Park area, hotel Rixos
Rixos Prykarpattya
відпочинок в парку, готель Ріксос
Отельный комплекс Риксос Прикарпатье
номер готелю Ріксос
Мейер-терапия
Програма Майер терапії, готель Ріксос
Игра в русский бильярд, отель Риксос
Гідро масаж, готель Ріксос Прикарпаття
Конференц-зал в готелі Ріксос Прикарпатя
ключ от номера, отель Риксос
Ресторан Европейской кухни, Риксос Прикарпатье
Вестибюль отеля, Риксос Пркарпатье
the hotel territory of Rixos Prykarpattya
Блог
Санаторій для схуднення: корисний відпочинок
celendar
31.10.2021
Санаторій для схуднення

Регулярні спроби сісти на дієту та скинути зайві кілограми закінчуються невдачею? Суворі обмеження та відвідування спортзалу не дали бажаного результату? Можливо, вам просто варто змінити підхід, щоб схуднути, а заразом робити це під контролем кваліфікованих лікарів? Скільки жінок і чоловіків у гонитві за красою, молодістю та стрункістю втрачали не лише вагу, а й здоров’я! Адже це – один із найцінніших ресурсів, який варто берегти.

Сьогодні в Україні успішно діють спеціальні програми, що дозволяють поєднати комфортний відпочинок, ефективне оздоровлення та схуднення. Залишається лише грамотно підібрати санаторій для схуднення, і провести там відпустку – наприклад, вирушити до Карпат. Повернувшись, ви зможете приємно здивувати оточуючих свіжим виглядом та чудовою фізичною формою. А також відчуйте приплив сил та покращення самопочуття.

курорт для схуднення

Придбати путівку на курорт для схудненняможна будь-якої пори року. Тому озброюйтеся календарем та блокнотом, та плануйте відпустку заздалегідь з користю для тіла та душі!

Санаторій для схуднення в Україні

Сучасні українські санаторії для схуднення, відгуки про які є досить приємними, пропонують безліч методик. Як правило, у кожної установи є свої фірмові «фішки», якими дивують гостей. Наприклад, курс мінеральної води з унікальним складом, що сприяє нормалізації обміну речовин, спеціальне дієтичне меню (лікувальне, а не просто модне). Або авторські методики масажу для моделювання фігури, що дуже приваблює жінок.

санаторій для схуднення в україні

Розрізняють два основні напрямки, які є в санаторіях для схуднення в Україні

  • Незначне скидання ваги, набраної внаслідок неправильного харчування, недотримання режиму та стресів. Зазвичай це від 3 до 5 кілограмів, які легко йдуть протягом 3-4 тижнів при правильному виборі санаторної програми схуднення.
  • Ожиріння. Вважається ендокринним порушенням. Потребує суворого медичного контролю та правильного підбору терапії. Адже самостійні спроби обмежити себе в їжі можуть лише погіршити самопочуття пацієнта і навіть призвести до серйозних негативних наслідків (збоїв у роботі серця тощо).

В окрему категорію виділяють зайву вагу, набрану після тривалої хвороби або прийому деяких лікарських препаратів.

санаторії для схуднення відгуки

Важливо знати: кожному пацієнту, який вирішив пройти схуднення у санаторії, незалежно від статі та віку, необхідний первинний огляд та консультація терапевта. А також доведеться зважитися, зробити аналізи та діагностику. І лише потім, за результатами досліджень, буде підібрано персональний комплекс процедур та відповідний раціон. При цьому враховуватимуться поточне самопочуття людини, наявність інших захворювань, дозування та види ліків тощо.

Основні цілі, які ставляться в санаторії для зниження ваги перед лікарями та пацієнтами, такі:

  • Розумне зниження та стабілізація маси тіла.
  • Паралельне збереження та зміцнення здоров’я.
  • Зниження ризику повторного набору ваги.
  • Поліпшення якості життя: стабілізація психоемоційного фону, підвищення самооцінки, збільшення запасу життєвих сил.

Цікавий факт: якщо підбір програми схуднення в санаторії виконаний правильно, це відіб’ється не тільки на зовнішньому вигляді, але і на результатах лабораторних аналізів. Там буде помітна стійка позитивна динаміка.

