Park area, hotel Rixos
Rixos Prykarpattya
відпочинок в парку, готель Ріксос
Отельный комплекс Риксос Прикарпатье
номер готелю Ріксос
Мейер-терапия
Програма Майер терапії, готель Ріксос
Игра в русский бильярд, отель Риксос
Гідро масаж, готель Ріксос Прикарпаття
Конференц-зал в готелі Ріксос Прикарпатя
ключ от номера, отель Риксос
Ресторан Европейской кухни, Риксос Прикарпатье
Вестибюль отеля, Риксос Пркарпатье
the hotel territory of Rixos Prykarpattya
Блог
Де можна відпочити в Україні
celendar
31.03.2021

Не знаєте, де можна відпочити в Україні? Навіть якщо вам здається, що ви встигли об’їздити рідну країну вздовж і поперек, насправді це не зовсім так. Можна відкрити для себе масу нових цікавих місць, а також побувати там з близькою людиною, друзями або родиною найближчим часом.

Нижче представлена ​​коротка добірка найцікавіших маршрутів, здатних привести в захват дітей і дорослих. Головне – чітко поставити основні критерії відпочинку. Тому пропонуємо скористатися нашими порадами:

  1. Продумайте орієнтовно сезон, а якщо вийде конкретизувати – початкову і кінцеву дату відпустки. Це допоможе при виборі квитків і путівок.
  2. Визначтеся з транспортом: авіапереліт, поїздка на поїзді або власному авто. Влітку, коли відкрито сезон навігації, можна подорожувати по Дніпру. В інші пори року доведеться враховувати погодні умови. Летіти простіше і швидше, але покупка квитків обійдеться дорожче. Використовувати власний транспорт не завжди зручно. До того ж в дорозі можуть виникати непередбачені зупинки і поломки авто.
  3. Заздалегідь прорахуйте час на дорогу, від будинку до кінцевого пункту призначення. Постарайтеся зробити невеликий запас, щоб не вийшло накладок. Робіть знижку на акліматизацію. Наприклад, якщо ви хочете відпочити на Західній Україні, але живете на сході, різниця температур може становити від 10 градусів і більше.
  4. Уточнюйте метеоситуацію в обраному місці перед від’їздом. Можливо, вам доведеться брати з собою теплі речі і т.п.

Де відпочити влітку в Україні

Не знаєте, де відпочити в Україні влітку? Все залежить від того, яким складом ви хочете подорожувати, і яку мету ставите перед собою. Для початку визначтеся, як саме ви хочете провести відпочинок: пасивно або активно.

Де відпочити в червні в Україні

Не знаєте, куди поїхати на відпочинок в Україні на самому початку літа? Численні статистичні опитування показують, що кожен третій мешканець нашої країни проводить відпустку вдома, і залишається незадоволений таким відпочинком. Причина проста: нестача нових вражень і неможливість повноцінно розслабитися. Ось чому варто хоча б на час відпустки міняти обстановку.

Ось короткий перелік місць, куди можна поїхати на початку літа.

  • Одеса, Маріуполь, Генічеськ, Приморськ, Бердянськ – морське узбережжя манить всіх, хто мріє про красивий загар і захоплюючі пригоди. Для молоді регулярно проводяться яскраві фестивалі, сімейним парам з дітьми краще вибрати більш спокійні місця (санаторії, обладнані пляжі на турбазах і т.п.).
  • Західна Україна (Татри, Трускавець, Ужгород і т.п.) – тут замість привабливого моря є не менше захоплюючі гори і ліс. А поплескати вдосталь можна в одному з численних басейнів.
  • Поїздка на Біле озеро в Рівному – відпочинок і оздоровлення в одній подорожі. Можна приїхати на уїк-енд, а можна зняти будиночок на пару тижнів. Одне з кращих місць для відновлення душевної рівноваги і зміцнення імунітету.
  • «Мальдіви по-українськи» – так жартома прозвали Блакитні озера неподалік від Чернігова. Приголомшливі види, спілкування з живою природою, безліч турбаз на будь-який смак і бюджет.

Де відпочити в липні в Україні

Середина літа – найкращий час для знайомства з історією та культурою України в легкій невимушеній обстановці. Традиційну поїздку до моря можна замінити:

  • Подорожжю на батьківщину Гоголя, в селище Диканька Полтавської області. Тут щорічно проходять масові заходи, присвячені письменнику та його творчості.
  • Відвідування барвистого фестивалю Тараса Бульби в Ужгороді.
  • Спокійним відпочинком в одному з санаторіїв Трускавця. Обов’язкова оздоровча програма поєднується з довільної культурної. Розваги можна підібрати на ваш розсуд: від прогулянок по лісі до поїздок на квадроциклах.

