Park area, hotel Rixos
Rixos Prykarpattya
відпочинок в парку, готель Ріксос
Отельный комплекс Риксос Прикарпатье
номер готелю Ріксос
Мейер-терапия
Програма Майер терапії, готель Ріксос
Игра в русский бильярд, отель Риксос
Гідро масаж, готель Ріксос Прикарпаття
Конференц-зал в готелі Ріксос Прикарпатя
ключ от номера, отель Риксос
Ресторан Европейской кухни, Риксос Прикарпатье
Вестибюль отеля, Риксос Пркарпатье
the hotel territory of Rixos Prykarpattya
Блог
Гарні місця в Україні для подорожей
celendar
13.01.2022
Гарні місця в Україні для подорожей

Вам чи членам вашої сім’ї не вдається довго всидіти на одному місці? Вас постійно тягне у подорож, на пошуки нових локацій та маловідомих пам’яток? Хтось воліє відпочивати ближче до будинку, мотивуючи це тим, що так простіше та зручніше. Тому шукає вдалі місця так, щоб дістатися до них можна було за 1-2 години максимум. Хтось воліє вибирати за ціновою категорією: бюджет, щоб заощадити, або преміум, бо модно та престижно. Але більшість туристів також запитують, які красиві місця в Україні для подорожей можна відвідати. І вже потім починають продумувати маршрут та підраховувати витрати.

красиві місця України, про які мало хто знає

Естетична складова для мандрівника є дуже важливою. Адже ви не тільки зможете побачити на власні очі красиві місця України, про які мало хто знає, але й дізнатися краще про рідну країну. А заразом – познайомитися ближче з її історією та культурою, або просто зробити дивовижні фото на згадку.

На замітку: Якщо ви вибираєте красиві місця в Україні інтуїтивно, постарайтеся знайти про них якомога більше інформації. Не обмежуйтесь 1-2 фото в якомусь блозі; пошукайте офіційний сайт чи сторінку.

Найкращі туристичні місця України

Найкращі туристичні місця України

Намагаєтеся знайти чудові місця в Україні для подорожей? Ось кілька корисних порад щодо їх підбору:

  1. Визначтеся, на який термін ви зможете поїхати у подорож. Наприклад, якщо у вас вільні лише 1-2 дні, краще скласти простий маршрут, передбачивши час відпочинку.
  2. Подумайте, який відпочинок вам до вподоби, і який стан здоров’я. Якщо ви почуваєтеся виснаженим до краю, краще віддати перевагу пасивному відпочинку. Наприклад, забронювати номер в одному із прикарпатських санаторіїв. А вже на 5-7 дні перебування там, коли сили почнуть відновлюватися, поїхати на огляд околиць. Деякі люди з сидячою роботою надходять навпаки: вибирають похід у гори або піші екскурсії, щоб дати навантаження м’язам.
  3. Складіть список необхідних речей для себе та членів своєї сім’ї, що подорожують із вами. Обов’язкові пункти – зручний одяг та взуття на міцній підошві, сумка наплічна або невеликий рюкзак.

А тепер представляємо найкращі туристичні місця України, на думку гідів та мандрівників:

