Park area, hotel Rixos
Rixos Prykarpattya
відпочинок в парку, готель Ріксос
Отельный комплекс Риксос Прикарпатье
номер готелю Ріксос
Мейер-терапия
Програма Майер терапії, готель Ріксос
Игра в русский бильярд, отель Риксос
Гідро масаж, готель Ріксос Прикарпаття
Конференц-зал в готелі Ріксос Прикарпатя
ключ от номера, отель Риксос
Ресторан Европейской кухни, Риксос Прикарпатье
Вестибюль отеля, Риксос Пркарпатье
the hotel territory of Rixos Prykarpattya
Блог
СПА готель в Карпатах: розслабляючий відпочинок
celendar
24.06.2021
Спа готель в Карпатах

Є бажання провести черговий уїк-енд з користю для душі і тіла, швидко повернути собі ідеальну форму і високу працездатність? А може, ви хочете провести час в тиші і спокої, в романтичній обстановці, як слід розслабитися з коханою людиною? Якщо так, вам варто вибрати СПА готель в Карпатах, підібравши курс індивідуальних процедур.

СПА готелі Західної України

Відпочинок SPA підходить чоловікам і жінкам різного віку. Це ідеальний спосіб провести вихідні, або швидко відновити свої сили протягом короткого проміжку часу. Тому, якщо ваша відпустка разрахована на 7-10 днів, а стандартна програма «байдикування» на морському курорті набридла – сміливо беріть путівку в СПА готелі Західної України! Це дійсно корисний відпочинок, популярний в нашій країні і за кордоном.

Важливо знати: більшість процедур СПА є лікувальними або профілактичними. Вони допомагають на деякий час відсторонитися від метушні повсякденного життя, і зануритися в чарівний світ релаксу. Багато видів СПА в Трускавці надають благотворну дію як на зовнішність (волосся, шкіру обличчя і тіла), так і на психіку. Вони допоможуть зняти стрес або його наслідки, усунути нервове напруження, прибрати почуття хронічної втоми. А заодно знайти душевний спокій і умиротворення.

СПА готелі в Україні

СПА готелі в Україні

Чи вважаєте, що для повноцінного відпочинку обов’язково їхати за кордон? У нашій країні вже давно практикують SPA послуги на досить високому рівні, нітрохи не гірше, ніж в Туреччині, Таїланді або Європі. Різниця полягає лише у відсутності візи, тривалості поїздки і особливості деяких процедур. Наприклад, СПА готелі в Карпатах пропонують сеанси краси та ванни з використанням місцевих ресурсів: мінеральних вод Трускавця, лікувальних грязей, здобутих на дні мінеральних джерел, ароматичних олій, гірських і лісових трав і т.п. Крім цього, в Прикарпатті надають всім відвідувачам готельного комплексу трансфер, а також забезпечують королівські умови проживання в комфортабельних номерах.

СПА готель в Україні – Rixos Prykarpattya

Якщо ви маєте бажання відпочити з максимальним комфортом, вдосталь отримати насолоду від чистого свіжого повітря, гарною кухнею, а також високоякісним сервісом – виберіть кращий СПА готель в Карпатах. Rixos Prykarpattya.

СПА готелі в Карпатах

Відвідування найпрестижнішого СПА-салону не зрівняється з повноцінним відпочинком. Мало який салон здатний запропонувати своїм клієнтам великий перелік процедур, тому вони обмежуються найнеобхіднішими (або найпрестижнішими). Велика частина сеансів є косметологічною.

На відміну від них, кращі СПА готелі в Карпатах можуть похвалитися спеціально розробленими програмами, що дають високий результат. У такий список можуть входити:

  • Водні і термопроцедури (сауна, фітобочка, ванна, басейн, джакузі).
  • Фітнес-вправи (гімнастика, силові вправи і т.п.). Виконуються під керівництвом досвідчених тренерів, рівень навантажень підбирається індивідуально для кожної людини.
  • Класичні процедури (педикюр, манікюр і т.п.).
  • Сеанси масажу і стоунтерапія.
  • Заняття йогою і т.п.

