Park area, hotel Rixos
Rixos Prykarpattya
відпочинок в парку, готель Ріксос
Отельный комплекс Риксос Прикарпатье
номер готелю Ріксос
Мейер-терапия
Програма Майер терапії, готель Ріксос
Игра в русский бильярд, отель Риксос
Гідро масаж, готель Ріксос Прикарпаття
Конференц-зал в готелі Ріксос Прикарпатя
ключ от номера, отель Риксос
Ресторан Европейской кухни, Риксос Прикарпатье
Вестибюль отеля, Риксос Пркарпатье
the hotel territory of Rixos Prykarpattya
Блог
Санаторій де лікують хребет
celendar
8.07.2021
Cанаторії, де лікують хребет

Бажаєте відпочити з комфортом, а заодно оздоровитися, або провести ефективну профілактику хронічних хвороб? До числа найбільш складних захворювань, що можуть призвести до серйозних наслідків при відсутності належного лікування, є патології хребетного стовпа. Сьогодні вони спостерігаються як у дорослих, так і у дітей. Тому лікарі, проводячи постійний нагляд за хворими, комплексне лікування та операції в різних містах України, настійно рекомендують своїм пацієнтам їхати на реабілітацію в спеціальні санаторії, де лікують хребет.

Санаторій RP де лікують хребет

Одне з кращих місць для такої терапії – Прикарпаття. Тут розташовуються різноманітні санаторії, де лікують шийний остеохондроз, хребетну грижу, хвороби опорно-рухового апарату і суглоби. Тут дивовижним чином поєднуються цілюща сила природи і досягнення сучасної медицини. Тому ефективність санаторно-курортних процедур при вроджених і набутих хворобах спини, а також після травм і переломів хребта досить висока.

санаторії, де лікують шийний остеохондроз

Підбір санаторно-курортних процедур здійснюється індивідуально для кожного пацієнта, враховуючи:

  • Поточне самопочуття людини.
  • Наявність в анамнезі супутніх хвороб.
  • Діагноз (зазначений у виписці або напрямку, з яким прибуває пацієнт) і ускладнення.
  • Вікову категорію і анатомічні особливості будови тіла, і ін.

У санаторій RP, де лікують хребет, можна сміливо приїжджати і без лікарського напрямку. Спочатку потрібно відвідати терапевта, отримавши загальні рекомендації. А при необхідності – прямо на місці пройти обстеження, зробивши рентгенографію, КТ або МРТ хребетного стовпа, УЗД суглобів та ін. Після цього можна зайнятися відновленням здоров’я за персональною програмою, під наглядом досвідчених реабілітологів, інструкторів, пройти курс професійного масажу і т.п.

лікування хребта в санаторії

Важливо знати: Медики рекомендують відвідувати хоча б раз на рік санаторії по лікуванню хребта в Україні всім, у кого були в минулому серйозні травми спини і операції (в тому числі професійним спортсменам). А також людям з вродженими дефектами опорно-рухового апарату, з регулярними фізичними навантаженнями і сидячою роботою – для поліпшення самопочуття і попередження ускладнень.

Санаторій, де лікують грижу хребта

Санаторій, де лікують грижу хребта

Своєчасне лікування і профілактика хвороб хребта – запорука міцного здоров’я і відмінного самопочуття. А також гарантія вільного пересування до глибокої старості, оскільки різні дефекти в будові хребтів здатні приводити до:

  • Нервових спазмів.
  • Болям в м’язах.
  • Порушення роботи внутрішніх органів.
  • Зниженню гостроти зору.
  • Погіршення ходи і координації в просторі, і т.п.

У клініках за місцем проживання можна пройти курс консервативного лікування, який здатний зняти больовий синдром, знизити запалення, а також дещо полегшити стан пацієнта. Але для закріплення результату, а також для повного відновлення здоров’я і запобігання рецидивам краще підібрати санаторії, де лікують грижу хребта і аналогічні хвороби.

RP – кращий санаторій в Україні, де лікують хвороби хребта

кращий санаторій в Україні для лікування хребта

Якщо ви бажаєте отримати всі разом – якісне лікування і повноцінний відпочинок – за одну поїздку, приїжджайте в RP. Він входить до переліку кращих санаторіїв для лікування грижі хребта і суглобів. А також має ряд унікальних переваг:

  • Власний медичний центр, розташований прямо на території санаторію.
  • Оснащення за європейськими стандартами.
  • Кваліфікований медичний персонал, готовий надати невідкладну допомогу в режимі 24/7, або вести постійне спостереження за складними пацієнтами.
  • Спортивний зал, кабінет реабілітації, відкритий і закритий басейни, і т.п.

Цікавий факт: Санаторії Трускавця, лікування хребта в яких проходить в максимально щадному режимі для пацієнтів, активно використовують місцеві мінеральні води. А цілющі грязі, що видобуваються з дна мінеральних джерел, широке застосовуються для обгортань і компресів, і надають благотворний ефект на хворі суглоби. Досягти такого високого результату при виконанні стандартних фізіопроцедур (електрофорез і т.п.) в звичайних клініках неможливо.