Санаторій для зниження ваги у Карпатах

Санаторій для зниження ваги у Карпатах

Якщо ви шукаєте кращі санаторії для схуднення в країні, їдьте в Прикарпаття, багате на цілющі джерела. Тут практикують природну детоксикацію з допомогою мінеральних вод місцевого походження.

Курс такої води, розрахований мінімум на 14 днів, дозволяє ефективно вивести з організму шлаки та токсини, що затримують рідину, та сприяють збільшенню ваги.

Крім цього, детокс допомагає:

  • Поліпшити колір та стан шкіри, волосся, нігтів.
  • Відновити нормальний обмін речовин.
  • Поліпшити роботу шлунка.
  • Нормалізувати функціонування кишківника тощо.

На замітку: не варто плутати простий детокс, який можна пройти за вихідні, і глибоке очищення організму корекції ваги. Обидві програми можуть бути включені до комплексу послуг санаторію для схуднення. Однак у першому випадку це буде елементарна турбота про ваше здоров’я, результатом якої стане покращення самопочуття, підвищення працездатності. А в другому – велика програма для реального схуднення, коли результатом стануть зниження маси тіла та скорочення об`ємів.

корекція ваги

Як поєднати схуднення в санаторії та незабутній відпочинок

Якщо ви намагаєтеся підібрати санаторій для схуднення в Карпатах, рекомендується спочатку ознайомитись із переліком його послуг, техніко-медичною базою та персоналом. У реально хорошому закладі ви знайдете:

  • Фахівців високої кваліфікації.
  • Розвинене медико-технічне обладнання.
  • Величезний перелік послуг (як з лікування, так і прийому гостей).

У штаті установи обов’язково має бути дієтолог, у якого можна отримати персональні рекомендації щодо підбору харчування. Меню має бути досить різноманітним, багатим на білки та вітаміни. Адже вам доведеться провести в санаторії 3-4 тижні, тож важливо приділити увагу і раціону, і умовам проживання.

санаторій для схуднення в трускавці

Rixos – це санаторій для схуднення (Трускавець), що пропонує не тільки ефективні методики зниження ваги, але і повноцінний відпочинок. Велику роль у цьому відіграють унікальний клімат та великий перелік фізіопроцедур.

Хороші результати у поєднанні з дієтотерапією та гімнастикою дає відвідування басейну. Адже воно має мінімум протипоказань, натомість дозволяє збільшити витрати калорій.

українські санаторії для зниження ваги

Ось стислий огляд процедур, який сьогодні пропонують різні українські санаторії для зниження ваги:

  • Прийом мінеральної води за схемою, розписаною лікарем. Необхідно чітко дотримуватись інтервалу та дозування. Це запускає природні процеси, покращує розщеплення та перетравлення їжі, а також допомагає заповнити нестачу вітамінів та мікроелементів. Зазвичай, коли людина сідає на строгу дієту для скидання маси тіла, їй необхідно попити вітамінно-мінеральний комплекс. На курортах цю роль виконує мінеральна вода.
  • Повітряні ванни. Клітинам для нормального функціонування життєво необхідний кисень, що отримується з навколишньої атмосфери. Тому навіть щоденні півгодинні прогулянки на свіжому повітрі дають приголомшливий результат. Тим більше, що дихають найчистішим карпатським повітрям – суцільне задоволення!

Врахуйте: якщо ви приїхали з міста із забрудненою атмосферою, у перші 1-2 дні можуть спостерігатися незвичні відчуття: легке запаморочення та сонливість. Однак вони незабаром безвісти проходять – це результат зміни обстановки, адже ви потрапляєте із загазованого мегаполісу в екологічно чисту місцевість.

