Park area, hotel Rixos
Rixos Prykarpattya
відпочинок в парку, готель Ріксос
Отельный комплекс Риксос Прикарпатье
номер готелю Ріксос
Мейер-терапия
Програма Майер терапії, готель Ріксос
Игра в русский бильярд, отель Риксос
Гідро масаж, готель Ріксос Прикарпаття
Конференц-зал в готелі Ріксос Прикарпатя
ключ от номера, отель Риксос
Ресторан Европейской кухни, Риксос Прикарпатье
Вестибюль отеля, Риксос Пркарпатье
the hotel territory of Rixos Prykarpattya
Блог
Готельний комплекс в Карпатах: відпочинок з користю
celendar
2.10.2021
готельний комплекс в карпатах

Готельний комплекс Rixos Prykarpattya – бренд, який не потребує додаткової реклами. Це один з найвідоміших лікувально-оздоровчих і курортних комплексів Трускавця, який вибирають десятки тисяч людей щорічно, бажаючих оздоровитися і якісно відпочити.

Ріксос-Прикарпаття – це сучасний спеціалізований курортний комплекс, який розташований в дуже красивому і мальовничому місці. Місто Трускавець відомий не тільки в Україні, але і у всьому світі своїми бальнеологічними курортами, а також приголомшливою природою і недоторканою екологією.

курортний комплекс Ріксос для здоров'я

Це місто є одним з європейських центрів оздоровлення, приваблюючи туристів і мандрівників з усього світу своїм чистим повітрям і неймовірною атмосферою. Унікальність Прикарпаття є його візитною карткою. Оздоровлення на курортах тут здійснюється не тільки за рахунок комплексу ретельно підібраних процедур, а й завдяки цілющим мінеральним водам.

Готельно-оздоровчий комплекс відпочинку в Карпатах Ріксос – це сучасний медичний центр, який є гордістю всього Трускавця. Тут широко використовуються традиційні методи терапії і відновлення в комплексному поєднанні з передовими технологіями. Такий підхід дозволяє підбирати для кожного пацієнта відповідну схему лікування, яка дасть максимальний результат.

Важливим є те, що для всіх відвідувачів оздоровчого курорту діє програма лояльності, в залежності від кількості днів перебування. Це дозволяє отримати «в подарунок» додаткові дні проживання в дивовижному місці, де все націлене на відпочинок і оздоровлення.

програма лояльності в Rixos

Лікувально-курортний готельний комплекс в Карпатах Rixos Prykarpattya пишається не тільки своєю інфраструктурою, а й штатом. Тут працюють висококваліфіковані фахівці вузької спрямованості. Терапія здійснюється згідно індивідуально складеним схемами і поєднує в собі класичні напрямки і передові технології.

Готельні комплекси в Карпатах: методи відновлення організму

Будь-які курортно-оздоровчі комплекси відпочинку в Карпатах, і Ріксос в тому числі, це не тільки інтенсивна терапія. Тут завжди можна замовити профілактичні оздоровчі програми в рамках класичного відпочинку.

Для пацієнтів і відпочиваючих створені ідеальні і комфортні умови проживання та оздоровлення. Більш того, тут є обладнаний конференц-зал для проведення офіційних зустрічей і урочистих заходів.

урочисті заходи в ріксос

Що ж пропонує готель-санаторій «Ріксос-Прикарпаття» своїм відвідувачам і клієнтам? Перш за все, необхідно згадати про високий рівень комфорту: готель має в своєму розпорядженні номерним фондом в 359 номерів, які розділені за категоріями.

Всі номери, незалежно від типу і вартості, оснащені необхідними меблями, технікою і зручностями, що дозволяє вибрати оптимальний варіант навіть самим вимогливим і вимогливим клієнтам. Умови проживання в кімнатах передбачають користування:

  • міні-баром;
  • телефоном в номері і туалетній кімнаті;
  • супутниковим телебаченням, безкоштовним Wi-Fi;
  • системою кондиціонування і обігріву приміщення;
  • феном, електронним сейфом, телевізором.

Номери оснащені душовими кабінами, ваннами і джакузі.

СПА готель «Ріксос-Прикарпаття» надає повний пакет послуг, який передбачає все необхідне для вашого комфорту і оздоровлення. Забезпечується цілодобове обслуговування номерів, робота пральні, стоянка для автомобілів.

пакет послуг в ріксос

Територія готелю займає близько 12 гектар і включає повноцінну інфраструктуру, спортивні та культурні споруди, чудовий ландшафтний парк, аквапарк з басейном під відкритим небом.

Крім комфортних умов проживання готельно-курортний комплекс «Ріксос-Прикарпаття» надає можливість:

  • оздоровитися в медичному та SPA-центрі за спеціально розробленими програмами;
  • активно відпочити в міні-аквапарку, тренажерному залі, сауні, на тенісному корті;
  • розважитися в розважальному центрі дискотекою, більярдом, боулінгом;
  • замовити конференц-зал з необхідним обладнанням для проведення урочистостей або організувати святкування весілля в залі ресторану.