Де відпочити в серпні в Україні

В кінці літа – початку осені після багаторічної перерви планують відновити знаменитий кінофестиваль «Бригантина». Одним з кураторів і почесним членом журі стане знаменита українська актриса Ольга Сумська. Його відкриття планується в Бердянську, а урочисте закінчення планують провести в Запоріжжі (в театрі ім. Магара і на острові Хортиця). Такий варіант культурного відпочинку, з можливістю побувати на морському узбережжі, напевно оцінять багато туристів.

Морський напрямок продовжує залишатися до кінця літа популярним. Але з покупкою квитків і бронюванням будиночка справа йде набагато складніше, ніж в червні. В якості альтернативи морському відпочинку можна розглядати:

  • Трускавець зі знаменитими мінеральними водами.
  • Білу Церкву або Пущу-Водицю. Відпочинок можна поєднати з неспішним оглядом білоцерківського дендропарку і місцевих визначних пам’яток.
  • Тростянець в Сумській області. Тут збереглися унікальні архітектурні пам’ятки минулих століть. А крім цього, розташована одна із знаменитих кондитерських фабрик.
  • Парк атракціонів в Буковелі – однаково цікавий дітям і дорослим.
  • Яремче (Івано-Франківська область) – знайомство зі знаменитою стежкою Довбуша, гірськими водоспадами і захоплюючими звичаями місцевих гуцулів.

Де можна відпочити в Україні навесні

Весна – саме позитивне пора року. В цей час так і тягне бути на природі, насолодитися першими променями сонця і яскравою зеленню, що пробивається з-під землі, подихати свіжим повітрям.

Де відпочити на 8 березня в Україні? Можна взяти квитки на романтичний уїк-енд, і провести його з коханою людиною. Наприклад, поніжитися в СПА в Трускавці, а заодно покуштувати місцевих делікатесів, і дізнатися ближче західний колорит.

На Західну Україну можна поїхати не тільки з чоловіком, але і з подругами. Такий дівич-вечір запам’ятається надовго! А головне, дозволить відпочити з користю для тіла і душі.

Де відпочити в Україні в квітні

Якщо ви плануєте відпочинок в середині весни, обирайте місця подалі від міста. Це може бути один з санаторіїв в Західній або Центральній Україні. Тут можна поправити здоров’я, відновити розхитані нерви, відпочити від міської суєти. А також повернути собі хорошу фізичну форму, загублену за зиму та нагуляти відмінний рум’янець! Трускавець, Волинь, Полтава – обирайте на свій смак!

Де відпочити на травневі свята в Україні

Травневі свята – це найпопулярніший час для відпочинку. Багато вже купаються на річці або в морі, загоряють на сонці. А душа в цей час активно просить гарних страв і спілкування в дружній компанії.

Ось кілька пропозицій, куди поїхати у відпустку (Україна) або на вихідні в травні:

  • Арабатські Терми – відпочинок і профілактика хронічних хвороб.
  • Бердянськ, Одеса та їх околиці – на будь-яку турбазу або «дикунами», з казанками, гітарами та наметами.
  • Санаторно-курортні установи Західної України, такі як Rixos RP. Відкриті і закриті басейни з успіхом замінять море, а мінеральна вода і цілюще повітря позитивно вплинуть на організм!

Де відпочити в Україні восени

Не знаєте, де відпочити на вихідні в Україні восени? У кожному регіоні можна знайти масу цікавих екскурсій, які приваблюють шанувальників активного відпочинку. Або просто зняти номер в заміському готелі.

Ось кілька варіантів де відпочити в Україні восени:

  • Подорож до «колиски козаків» – на острів Хортицю (Запоріжжя). Тут можна відвідати музей з унікальними експонатами, побувати в справжній Січі, насолодитися виставою кінного театру, а також прогулятися знаменитої стежкою Тараса Шевченка.
  • Поїхати на Сорочинський ярмарок в Полтаву, зібравши масу яскравих вражень. Це захоплююча подорож для всієї родини!
  • Спуститися по Дніпру на одному з теплоходів. Комфортний відпочинок, який можна сміливо віднести до пасивного. Трішки зіпсувати враження від нього може тільки погана погода. Тому варто заздалегідь вивчити прогнози метеорологів.
  • Соляні печери. Є як на сході, так і на заході. Тому можна вибрати найкоротший маршрут до них.
  • Поїздка в заповідники: Конча-Заспа, Асканія Нова.
  • Відвідування зоопарку. Можна відправитися в муніципальний заклад (Одеса, Харків, Рівне), а можна відвідати один з приватних зоопарків (наприклад, в Василівці Запорізької області).

Тим, кому недостатньо простого знайомства з визначними пам’ятками, можна вдосконалити програму відпочинку.

Де відпочити взимку в Україні

Якщо ви хочете дізнатися, де відпочити в Україні взимку, вибирайте найкращі маршрути для себе і своєї сім’ї. Перше, що спадає на думку – засніжені гори, лижі та сноуборди, покатушки на санях, запряжених кіньми, а також оригінальні новорічні та різдвяні ярмарки, які в Західній Україні проходять з величезним розмахом.