На додаток до цього готелі в Карпатах зі СПА пропонують традиційний відпочинок. Тому навіть один уїк-енд, проведений тут, дозволяє поправити самопочуття, а заодно поліпшити зовнішній вигляд і відновити душевний спокій.

готелі в Карпатах зі СПА

СПА готелі в Трускавці: кращий курортний комплекс

Якщо вас приваблює відпочинок в Карпатах, СПА готелі можуть запропонувати досить широкий перелік процедур і різноманітну цінову політику. Тому в ідеалі потрібно підбирати таку путівку, де «все включено» по максимуму.

СПА санаторій в Трускавці

Виділяють три основних напрямки СПА-відпочинку:

  1. Медичний – можуть запропонувати тільки хороші санаторно-курортні комплекси. На території таких установ є все, починаючи від басейнів відкритого та закритого типу, і закінчуючи передовими медичними центрами, де можна здати аналізи, пройти повноцінне обстеження, отримати консультацію вузькопрофільних фахівців і т.п. У такі СПА готелі (Україна) можна сміливо їхати для відпочинку і поправки здоров’я, а також з цілями профілактики ряду хронічних захворювань. Наприклад, людям, «палаючим» на роботі, з синдромом хронічної втоми, розладами травлення і сну просто життєво необхідно давати собі перепочинок. Нехай це буде український відпочинок SPA!
  2. Національний (культурний, етнічний). Враховує особливості місцевості і її неповторний колорит. Наприклад, в Туреччину їдуть заради знаменитих хаммамов, а в Фінляндію – заради сауни. Путівки в Таїланд або Китай часто беруть ті, хто хоче пройти сеанси акупунктури. Санаторії і СПА готелі в Карпатах можуть запропонувати своїм відвідувачам широкий ряд процедур із застосуванням місцевих грязей і мінеральних вод, що мають унікальний склад. За відгуками тих, хто вже випробував на собі такі засоби, вони дають приголомшливий результат.
  3. Класичний. Сюди можна віднести процедури з широким спектром дії. Наприклад, спелеотерапію – відвідування соляних кімнат, де клімат схожий печер. Або кисневі коктейлі, зроблені на основі відварів карпатських трав. Такі процедури спрямовані на зміцнення фізичного і психічного здоров’я. Їх головний плюс – повна відсутність або мінімум протипоказань і побічних ефектів. Головне достоїнство полягає в тому, що в ході сеансів використовуються натуральні засоби і дари живої природи, а також високоякісна косметика і перевірені препарати (наприклад, масажні і ароматичні олії, лосьйони, креми і т.п.).

СПА готель з басейном в Карпатах України

Цікава інформація: СПА готель з басейном в Карпатах України дозволяє ефективно використовувати кожну годину вашого часу, не покидаючи комплексу. Спочатку можна поплавати в басейні, потім перекусити в барі, відпочити, і сміливо йти в соляну кімнату. Або завершити день відвідуванням джакузі і масажу.

Після прибуття і заселення в готель RP варто відвідати терапевта і отримати загальну консультацію. Лікар допоможе підібрати оптимальний перелік процедур, з урахуванням вашого самопочуття, стану шкіри, наявності хронічних хвороб.

СПА відпочинок в Україні: велика різноманітність

СПА відпочинок в Україні

Сьогодні в нашій країні можна вибрати будья який напрямок, щоб якісно відпочити і розслабитися. Наприклад, шанувальникам живої природи і прекрасних видів ідеально підійдуть СПА готелі в Карпатах з видом на гори. А людям, яких надихає і заспокоює види води, можна вибрати готелі на березі озера або річки. За вартістю одну добу перебування в такому готелі набагато вигідніше, ніж відвідування SPA (навіть з солідним дисконтом).

