Park area, hotel Rixos
Rixos Prykarpattya
відпочинок в парку, готель Ріксос
Отельный комплекс Риксос Прикарпатье
номер готелю Ріксос
Мейер-терапия
Програма Майер терапії, готель Ріксос
Игра в русский бильярд, отель Риксос
Гідро масаж, готель Ріксос Прикарпаття
Конференц-зал в готелі Ріксос Прикарпатя
ключ от номера, отель Риксос
Ресторан Европейской кухни, Риксос Прикарпатье
Вестибюль отеля, Риксос Пркарпатье
the hotel territory of Rixos Prykarpattya
Блог
Що взяти з собою в санаторій Rixos Prykarpattya
celendar
3.10.2021
Що взяти з собою в санаторій Rixos Prykarpattya

Бажаєте забронювати путівку в Прикарпатті, щоб відпочити тілом і душею? Це відмінне рішення, адже така відпустка буде цікавою та корисною! Щоб забезпечити собі і дітям максимальний комфорт протягом усього часу перебування в санаторно-курортному закладі, важливо правильно підготуватися до такої поїздки. Як мінімум, продумати список речей, які ви візьмете з собою. Якщо ви ще не знаєте, що взяти з собою в санаторій – пропонуємо скористатися нашими підказками.

які речі взяти в санаторій

Зайві предмети – це не тільки надмірна вага багажу, за який доведеться доплачувати при навантаженні в транспорт, а й додаткові кілограми, які доведеться переносити або перевозити в валізах. Вирушати без нічого також не варто: адже для комфортного життя і організації дозвілля вам буде потрібен елементарний набір аксесуарів і базовий гардероб. Купувати все це на місці можна, але дуже клопітно: доведеться витратити додатковий час, сили і засоби на такий шопінг. І не факт, що всі придбані речі припадуть вам точно впору. Ось чому набагато спокійніше і надійніше брати все найважливіше і необхідне з собою, заздалегідь збираючи валізу в санаторій за списком. А окремі дрібниці, про які ви забули (що трапляється практично з кожним, і це не біда), можна докупити на місці. Напишіть список речей в санаторій дитині, перевірте його кілька разів, і допоможіть синові чи доньці скласти свій чемодан.

Що необхідно взяти з собою в санаторій

Все ще ламаєте голову, що необхідно взяти з собою в санаторій? Якщо слідувати європейській практиці, то в першу чергу потрібно приготувати документи, що засвідчують особу (паспорт), і страховий медичний поліс. Також можна заздалегідь оформити собі або дитині санаторно-курортну карту (за місцем проживання або в будь-якій приватній клініці).

список корисних речей в подорож

Якщо ви не встигли або не змогли зробити санаторну карту, є прекрасна альтернатива – копія медичної карти. Це допоможе лікарям на курорті швидко підібрати правильне лікування, спираючись на анамнез та інші дані про ваше здоров’я.

Якщо ви вирішуєте, що взяти з собою в санаторій з дитиною, беріть свідоцтво про народження малюка. Не зайвими будуть:

  • Дитяча санаторно-курортна карта (або медична виписка).
  • Довідка від дерматолога (знадобиться для відвідування басейну).
  • Довідка від епідеміолога (про відсутність інфекційних хвороб).
  • Карта щеплення.

На додаток до цього складіть список речей в санаторій на 21 день, складіть дорожню аптечку, а також продумайте культурно-розважальну програму. Наприклад, для себе можна взяти ноутбук або планшет, фотоапарат або відеокамеру, смартфон і зарядні пристрої до гаджетам, а також пару книг для читання. Для дитини – кілька книжок з казками і компактні настільні ігри, а також іграшки.

що взяти в санаторій з дитиною

Один з найактуальніших питань: що взяти з собою в санаторій з одягу? Продумайте все до дрібниць. Ідеально допоможуть речі з базового гардероба, які легко комбінуються між собою. Додайте до цього нижню білизну, нічну сорочку або піжаму, теплий махровий халат, рукавички, шкарпетки, колготки (якщо це необхідно по сезону). А також пару шарфів і теплий головний убір для холодної пори року.