які найкращі місця в україні

  1. Трускавець. Невелике, але дуже популярне місто в Прикарпатті, знамените своїми джерелами та архітектурними пам’ятками. Найкраще місце для зупинки – готель Ріксос, де приймають гостей за європейськими стандартами. Навколо готелю розкинувся величезний парк, який ви навряд чи оминете за один день. Це величезна, повністю упорядкована територія, де є дитячий куточок та місця відпочинку для дорослих. А також чудовий ландшафтний дизайн, від якого просто захоплює дух. Якщо робити знімки, вийде чудова добірка – і враження, що ви відпочивали десь за кордоном, на елітному курорті. Окрім цього, прямо в готелі є бюро, де можна вибрати та замовити будь-яку екскурсію – наприклад, поїздку з ночівлею до Львова або піший похід у ліс.
  2. Драгобрат. Сюди можна приїхати не лише заради улюблених лиж чи популярних джип-турів. З вершини відкривається чудовий вид на околиці. Якщо ви хочете побачити на власні очі Карпати у всій їхній пишності, обов’язково побувайте на Драгобраті. Приїжджати сюди можна будь-якої пори року, не лише взимку.
  3. Розгірче, Львівська область. Тут є старовинний монастир, розташований прямо в печерах. Незвичайна, але дуже цікава пам’ятка архітектури, що приваблює безліч туристів.
  4. Рівненська область. У селище Клевань добре приїжджати вдвох із коханою людиною. І проїхати разом знаменитим Тунелем Любові. Тільки уявіть собі – незліченні зелені арки, що йдуть кудись углиб, і прокладена серед них залізнична колія, якою все ще ходить поїзд. Ви перенесетеся в гарну казку. Романтичний настрій гарантований!
  5. Качанівка (Чернігівська область). Невелике, але дуже мальовниче село, історія якого налічує кілька століть, і багата на різноманітні події. Старовинний палацово-парковий комплекс перетворено на музей з унікальними пам’ятками історії та культури. В одному його крилі є номери, де можна зупинитися на ніч. А у вільний від екскурсій час – просто погуляти околицями.
  6. Поліський заповідник (Житомирська область). Якщо ви давно хотіли показати дитині рідкісних птахів та тварин – найкращого місця просто не знайти! Заночувати можна тут же, знявши номер на невеликій, але добре облаштованій базі.
  7. Ботанічний сад (Харків). Якщо ви хочете помилуватися природою поблизу цивілізації, відвідайте один з найстаріших ботанічних садів. Розміри його території, як і асортимент флори та фауни, вражають. Якщо пощастить, наприкінці зими можна застати квітучі орхідеї – напрочуд яскраве видовище!
  8. Біла Церква (Київська область). Невелике, але затишне і дуже чисте містечко, засноване ще Ярославом Мудрим, де збереглися найкрасивіші пам’ятки архітектури. Якщо ви зупинилися тут на кілька днів, завітайте до місцевого дендропарку, зробивши пам’ятні знімки.
  9. Арабатська стрілка. Якщо ви шукаєте гарні місця України на морі, приїжджайте сюди з травня до жовтня. Тут є величезний вибір місць, де можна зупинитися на ніч з комфортом або просто розбити намет. Дивовижні морські види, чистий пісок, чудові заходи сонця і світанки – все це можна відобразити в смартфоні або на відеокамеру.

Природні пам’ятки України

крутые места в Украине

Шукаєте найкрутіші місця в Україні, створені самою природою? Ось короткий огляд найпопулярніших:

  1. Озеро Синевир (Карпати). Якщо подивитися на нього з висоти пташиного польоту, водойма вражає своєю округлою форою. За це, а також за напрочуд чисту блакитну воду озеро отримало прізвисько «Морське Око». З ним пов’язано безліч переказів та легенд, які із задоволенням повідають місцеві гіди. Якщо ви не боязкого десятка, і подорожуєте своїм авто, можете прихопити з собою намет, і заночувати неподалік, на відкритому повітрі.
  2. Кінгбурська коса(Село Покровка, Очаків). Така пишнота – справжні природні пам’ятки України хоча класифікується як ландшафтний парк. Тут тісно переплелися жива природа та екзотика. Розкішне фото та відео, а також маса яскравих вражень вам гарантовані!
  3. Токівський водоспад (Дніпро). Так, виявляється у нашій країні є і водоспади, причому деякі з них здатні змагатися з американськими. Не за висотою чи масштабом, а за красою. Милуватися такою пишнотою однозначно варто. Адже вода, що вирує, іскриться на сонці, заряджає бадьорістю і енергією, проганяє похмурі думки, допомагає відновити гармонію в душі.
  4. Коростишівський кар’єр (Житомирська область). Раніше тут видобували граніт, але потім частину затопило водою. Утворилися чудові водоймища з кам’янистими берегами, оточені сосновим лісом. Сюди можна приїхати машиною на всі вихідні, і провести час наодинці з живою природою.
  5. Буцький каньйон (Канівська область). По праву названо подарунком природи. Напрочуд тиха, чиста вода, і величезні, круті скелі, що нависали по берегах, доповнені буйною зеленню. Це чарівне місце, де можна відпочити та набратися сил, а також зробити розкішні знімки. Навряд чи друзі одразу повірять, що ви відпочивали в Україні, а не за кордоном!
  6. Блакитні озера (Чернігів). Утворилися дома занедбаних кар’єрів. Оточені лісом. Приваблюють себе кристально чистою водою, змінює свій відтінок, залежно від часу і освітлення. Територія навколо озер упорядкована, тому тут можна сміливо зупинятися на ночівлю.
  7. «Підземна перлина» (Тернопіль). Це назва печери, історія якої обчислюється мільйонами років. Маршрут можна вибрати за ступенем складності. Унікальність печери – не лише у її старовині чи глибині. Увагу привертають стіни, що переливаються у променях світла. Все це створено самою природою і приваблює безліч туристів з різних куточків країни.