Інфраструктура готелю Rixos-Prykarpattya Resort продумана настільки, що заклад може забезпечити абсолютно всі потреби гостей – для дітей працює дитячий клуб, для представниць слабкої статі відкритий салон краси.

салон краси в rixos resort

Якщо необхідно вирішити фінансові питання, на території комплексу є відділення банку. Працює трансфер в / з аеропорту чи залізничного вокзалу. На території є навіть вертолітний майданчик, а для екскурсій або роботи можна взяти в оренду авто.

Регулярно організовуються тематичні екскурсії по туристичному Трускавцю.

Готельний комплекс Rixos Prykarpattya дарує позитивні емоції

Готельний комплекс Rixos Prykarpattya

Трускавець – одна з найяскравіших точок на курортній карті України, розташована в центрі Прикарпаття. Якщо ви вирішили провести відпустку саме в цьому місті, в першу чергу слід подумати над вибором здравниці, де, власне, і буде проходити ваш відпочинок.

Серед кращих курортів і готелів Трускавця безумовним фаворитом вже довгі роки вважається Rixos Prykarpattya – туристичний комплекс в Карпатах, який славиться європейським сервісом, розвиненою інфраструктурою і широким асортиментом лікувально-оздоровчих процедур.

Візитною карткою даного лікувально-курортного комплексу є сучасний медичний центр, в якому висококваліфіковані фахівці забезпечують якісне лікування і оздоровлення як традиційними методами, так і з використанням передових технологій.

медичний центр в rixos

Більш того, на базі медичного центру можна пройти обстеження і отримати консультації практично по будь-яких напрямах лікування. Якщо ви хочете перевірити свій організм на наявність будь-яких «болячок», а також дізнатися думку профільного фахівця, кращого місця годі й чекати.

Rixos Prykarpattya – це неймовірні карпатські пейзажі та курортний Трускавець. До послуг відпочиваючих ресторани, бари і конференц-зали, а також сучасний SPA-центр з джакузі, саунами і салоном краси. Рідкісні готельні комплекси в Карпатах можуть надати подібний сервіс, і Ріксос в цьому плані – поза конкуренцією.

Бази відпочинку в Карпатах з харчуванням

Бази відпочинку в Карпатах з харчуванням

Комплекс пропонує найширший спектр послуг і процедур. Хтось їде сюди за відновленням і якісним медичним обслуговуванням, а кому-то по душі комфортний відпочинок в ідеальних умовах.

Якщо ми говоримо про медичний центр на території комплексу, але тут можна замовити терапію і лікування в таких напрямках, як:

  • патології сечовидільної системи;
  • патології печінки і жовчовивідних шляхів;
  • патології шлунково-кишкового тракту;
  • захворювання підшлункової залози;
  • цукровий діабет;
  • порушення обмінних процесів;
  • посттравматичні порушення опорно-рухового апарату.

Відновлення і терапія кожного пацієнта здійснюється в індивідуальному порядку, після консультації з профільним фахівцем. Знаходження в Ріксос-Прикарпаття – це повноцінна реабілітація, а також профілактика.

реабілітація та профілактика в Ріксос

Для пацієнтів доступний розширений комплекс послуг, включаючи:

На території курортного комплексу працюють два ресторани і чотири бари. Тут можна відпочивати, гуляти і насолоджуватися неймовірною атмосферою. У ресторані присутня дієтичне харчування, а також доступні традиційні карпатські страви меню.

Санаторний комплекс відпочинку в Карпатах – в тренді бути здоровим

Санаторний комплекс відпочинку в Трускавці

Стрімкий темп життя часто забирає наші сили і дуже вимотує. Повернувшись з роботи додому, як правило, ми не йдемо відпочивати, а займаємося домашніми справами. Звичайно, використовуючи резервні запаси власних організмів, ми тільки посилюємо ситуацію з кожним днем.

Як наслідок – занепад сил, емоційне вигорання, швидке старіння і загострення хронічних болячок. Як цього ж уникнути? Відповідь одна – відновитися в санаторії. Саме закладу такого типу дають нам унікальну можливість одночасно і оздоровитися, і відмінно відпочити.

відновити психологічне здоров'я в Ріксос

До того ж, найчастіше вони розташовані в гірських місцевостях, де, крім курсу реабілітації ви, отримаєте незабутні відчуття з’єднання з природою. У Західній Україні такий комплекс послуг можна отримати в санаторії Ріксос Прикарпаття в Трускавці.

Санаторний комплекс відпочинку в Карпатах Ріксос – це можливість відновити сили, підлікувати органи і просто отримати заряд бадьорості на весь наступний рік. Сьогодні в тренді – залишатися здоровим якомога довше, навіть, незважаючи на наступаючу старість.

Чому обирають готельний комплекс в Карпатах Rixos

Чому обирають готельний комплекс в Карпатах Rixos

Чому саме Rixos Prykarpattya? Якщо вам важко визначити, яку саме оздоровницю вибрати для відпочинку в Трускавці, Rixos Prykarpattya стане кращим і продуманим рішенням, завдяки таким фактам, як:

  • Величезна територія.