Що взяти з собою в санаторій взимку

Обов’язково – теплий одяг, який можна носити в приміщенні, та взяти на прогулянку. Якщо ви плануєте дитячий гардероб, враховуйте, що діти обожнюють возитися в снігу, і їх верхній одяг може промокнути наскрізь після чергового ліплення сніговика. Тому для малюка краще брати відразу 2 куртки, залишивши одну про запас. А також шапку, шарф, кілька пар рукавиць, тепле взуття, шерстяні шкарпетки і т.п.

Що взяти з собою в санаторій взимку

Що взяти з собою в санаторій взимку? Міцну зимове взуття! В ідеалі вона повинна мати щільну підошву з покриттям, товстий хутро всередині. Відкладіть в сторону витончені шпильки і чоботи на високих підборах – навряд чи вони стануть в нагоді вам в санаторії. Зате гірськолижні черевики в стилі унісекс будуть дуже до речі.

Все ще думаєте, що взяти з собою на відпочинок в санаторій під Новий рік? Не забувайте, що сонце взимку в горах буває ще активніше, ніж влітку. Тому покладіть в свій чемодан сонцезахисну косметику, і не забувайте користуватися нею при виході на вулицю. Можуть стати в нагоді і найпростіші препарати від застуди: кліматичні перепади викликають у багатьох легкий нежить і інші симптоми, які через кілька днів після приїзду проходить.

поїздка на відпочинок - список речей

Якщо ви плануєте зустрічати новорічні свята в ресторані, покладіть з собою одне вечірнє вбрання, взуття та аксесуари до нього. Для чоловіків це може бути ошатний костюм для жінок – гарна сукня (без пишних спідниць і об’ємного декору, «з’їдає» місце у валізі).

Що взяти з собою в санаторій восени?

Що взяти з собою в санаторій восени

Не знаєте, що взяти з собою в санаторій восени? У цю пору року можуть бути різкі температурні скачки: сьогодні літо, а завтра майже зима. Тому варто взяти потроху і легку, і теплий одяг, щоб ви були готові до будь-яких несподіванок. Безсумнівно знадобляться чоловікам, жінкам і дітям:

  • Тонка водолазка.
  • Товстий светр під горло.
  • Спортивний костюм.
  • Спортивне взуття.
  • Класичні джинси.
  • Легка утеплена куртка з капюшоном (наприклад, демісезонна парка).

Що взяти з собою в санаторій влітку

Що взяти з собою в санаторій влітку

Намагаєтеся придумати, що взяти з собою в санаторій влітку? Безсумнівно варто взяти купальник, а ще краще – пару (наприклад, відкритий для прийняття сонячних ванн і закритий для лікувального плавання). А також:

  • Парео або пляжну накидку.
  • Легкий головний убір (капелюх, якщо ви плануєте загоряти, або кепку для походів по околицях).
  • Сонцезахисні засоби.
  • Препарати від комах (спрей від комарів і т.п.).

Якщо у вас є окремі купальні плавки бікіні (без верху), сміливо беріть їх з собою. Вони можуть стати в нагоді вам при проходженні ряду процедур, де потрібно максимально відкривати тіло. Наприклад, в солярії, на обгортаннях в СПА і т.п.

список речей для літнього відпочинку

Перелік того, що взяти в санаторій жінці влітку, можна писати до безкінечності. Безсумнівно знадобиться тонкий одяг з натуральних тканин. Ідеально підійде вільна сорочка з довгими рукавами. Але не забувайте, що в Прикарпатті бувають дуже прохолодні вечора. Тому спортивний костюм або хоча б легку куртку з джинсами ніхто не відміняв!

Що взяти з собою в санаторій навесні

Що взяти з собою в санаторій навесні

Одне з кращих пір року для зміцнення здоров’я і підняття імунітету. Якщо ви не знаєте, що взяти з собою в санаторій навесні, намагайтеся орієнтуватися на метеорологічні прогнози. Дуже допомагає складений заздалегідь список, з якого потім викреслюють все непотрібне.

З одягу найкраще брати речі які займають мінімум місця. На додаток до цього підберіть кілька пар взуття: бажано не нову, скоріше ту, в якій ви відчуваєте себе зручно.