СПА-комплекс в Трускавці

 

Що добре: в готелях пропонують СПА-комплекс з урахуванням пори року, а також універсальні процедури, які будуть гарні в будь-який сезон. Ось короткий перелік корисних дій, які може отримати відвідувач:

  • Відновлення і зміцнення волосся і нігтів, стимуляція зростання, надання їм сили і блиску.
  • Приведення в порядок обличчя: усунення косметологічних дефектів (акне, зморшок, пігментних плям і т.п.)., Поверхнева і глибока очистка пори за допомогою натуральних пілінгів і скрабів, зволоження та живлення, та ін. Для власників шкіри, схильної до в’янення , розроблена спеціальна антивікова програма, що показує приголомшливі результати. І все це – без хімії і пластичної підтяжки.
  • Відновлення шкіри тіла. Скорочення обсягів в проблемних зонах (талія, стегна, сідниці), мінімізація целюліту за допомогою спеціальних обгортань, педикюр, масаж і т.п.
  • Оздоровлення всього організму: поліпшення травлення, нормалізація сну, розслаблення м’язів.
  • Покращення мікроциркуляції крові в кінцівках і всьому тілі. За допомогою масажу можна поліпшити кровообіг і лімфообіг, а також усунути крепатуру м’язів, що позитивно позначається на загальному самопочутті. Рекомендовано людям з сидячою роботою.
  • Зміцнення імунітету. Як не дивно, навіть кілька сеансів гірудотерапії (ванни, душ) дають вражаючий ефект, запускаючи природні процеси в організмі.

Корисна інформація: багато клієнтів RP включають в СПА тур Трускавець не тільки загальнооздоровчі, але і косметологічні процедури. А також доповнюють їх відвідуванням салону краси: наприклад, щоб оновити стрижку або зробити модну розпис на нігтях. Отримання всіх послуг в одному місці – дуже вигідно і зручно.

SPA програми в санаторії RP

СПА центр в Трускавці

Великі СПА готелі в Україні зараз готові запропонувати гостям умови не гірші за європейські і відмінне обслуговування. Наприклад, в RP до послуг клієнтів два басейни: один зовні, розташований прямо під відкритим небом, інший – всередині, в закритому приміщенні.

Перший басейн підігрівається навіть холодною зимою. Всього одне купання – і ви відчуєте неймовірний приплив сил, викликаний температурним перепадом між водою і навколишньою атмосферою. Внутрішня аквазона розрахована на широке коло відвідувачів. Тим, хто цінує самотність, можна вибрати гідромасажну кабінку, і насолоджуватися релаксом. А тим, хто дуже полюбляє водні гірки, можна відразу відправлятися в міні-аквапарк.

Чи можна брати з собою в СПА дітей? Так, якщо готель дійсно хороший, то можна сміливо їхати на відпочинок всією сім’єю, і розраховувати на теплий прийом. По-перше, тут є такі процедури, які корисні малюкам – наприклад, той же басейн, де вони можуть вдосталь похлюпатися, а також зайнятися водної гімнастикою. А коли дорослі відправляються на масаж або стоун-терапію, дітей можна передоручити досвідченим вихователям в дитячій кімнаті.

Додаткові послуги SPA

СПА готелі з басейном

Сучасні, оснащені передовим обладнанням і чудовою меблями, СПА готелі з басейном готові запропонувати клієнтам широкий комплекс додаткових послуг. В тому числі:

  • Солярій, де можна отримати чудову засмагу не гірше, ніж на морському курорті.
  • Масаж голови, спрямований на загальне розслаблення і поліпшення роботи головного мозку. Рекомендовано всім, хто займає керівні посади, а також людям, зайнятим розумовою працею.
  • Спеціальні ритуали в хамам. Це не просто банні процедури, а справжнє священнодійство, спрямоване на поліпшення настрою і якісний релакс. Зробити таке в домашніх умовах просто неможливо!