За бажання знайти цікаві туристичні місця можна в будь-якій частині країни. Все залежить лише від ваших уподобань. Тому озброюйтеся путівником, картою і в дорогу!

Цікаві місця України в областях

Цікаві місця України в областях

Бажаєте підібрати найкрасивіші місця в Україні в тих сферах, де ви завжди мріяли побувати? Представляємо коротку добірку найкращих, на думку мандрівників, локацій:

  1. Львівська область. Знаменита безліччю селищ та сіл, а також готелями та готелями. Це найкраще місце для проведення новорічних свят та відпустки. За бажанням можна поєднати міські екскурсії та заміський відпочинок.
  2. Берегівський район (Закарпаття). Тут пропонують екскурсії на ферми, де ви на власні очі зможете побачити, як роблять екологічно чисті продукти та якісне вино. А також зможете познайомитися з унікальною культурою угорців, які осіли на території України кілька століть тому. Це шматочок Європи в Україні.
  3. Чернігівська область. Тут розташований Соколиний хутір, що демонструє самобутній колорит старовинного українського села. Одне з самих красивих місць в Україні для подорожей з дітьми, що дозволяє заодно підтягнути їх з історії.
  4. Полтавська область. Найкраще приїхати сюди під час проведення знаменитих сорочинських ярмарків, про які писав М. Гоголь. Це поєднання унікального колориту та цілком сучасних розваг. На ярмарку можна придбати унікальні сувеніри ручної роботи, скуштувати страви місцевої кухні, а також взяти участь у народних гуляннях.
  5. Дніпровська область. Село Петриківка відоме як у нашій країні, так і за її межами напрочуд гарним розписом, аналогів якого немає. Також тут збереглися донині пам’ятки козацької культури, на які однозначно варто поглянути.
  6. Тернопільська область. Тут розташована Свято-Успенська лавра, з чудотворною іконою та водою, що зцілює хвороби. Якщо ви підбираєте для свого маршруту цікаві місця України по областях, обов’язково відвідайте це дивовижне місце.

В одній статті дуже складно охопити всі цікаві місця України, які варто відвідати. Адже туристична сфера не стоїть дома, а перебуває у стадії активного розвитку.

найкрасивіші місця України на машині

У кожній області можна легко знайти пам’ятки історії, архітектури, незвичайні пам’ятки та унікальні природні пам’ятки. Тому, якщо ви хочете відкрити для себе країну з нового боку, вивчайте блоги, відгуки, рекомендації мандрівників та поради експертів та вибирайте найкрасивіші місця України на машині на свій смак.

Заповніть контактну форму

Спеціаліст з бронювання зв'яжеться з Вами найближчим часом

Виберіть спосіб оплати
Забронювати
Оплатити при поселенні в готель
Дата прибуття
Дата прибуття
Дата від’їзду
Проходження будь-якої програми починається мінімум з наступного після заселення дня.

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду
Проходження будь-якої програми починається мінімум з наступного після заселення дня.

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду
* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду

Купівля новорічного банкету доступна при проживанні в готелі протягом 3 ночей в період з 30.12 до 02.12. Також у Вас є можливість поселитися раніше і поїхати пізніше позначених дат.

Для підтвердження бронювання необхідно внести повну оплату за програму новорічного банкету. У Вас буде можливість оплатити банкет окремо або разом з проживанням після завершення бронювання на сайті.

Дата прибуття
Дата прибуття
Дата від’їзду
Проходження будь-якої програми починається мінімум з наступного після заселення дня.

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
  • Для бронювання терапії Маєра, потрібно здійснити передоплату в розмірі 30% від вартості програми
  • Забронювати програму Майєра можна тільки при проживанні в готелі RIXOS, на весь період лікування
  • Проживання для пацієнтів, що проходять програму Майєра, розраховується за тарифом Room only
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Програми Маєра
Оберіть тривалість програми Майєра
Програма Check-Up
Програма Check-Up
ф
Програма Check-Up
Програма Check-Up
Програма Check-Up
Програма Check-Up