Що взяти з собою в санаторій дівчині? Крім документів і гаджетів, також стануть в нагоді:

  • Банківські карти і трохи готівки.
  • Блокнот і ручка (для поточних нотаток).
  • Путівник або карта Прикарпаття (за бажанням).
  • Засоби особистої гігієни (зубна щітка і паста, ватяні диски і палички, та ін.).
  • Декоративна косметика (необхідний мінімум).
  • Кілька недорогих прикрас.

Зверніть увагу: в хорошому готелі – такому, як Ріксос – постояльцям надаються максимально комфортні умови проживання. Тому ряд корисних дрібниць, на зразок шампуню або кондиціонера для волосся, можна знайти у себе в номері. Але якщо ви принципово бажаєте користуватися своїми засобами, підготуйтеся заздалегідь. Зараз у продажу можна зустріти дивовижні дорожні набори, що складаються з декількох міні-флаконів. Вони дозволяють не везти з собою величезні літрові бутлі, а набрати потроху кожного засобу, і захопити улюблену косметику з собою на відпочинок.

Що взяти з собою в санаторій жінці

Що взяти з собою в санаторій жінці

Роздумуєте, що потрібно взяти з собою в санаторій жінці? Це один з найскладніших питань, яке постійно займає розуми дам. Жінкам потрібно все, і як можна в більшій кількості! Але пам’ятайте, що валізи – не безрозмірні, і ви їдете тільки відпочити на 2-3 тижні (а не переїжджаєте повністю).

Багато хто звик збирати «санаторний» чемодан так само, як і на морі. Але ці види відпочинку кілька різняться між собою. Відпустку у моря можна провести в пасивному режимі, лежачи на пісочку, і вибираючись вечорами в ресторан або на дискотеку. У санаторії ваш день буде розписаний буквально по хвилинах – для проходження різноманітних процедур. Тому дуже розкішний жіночий гардероб для санаторію не підійде. А ось зручний одяг з еластичних тканин буде у нагоді.

Жіночий гардероб для санаторію

Жіночий гардероб для санаторію

Повсякденний одяг, в якій ви звикли ходити на роботу, не дуже підходить для відпочинку. Він може бути занадто строгим і офіційним. Підберіть собі кілька комплектів, в яких відчуваєте себе легко і невимушено.

Це можуть бути:

  • Вільна сорочка або легкий светр.
  • Джинси або брюки зі злегка заниженою посадкою.
  • Трикотажна туніка, і т.п.

Задаєтеся питанням, в якому одязі ходити на процедури в санаторії? Для цього ідеально підійде спортивний або новий домашній костюм, зшиті з трикотажу, велюру і т.п. Раніше було прийнято ходити в санаторіях в халатах, однак сьогодні більшість відпочиваючих відмовилася від цієї звички. Хоча, якщо у вас є гарний махровий халат, довжиною нижче коліна – можете спробувати, наскільки він зручний!

в якому одязі ходити на процедури в санаторії

Також для відвідування процедур знадобляться вільні футболки, толстовки і просторі штани. Такий одяг однаково добре підходить і чоловікам, і жінкам. Важливо, щоб:

  • Речі не були занадто обтяжуючими і тісними, зберігаючи вільний кровообіг і свободу рухів.
  • Чи мали мінімум тугих гумок, що стискають тіло.
  • Чи не були надто помітними і дорогими.

Важливо знати: у великих готелях – таких, як Rixos – є пральня. Тому питання про те, як почистити або попрати улюблену річ, вирішується дуже просто.

Що потрібно взяти з собою в санаторій дитині

Більшість батьків насамперед думають, що потрібно взяти з собою в санаторій дитині. І вже потім збирають свою власну валізу. Дуже багато залежить від віку і статі малюка. Якщо це дошкільник, список речей буде досить великим. Крім нижньої білизни, взуття і одягу, можна взяти з собою:

  • Набір для пісочниці.
  • Невеликий м’ячик.
  • Аксесуари для малювання, розмальовки.
  • Інтерактивну іграшку.
  • Флакон мильних бульбашок.
  • Нарукавники для плавання, і т.п.

Список того, що взяти з собою в санаторій підлітку, буде виглядати дещо інакше. Практично всі сучасні школярі не мислять свого життя без інтернету, тому їм обов’язково потрібен смартфон, планшет або ноутбук. Крім цього, можна взяти з собою ракетки для бадмінтону, волейбольні бутси, кілька підручників або книг, які потрібно прочитати в рамках шкільної програми, і т.п.

