. Але Rixos Prykarpattya – якраз один з них!
  4. Можливість вибору. Лікар може дати тільки загальні поради щодо відвідування басейну. А коли і на скільки часу туди йти, не порушуючи отриманих рекомендацій – особиста справа відпочиваючого. Головне, щоб це йшло на користь здоров’ю, і було в задоволення. Якщо ви відчуваєте в собі достатньо сил, можна відвідувати басейн кілька разів на день, роблячи невеликі запливи для підняття тонусу. Якщо ви відчуваєте втому (що часто спостерігається в перші дні, і може бути наслідком акліматизації) – краще відкласти відвідування басейну на потім, і гарненько відпочити, виспатися, набратися сил.

Відпочинок в Карпатах з басейном влітку

Санаторії з басейном в Україні діляться на кілька типів, в залежності від розташування, цільового призначення та технічного оснащення. Курортних закладів в Прикарпатті вигідно відрізняються тим, що можуть забезпечити захоплюючий відпочинок для всієї родини.

Ось кілька цікавих фактів, які варто знати кожному відвідувачу:

  • Воду для наповнення резервуарів отримують шляхом викачування з артезіанських свердловин, розташованих прямо на території санаторію. Перед тим, як потрапити в басейн, вона проходить багатоступеневу очистку. Рідина не має кольору і запаху, оскільки замість хлору використовують більш сучасні, нешкідливі для здоров’я людей і досить ефективні препарати.
  • Відпочинок в Карпатах з басейном влітку подвійно зручний для сімей з дітьми. Малюки часто не можуть розрахувати час перебування в воді, і з задоволенням плескалися більшу частину дня. Переохолодження в закритій аквазоні виключено, оскільки температура води підтримується на стабільному рівні (близько +20 градусів). Температура повітря в приміщенні цілком прийнятна, що особливо радує в прохолодні й дощові дні.
  • Пити воду з басейну не рекомендується. Але якщо дитина, пірнаючи, випадково зробить 1-2 ковтки, це не завдасть шкоди його здоров’ю.

Відпочинок в Карпатах з дітьми в санаторії з басейном

Не знаєте, куди повезти дитину на літні канікули, або де отримати хорошу діагностику? Приїжджайте в Прикарпаття, щоб поєднати приємне з корисним, і відмінно провести час!

Відпочинок в Карпатах з дітьми в санаторії з басейном запам’ятовується надовго і малюкам, і дорослим. Якщо батьки потребують відвідування лікувальних процедур, дітей можна залишити в басейні під наглядом досвідченого інструктора. Він не тільки навчить плавати в різних стилях, але і розповість про правила поведінки на воді. А також покаже, як надавати першу допомогу потопаючим, і як відпочивати прямо на воді, відновлюючи сили і дихання після інтенсивного запливу. Такі знання точно знадобляться малюкам в подальшому житті.

У басейні санаторно-курортного комплексу RP можна не тільки поплавати, а й знайти масу цікавих розваг: наприклад, захоплюючі водні атракціони. Участь в них – не просто дитячий каприз: це підвищує спритність, покращує координацію в просторі, зміцнює м’язи, а також вчить вчасно згрупуватися і правильно оцінювати свої фізичні можливості.

Заповніть контактну форму

Спеціаліст з бронювання зв'яжеться з Вами найближчим часом

Виберіть спосіб оплати
Забронювати
Оплатити при поселенні в готель
Дата прибуття
Дата прибуття
Дата від’їзду
Проходження будь-якої програми починається мінімум з наступного після заселення дня.

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду
Проходження будь-якої програми починається мінімум з наступного після заселення дня.

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду
* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду

Купівля новорічного банкету доступна при проживанні в готелі протягом 3 ночей в період з 30.12 до 02.12. Також у Вас є можливість поселитися раніше і поїхати пізніше позначених дат.

Для підтвердження бронювання необхідно внести повну оплату за програму новорічного банкету. У Вас буде можливість оплатити банкет окремо або разом з проживанням після завершення бронювання на сайті.

Дата прибуття
Дата прибуття
Дата від’їзду
Проходження будь-якої програми починається мінімум з наступного після заселення дня.

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
  • Для бронювання терапії Маєра, потрібно здійснити передоплату в розмірі 30% від вартості програми
  • Забронювати програму Майєра можна тільки при проживанні в готелі RIXOS, на весь період лікування
  • Проживання для пацієнтів, що проходять програму Майєра, розраховується за тарифом Room only
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Програми Маєра
Оберіть тривалість програми Майєра
Програма Check-Up
Програма Check-Up
ф
Програма Check-Up
Програма Check-Up
Програма Check-Up
Програма Check-Up