Готель займає площу більше 12 га, що дозволило створити необхідну інфраструктуру в одному місці. Тут є все необхідне не тільки для відпочинку і лікування, але і для розваг. Лікувальний і готельний корпус, SPA-центр і розважальні заклади, відкрита аквазона і тренажерний зал, тенісні корти, більярд, боулінг – кожен знайде, чим себе зайняти.

  • Комфорт проживання.

Всі номери для проживання відрізняються комфортабельністю і сучасним дизайном інтер’єру. Вони укомплектовані зручними меблями, електронікою, системою кондиціонування і сейфом для зберігання цінних речей. Є номери і для людей з обмеженими можливостями.

  • Дитячий відпочинок.

У готелі створені ідеальні умови для активного відпочинку для дітей. Якщо ви приїхали сім’єю з дитиною, то завжди можна розважити його в дитячому клубі і кафе, на ігрових майданчиках або в теплому басейні з водними гірками.

  • Сучасні погляди на лікування.

Курортний комплекс має на території сучасний медичний центр з відділами консультації, променевої діагностики, лікування, реабілітації, естетичної медицини. Працюють кілька лабораторій.

На території комплексу знаходиться кювет зі всесвітньо відомої цілющою мінеральною водою – «Нафтуся», «Марія», «Софія» і «Анна». Ви маєте можливість записатися на популярні процедури – зокрема, на терапію Майера.

Вона дозволяє не тільки очистити кишечник від токсинів і шлаків, а й забезпечити «відпочинок» не тільки травної системи, але і всього організму в цілому.

Rixos RP запрошує на незабутній відпочинок серед карпатських гір

незабутній відпочинок серед карпатських гір

Оскільки в Трускавці знаходиться більше 25 джерел з мінеральними водами – і гідрокарбонатні і сульфатні і натрієві, і кальцієві і магнієві і сульфатно-хлоридні, то і в лікувально-курортному комплексі «Ріксос Прикарпаття» вони є однією з головних складових методик лікування.

Rixos RP запрошує на незабутній відпочинок серед карпатських гір. Пропоновані тут бальнеологічні процедури дозволяють втілити найсучасніші методики лікування, оздоровлення та реабілітації.

Гості комплексу не тільки п’ють мінеральні води, але і приймають спеціальні ванни, виконують лікувальні інгаляції і промивання, полощуть дихальні шляхи, відвідують гідромасаж. Ріксос Прикарпаття – готель, де зібрано чи не всі кращі СПА послуги в Трускавці, серед яких:

  • солярій;
  • СПА-масажі (класичний, спортивний, стоун-терапія, антицелюлітний, лімфо-дренажний, відновлювальний, медовий, дитячий, аромомасаж, рефлекторний і т.д.);
  • банні процедури (пропарювання з віником, пілінг в турецькій лазні, медово-кавовий хамам).

На сьогодні Rixos – це наймасштабніший комплекс, де ви можете отримати вузькопрофільні консультації та діагностику, пройти лікування та реабілітацію, здійснити променеву діагностику, здати необхідні аналізи, а також скористатися послугами естетичної медицини.

Тому якщо ви відчуваєте необхідність оздоровлення і правильного розслаблення, вирушайте до Трускавця. Персонал готелю і працівники медичного центру Rixos вас радо зустрінуть і підберуть вам найбільш оптимальний варіант реабілітації.

Заповніть контактну форму

Спеціаліст з бронювання зв'яжеться з Вами найближчим часом

Виберіть спосіб оплати
Забронювати
Оплатити при поселенні в готель
Дата прибуття
Дата прибуття
Дата від’їзду
Проходження будь-якої програми починається мінімум з наступного після заселення дня.

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду
Проходження будь-якої програми починається мінімум з наступного після заселення дня.

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду
* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду

Купівля новорічного банкету доступна при проживанні в готелі протягом 3 ночей в період з 30.12 до 02.12. Також у Вас є можливість поселитися раніше і поїхати пізніше позначених дат.

Для підтвердження бронювання необхідно внести повну оплату за програму новорічного банкету. У Вас буде можливість оплатити банкет окремо або разом з проживанням після завершення бронювання на сайті.

Дата прибуття
Дата прибуття
Дата від’їзду
Проходження будь-якої програми починається мінімум з наступного після заселення дня.

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
  • Для бронювання терапії Маєра, потрібно здійснити передоплату в розмірі 30% від вартості програми
  • Забронювати програму Майєра можна тільки при проживанні в готелі RIXOS, на весь період лікування
  • Проживання для пацієнтів, що проходять програму Майєра, розраховується за тарифом Room only
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Програми Маєра
Оберіть тривалість програми Майєра
Програма Check-Up
Програма Check-Up
ф
Програма Check-Up
Програма Check-Up
Програма Check-Up
Програма Check-Up