Обов’язкові:

  • Головні убори по сезону.
  • Сонцезахисні окуляри.
  • Засоби захисту від комах.
  • Плед або підстилка (для пікніка на свіжому повітрі).
  • Предмети особистої гігієни (наприклад, гель для проблемної шкіри, яким підліток буде щодня вмиватися).
  • Дорожня аптечка.

Список речей в санаторій дитині

Намагаючись розрахувати кількість речей, необхідних дитині в санаторії, пам’ятайте одне просте правило: по одній зміні нижньої білизни на кожен день, плюс 1-2 запасних комплекту. Одяг і взуття підбирають індивідуально, орієнтуючись на сезон і особисті смаки дітей.

Для діток віком до 3 років необхідно дві зміни одягу на кожен день. Кроха може легко забруднитися в процесі прийняття їжі або гри. У вас завжди повинен бути під рукою запасний варіант, щоб швидко переодягнути карапуза. Також доведеться взяти запас памперсів і дитячого харчування, якщо малюк ще не перейшов на звичайну їжу. А також дитячий посуд і столові прилади, пелюшки, термос і т.д.

Не знаєте, що взяти з собою в санаторій дівчинці 12 років? Це вже досить дорослі панянки, які точно знають, чого хочуть. Запропонуйте дитині самостійно скласти список речей, а потім разом скоректуйте його.

Дитячу аптечку збирають, укладаючи туди найнеобхідніше. Наприклад, препарати від розладу шлунка, знеболюючі, протизапальні, жарознижуючі, антигістамінні для зняття алергії, антисептик, найпростіші перев’язувальні матеріали і т.п.

Комфортабельний відпочинок в Ріксос Прикарпаття

Комфортабельний відпочинок в Ріксос Прикарпаття

Один з кращих готелів Західної України – Rixos Prykarpattya – пропонує комфортні умови відпочинку для дорослих і дітей різного віку. А також забезпечує постояльців всім необхідним для затишного проживання і різноманітності дозвілля. У кожному з номерів є ванна кімната з необхідним набором банного приладдя та засобів гігієни: від шампуню до рушників, які регулярно змінюються. У медичному центрі можна отримати невідкладну допомогу, а також консультацію терапевта чи педіатра.

Неподалік від готелю є аптеки і магазини, де можна зробити необхідні покупки, і придбати різні дрібниці, які ви забули взяти з собою. Тому, якщо ви вперше збираєтеся на відпочинок в санаторій, або просто вирішили з користю провести чергову відпустку – пишіть список речей, пакуйте валізу і сміливо їдьте!

Заповніть контактну форму

Спеціаліст з бронювання зв'яжеться з Вами найближчим часом

Виберіть спосіб оплати
Забронювати
Оплатити при поселенні в готель
Дата прибуття
Дата прибуття
Дата від’їзду
Проходження будь-якої програми починається мінімум з наступного після заселення дня.

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду
Проходження будь-якої програми починається мінімум з наступного після заселення дня.

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду
* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду

Купівля новорічного банкету доступна при проживанні в готелі протягом 3 ночей в період з 30.12 до 02.12. Також у Вас є можливість поселитися раніше і поїхати пізніше позначених дат.

Для підтвердження бронювання необхідно внести повну оплату за програму новорічного банкету. У Вас буде можливість оплатити банкет окремо або разом з проживанням після завершення бронювання на сайті.

Дата прибуття
Дата прибуття
Дата від’їзду
Проходження будь-якої програми починається мінімум з наступного після заселення дня.

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
  • Для бронювання терапії Маєра, потрібно здійснити передоплату в розмірі 30% від вартості програми
  • Забронювати програму Майєра можна тільки при проживанні в готелі RIXOS, на весь період лікування
  • Проживання для пацієнтів, що проходять програму Майєра, розраховується за тарифом Room only
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Програми Маєра
Оберіть тривалість програми Майєра
Програма Check-Up
Програма Check-Up
ф
Програма Check-Up
Програма Check-Up
Програма Check-Up
Програма Check-Up