Де відпочити на Різдво в Україні

Якщо ви плануєте відсвяткувати один з найбільших релігійних свят на Західній Україні, врахуйте, що бронювати готель, котедж і квитки доведеться заздалегідь. Відзначати тут починають нарівні з Європою – з 25 грудня, за католицьким звичаєм. Тому в Карпатах можна відзначити Різдво двічі: з католиками і православними! Напрямок вважається одним з найпопулярніших для зимового відпочинку, а різноманітність цін та умов приємно вражає.

Якщо ви шукаєте місце, де відпочити взимку в Україні недорого, поцікавтеся ціною оренди котеджів. Варіант ідеально підходить для дружніх компаній, романтичного та сімейного відпочинку. Якщо ви хочете провести відпустку з користю для здоров’я, беріть «курсівку», або бронюйте номер в санаторно-курортному комплексі. Тут можна поєднати розважальну програму з лікуванням. Самий бюджетний варіант – зняти кімнату у місцевих жителів, кімнату або ліжко в хостелі. Мінуси такого проживання: мінімальні зручності і неможливість побути на самоті. Зате нові знайомства і живе спілкування забезпечені!

Де відпочити з дітьми в Україні на зимових канікулах? Вибір програм досить різноманітний. Можна відправитися в Трускавець, на Буковель, поєднавши уроки катання на лижах з пізнавальними екскурсіями. Або відвідати Софіївський парк в Умані.

Загальні рекомендації

Багато готелів і ресторанів, діяльність яких залежить від чисельності туристів, вже встигли «перебудувати» свою роботу в умовах карантину. Наприклад, в одному з популярних вінницьких ресторанів встановили спеціальні сфери, ізолюючі столик від основного приміщення. Всередині може вільно розміститися до 6 відвідувачів, а після них сферу дезінфікують зсередини. Незабаром гряде літній сезон, тому планується відкриття безліч літніх майданчиків. Крім цього, сьогодні через інтернет можна замовляти їжу з будь-якого місцевого ресторану – на винос або з доставкою до вашого номера.

У великих санаторно-курортних комплексах, таких як Rixos Prikarpattya, кожному відвідувачеві доступна послуга тестування на виявлення вірусу Covid-19. А також розроблені спеціальні програми для тих, хто вже перехворів, і тепер хоче відновити свій організм.

Ось ще кілька порад:

  • Постарайтеся продумати свою відпустку так, щоб вона була цікава усім членам сім’ї, а не тільки вам.
  • Не відкладайте на потім термінові і важливі справи.
  • Беріть у відпустку гроші на непередбачені витрати (практика показує, що вони бувають майже завжди).
  • Складайте заздалегідь план, користуючись інформацією з онлайн-форумів і відгуками досвідчених мандрівників.
  • Заздалегідь перевіряйте стан і баланс телефону, а також технічну справність свого авто, якщо збираєтеся подорожувати на ньому.
  • Беріть в поїздку не тільки банківські карти, але і деяку суму готівкою. Особливо якщо частина вашого маршруту пролягає через сільську місцевість.

Зверніть увагу: в умовах карантину деякі маршрути можуть бути зміненні або тимчасово закриті. А проїзд в ці області – обмежений. Тому за кілька днів перед від’їздом варто уточнити поточну ситуацію, щоб не потрапити в халепу. І обов’язково робити елементарні запобіжні заходи під час поїздки. Бажаємо приємного відпочинку!

Заповніть контактну форму

Спеціаліст з бронювання зв'яжеться з Вами найближчим часом

Виберіть спосіб оплати
Забронювати
Оплатити при поселенні в готель
Дата прибуття
Дата прибуття
Дата від’їзду
Проходження будь-якої програми починається мінімум з наступного після заселення дня.

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду
Проходження будь-якої програми починається мінімум з наступного після заселення дня.

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду
* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду

Купівля новорічного банкету доступна при проживанні в готелі протягом 3 ночей в період з 30.12 до 02.12. Також у Вас є можливість поселитися раніше і поїхати пізніше позначених дат.

Для підтвердження бронювання необхідно внести повну оплату за програму новорічного банкету. У Вас буде можливість оплатити банкет окремо або разом з проживанням після завершення бронювання на сайті.

Дата прибуття
Дата прибуття
Дата від’їзду
Проходження будь-якої програми починається мінімум з наступного після заселення дня.

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
  • Для бронювання терапії Маєра, потрібно здійснити передоплату в розмірі 30% від вартості програми
  • Забронювати програму Майєра можна тільки при проживанні в готелі RIXOS, на весь період лікування
  • Проживання для пацієнтів, що проходять програму Майєра, розраховується за тарифом Room only
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Програми Маєра
Оберіть тривалість програми Майєра
Програма Check-Up
Програма Check-Up
ф
Програма Check-Up
Програма Check-Up
Програма Check-Up
Програма Check-Up