Сучасні СПА процедури

Серед сучасних процедур, які користуються величезною популярністю у клієнтів, знаходяться:

  • Пропарка з віником зі справжніх дубових прутів. Допомагає очистити пори, вивести з організму шлаки і токсини, тонізує і зміцнює шкіру, помітно підтягує і розгладжує її.
  • Фітобочка – має позитивний лікувальний ефект. Завдяки унікальним рецептурами на основі карпатських трав і ароматичних олій поліпшується стан шкірного покриву, зміцнюються дихальні шляхи, активізується кровообіг, розслабляються всі м’язи тіла.
  • Пілінг тіла на основі натуральних сумішей. Стимулює глибоке очищення і оновлення клітин, покращує мікрорельєф і колір.
  • Стоун-терапія. Завдяки точкового впливу допомагає цілеспрямовано боротися з різними недугами. Практично не має протипоказань.
  • Різні види масажу (загального і локального). Допомагають боротися з рядом проблем, починаючи від поганого травлення, і закінчуючи застоєм рідини в організмі.
  • Ароматерапія. Спрямована на зміцнення загального здоров’я і поліпшення настрою. Служить приємним доповненням до багатьох процедур (наприклад, до антицелюлітного масажу).

Чим корисні СПА-процедури

Чим корисні СПА-процедури

Сьогодні СПА готелі в Трускавці пропонують відпочинок, різний за тривалістю, і різноманітні умови. Наприклад, можна замовити самий бюджетний варіант з мінімальними зручностями, але тоді вам доведеться потурбуватися про самих елементарних речах. Наприклад, самостійно шукати стоянку для авто, якщо ви прибули власним транспортом, або добре кафе, де подають свіжу і смачну їжу. Або вибрати RP, де вже передбачена маса дрібниць, а також пропонуються СПА-тури на 2, 3, 7 і 10 днів.

Спа готель в Трускавці

Тим, хто хоче влаштувати собі міні-відпустку, а заодно поліпшити фізичний і емоційний стан, варто звернути увагу на тури вихідного дня (Anti-stress Weekend), або вибрати програму Wellness Holiday. Після таких сеансів людина відчуває себе як заново народилася: підвищуються витривалість, запаси життєвих сил і рівень енергії, поліпшується зовнішній вигляд. Зникають наслідки стресів, безсоння, відчуття розбитості і втоми.

Rixos Prykarpattya подарує повну гармонію душі і тіла. Один з кращих комплексів СПА України чекає на вас!

Заповніть контактну форму

Спеціаліст з бронювання зв'яжеться з Вами найближчим часом

Виберіть спосіб оплати
Забронювати
Оплатити при поселенні в готель
Дата прибуття
Дата прибуття
Дата від’їзду
Проходження будь-якої програми починається мінімум з наступного після заселення дня.

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду
Проходження будь-якої програми починається мінімум з наступного після заселення дня.

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду
* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду

Купівля новорічного банкету доступна при проживанні в готелі протягом 3 ночей в період з 30.12 до 02.12. Також у Вас є можливість поселитися раніше і поїхати пізніше позначених дат.

Для підтвердження бронювання необхідно внести повну оплату за програму новорічного банкету. У Вас буде можливість оплатити банкет окремо або разом з проживанням після завершення бронювання на сайті.

Дата прибуття
Дата прибуття
Дата від’їзду
Проходження будь-якої програми починається мінімум з наступного після заселення дня.

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
  • Для бронювання терапії Маєра, потрібно здійснити передоплату в розмірі 30% від вартості програми
  • Забронювати програму Майєра можна тільки при проживанні в готелі RIXOS, на весь період лікування
  • Проживання для пацієнтів, що проходять програму Майєра, розраховується за тарифом Room only
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Програми Маєра
Оберіть тривалість програми Майєра
Програма Check-Up
Програма Check-Up
ф
Програма Check-Up
Програма Check-Up
Програма Check-Up
Програма Check-Up