В прикарпатські санаторії, де лікують спину і суглоби, можуть приїжджати пацієнти з такими порушеннями:

  • Кіфоз, лордоз, сколіоз різного виду і ступеня, прогресуючий з невеликою швидкістю.
  • Остеохондроз шийного, грудного, поперекового, крижового відділів хребетного стовпа.
  • Грижі хребта (в період ремісії).
  • Радикуліти, люмбаго, невралгії.
  • Бурсити, артрози та інші хвороби суглобів.

Основні цілі санаторно-курортного лікування такі:

  • Корекція постави (якщо вона порушена).
  • Попередження запалень і ускладнень.
  • Зняття або зменшення больового синдрому.
  • Формування розвиненого м’язового корсету.
  • Покращення загального самопочуття.
  • Підвищення рухової активності (в разі її обмеження).

У якому санаторії краще лікувати спину? Там, де є медичний центр, апаратна діагностика, гарантований позитивний результат, і пропонується найбільший список процедур. Термін санаторного лікування хвороб спини і суглобів коливається, і може становити від 2-3 тижнів до 6 місяців, в залежності від складності патології.

санаторій для лікування спини

Зверніть увагу: хребетна грижа – складне захворювання, яке потребує постійного спостереження і тривалого лікування. У складних і запущених випадках для її усунення призначається операція. Однак на ранніх стадіях грижі можна успішно лікувати консервативним способом, а в період післяопераційного відновлення – використовувати санаторно-курортні процедури, що прискорюють одужання людини.

Санаторій, де лікують остеохондроз

Санаторій, де лікують остеохондроз

Одна з найпоширеніших хвороб сучасності – остеохондроз. Він може розвинутися навіть у дітей шкільного віку, перевантажених заняттями. Часто спостерігається у дорослих, які ведуть малорухливий спосіб життя, зайнятих сидячою роботою. Захворювання здатне вражати різні відділи хребетного стовпа, а його симптоматика досить складна і різноманітна.

Де на Україні в санаторіях лікувати спину? В RP, де вам запропонують найбільший перелік послуг, починаючи з комплексного медичного обстеження, і закінчуючи європейськими методиками занять на спеціальних тренажерах. А також забезпечать комфортні умови проживання і лікарську консультацію (терапевта, невролога, хірурга і т.п.).

Пам’ятайте: хребетний стовп є головною опорою, стрижнем для всього тіла. Через нього проходить безліч нервових закінчень. Тому від його стану в багато залежить здоров’я людини. Не дарма східні цілителі здавна практикують діагностику і нетрадиційне лікування хребта, вважаючи порушення причиною ряду хвороб.

Санаторій, де лікують шийний остеохондроз

Санаторій Rixos, де лікують шийний остеохондроз

Не знаєте, де і в яких санаторіях лікують остеохондроз? Замовляйте номер на відповідні дати в Rixos Prykarpattya (Трускавець), і ви точно не помилитеся! Тут проводять успішне лікування і профілактику різноманітних хвороб спини і опорно-рухового апарату, використовуючи перевірені методики і передове устаткування.

Сучасні санаторії, де лікують шийний остеохондроз, пропонують великий набір процедур, що включає в себе спеціальний масаж і лікувально-профілактичну гімнастику. Також використовуються:

  • Грязьові ванни для стимуляції обміну речовин і загального розслаблення.
  • Локальні обгортання мінеральними грязями для зняття м’язового напруження і релаксації.
  • Озокеритові і парафінові аплікації.
  • Стоун-терапія – для точкового впливу на пошкоджені ділянки.
  • Масаж шийно-комірцевої зони – для усунення скутості м’язів, зняття спазмів.
  • Кінезіотерапія – для підвищення рухливості і розробки м’язів, і ін.

Санаторій, де лікують опорно-руховий апарат

Санаторій де лікують опорно-руховий апарат

Лікування і профілактика хвороб опорно-рухового апарату у дітей та дорослих в RP проходить за комплексними програмами. Вони підбираються індивідуально для кожного пацієнта, і мають великий перелік процедур. В їх число входять:

  • Спеціально розроблене меню, збагачене мікроелементами і вітамінами.
  • Масаж (ручний, водний).
  • ЛФК, що складається з вправ на розминку і зміцнення м’язів, доповнений елементами дихальної гімнастики.
  • Апаратне лікування (імпульсна магнітотерапія, електронейростімуляція і ін.).
  • кріо-, лазерна терапія, ультразвук.
  • Заняття на спеціальних тренажерах і тракційної лікування (допомагає скорегувати поставу і виправити викривлення хребта).
  • Плавання і ряд вправ з силовим навантаженням, що виконуються у воді з гімнастичними снарядами, і ін.

Цікавий факт: в лікуванні хвороб опорно-рухового апарату величезну роль грають навіть незначні деталі. Наприклад, номер, де проживає людина, повинен бути обладнаний зручним ліжком з ортопедичним матрацом певного рівня жорсткості. Пацієнтам рекомендована щоденна ходьба в повільному або середньому темпі, бажано по рівній місцевості. Кілометраж підбирається індивідуально лікарем.

Санаторій, де лікують спину: кому і коли варто їхати?

кому їхати в санаторій де лікують спину

Український санаторій RP де лікують опорно-руховий апарат, можна відвідувати в будь-який час року. Зазвичай сюди направляють пацієнтів, яким:

  • Не потрібно термінове хірургічне втручання.
  • Необхідна ефективна профілактика хронічних хвороб спини і суглобів.
  • Чи потрібна кваліфікована допомога реабілітологів в післяопераційному періоді.

Головна умова відвідування санаторію – відсутність вираженого больового синдрому і трофічних змін.

Безсумнівно не варто відвідувати санаторії по лікуванню остеохондрозу:

  • У період загострення хвороби.
  • При швидкому прогресуванні деяких хвороб (наприклад, сколіозу).
  • При наявності протрузії хребетних дисків, пухлин і т.п.

Спочатку необхідно купірувати боль і зняти загострення, пройшовши лікування вдома або в умовах стаціонару. І тільки потім відправлятися на курорт.

Санаторій, де лікують суглоби: куди поїхати

Санаторій, де лікують суглоби

Бажаєте дізнатися, де розташовані великі санаторії України де лікують суглоби, і що вони пропонують відвідувачам? Зробіть вибір на користь Rixos Prykarpattya, де розроблений і успішно застосовується широкий перелік процедур. Вони допоможуть:

  • Скоротити або повністю купірувати розвиток запалення.
  • Поліпшити загальний стан пацієнта.
  • Підвищити рухову активність.
  • Стимулювати розсмоктування ексудату, покращення лімфо- і кровотоку.

Санаторії в Україні, де лікують суглоби

Санаторії в Україні, де лікують суглоби - Rixos Prykarpattya

Бажаєте підлікувати хворі суглоби? Найкраще місце, де це можна зробити – прикарпатський санаторій RP, де створені ідеальні умови для ефективного відновлення рухливості кінцівок, а також для попередження можливих рецидивів з повторним запаленням.

лікування суглобів в RP

Хвороби, що характеризуються ураженням суглобів, можуть бути вродженими і набутими, і виникають в різному віці у жінок і чоловіків. Для лікування і профілактики використовуються комплексні програми.

Санаторно-курортні процедури дають відмінний результат в період ремісії, після остаточного зняття больового синдрому. Серед них:

  • Курс ультраволновой і магнітотерапії.
  • Фонофорез і електрофорез.
  • Локальні компреси та аплікації на основі грязей з високим ступенем мінералізації.
  • Прийом мінеральної води.
  • Кріо- і парафінотерапія.
  • Опромінення лазером з променями певного спектру, і т.п.

В якості допоміжних процедур призначаються:

  1. Окремі вправи з комплексу ЛФК, підбираються індивідуально. Допомагають підвищити тонус м’язів, збільшити рухливість, а також стабілізувати уражені суглоби.
  2. Спеціальна дієта, збагачена мікроелементами, і сприяє природному виробленню синовіальної рідини, і ін.

Контролювати процес відновлення допомагає проміжна діагностика. Помітити явні поліпшення можна по рентгенівським знімкам, результатами ультразвукового обстеження і т.п.

Якщо ви бажаєте вилікувати хребет або суглоби без побічних ефектів і негативних наслідків для здоров’я, приїжджайте в Rixos Prykarpattya! Ви отримаєте повний комплекс медичних послуг, починаючи з діагностики, і закінчуючи персональними рекомендаціями кваліфікованих реабілітологів.

Заповніть контактну форму

Спеціаліст з бронювання зв'яжеться з Вами найближчим часом

Виберіть спосіб оплати
Забронювати
Оплатити при поселенні в готель
Дата прибуття
Дата прибуття
Дата від’їзду
Проходження будь-якої програми починається мінімум з наступного після заселення дня.

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду
Проходження будь-якої програми починається мінімум з наступного після заселення дня.

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду
* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду

Купівля новорічного банкету доступна при проживанні в готелі протягом 3 ночей в період з 30.12 до 02.12. Також у Вас є можливість поселитися раніше і поїхати пізніше позначених дат.

Для підтвердження бронювання необхідно внести повну оплату за програму новорічного банкету. У Вас буде можливість оплатити банкет окремо або разом з проживанням після завершення бронювання на сайті.

Дата прибуття
Дата прибуття
Дата від’їзду
Проходження будь-якої програми починається мінімум з наступного після заселення дня.

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
  • Для бронювання терапії Маєра, потрібно здійснити передоплату в розмірі 30% від вартості програми
  • Забронювати програму Майєра можна тільки при проживанні в готелі RIXOS, на весь період лікування
  • Проживання для пацієнтів, що проходять програму Майєра, розраховується за тарифом Room only
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Програми Маєра
Оберіть тривалість програми Майєра
Програма Check-Up
Програма Check-Up
ф
Програма Check-Up
Програма Check-Up
Програма Check-Up
Програма Check-Up