rixos - корисне меню

  1. Таласотерапія. Це водні процедури, куди включені ванни та контрастні душі.
  2. Фізіопроцедури та СПА. Наприклад, електроміостимуляція, апаратний масаж, сольовий пілінг, ліфтинг, обгортання водоростей, бандажі, моделювання контурів тіла.
  3. Теплотерапія. Лазня та сауна – надійні помічники у боротьбі із зайвою вагою. Крім цього, під дією високих температур розкриваються та очищаються пори шкіри. Через них разом із згодом виходять шлаки. Паралельно з цим очищаються дихальні шляхи.
  4. Очищення кишківника. На думку доктора Майєра, який створив терапевтично курс, саме порушення роботи кишечника призводять до появи інших серйозніших хвороб. Тому, якщо його очистити та налагодити роботу, це помітно покращить самопочуття. Здорова, чудово працююча травна система – запорука збереження стабільної ваги.
  5. Гімнастика та нордична ходьба. Можуть бути доповнені йогою чи нескладними дихальними вправами. Під час фізичних навантажень збільшується обсяг кисню, що надходить у легені, а звідти – у кров. Поліпшується кровопостачання всього організму, застосовуються різні м’язи, і паралельно з цим спалюється підшкірний жир.
  6. Заняття на тренажерах у спортивному залі. Вправи підбираються індивідуально досвідченими тренерами. При цьому враховуються рівень фізичної підготовки, поточний стан, стать та вік пацієнта, анамнез тощо.

Переваги санаторію для зниження ваги – Rixos RP

найкращий санаторій для схуднення

Rixos Prykarpattya – найкращий санаторій для схуднення в західній частині країни. Він користується високою популярністю не лише у наших співвітчизників, а й зарубіжних гостей. Багато в чому це обумовлено високою якістю послуг, комфортними номерами та великим списком спеціальних пропозицій для гостей. Наприклад, ті, хто обирають терапію Майєра, можуть отримати пільги:

  1. Під час оплати проживання. Кожен 7-й день перебування в готелі буде безкоштовним.
  2. Під час відвідування СПА та проходження базових процедур.

Окрім цього, гість може одержати клубну карту санаторію, яка дає право на отримання додаткових привілеїв та знижок, що дуже вигідно.

Санаторій із програмою схуднення: інноваційні методи

Санаторій із програмою схуднення

Основою у програмах схуднення є терапія Майєра. Це унікальна австрійська методика, що вже здобула широке визнання на модних європейських курортах, та позитивні відгуки тисяч пацієнтів із різних країн світу. Вона спрямована на:

  • Нормалізацію роботи внутрішніх органів.
  • Зниження маси тіла.
  • Запуск природних біологічних процесів у організмі.
  • Стимуляцію метаболізму.
  • Поліпшення здоров’я.

В основі терапії лежить правильний вибір харчування. Причому пацієнту не лише допомагають скоригувати раціон, а й навчають, як правильно підбирати продукти та готові страви.

комплекс Rixos PR

Гості комплексу Rixos PR можуть обирати на свій розсуд рівень складності та тривалість програми Майєра: Експрес, Класик або Інтенсив. На додаток до цього підбираються індивідуально фізичні навантаження та фізіопроцедури. Серед них:

  • Заняття фітнесом та акваеробікою.
  • Плавання у басейні.
  • Скандинавська ходьба.
  • Масаж (вісцеральний, антицелюлітний, зональний медовий).
  • Лазня та сауна.
  • Курс мінеральної води.

Якщо вам потрібний перевірений санаторій для схуднення (Україна), вибирайте RP, де вам запропонують максимум комфорту та різноманітні послуги. Також зможуть чітко розповісти, на який результат можна розраховувати після закінчення програми.

У СПА-центрі готелю можна знайти унікальні програми, які стануть прекрасним на додаток до терапії Майєра. Наприклад:

  • Osmo-Thermy – спрямована на виведення залишків токсинів та збагачення мінералами шкіри. При цьому використовуються препарати з натуральними компонентами, що не містять штучних барвників та ароматизаторів.
  • Slim and Lift – рятування від целюліту та ліфтинг (підтяжка) шкіри. Дозволяє зменшити ненависну для жінок «апельсинову скоринку» на животі, стегнах та сідницях.
  • Soysoy body massage – комплекс бандажних обгортань для проблемних зон. Покращує контури тіла та ін.

Ті, хто вже відвідав у Трускавці санаторій для схуднення Rixos, і чітко дотримувався рекомендацій медиків, відзначають такий ефект від терапії Майєра:

  • Поліпшення зовнішнього вигляду та душевного настрою.
  • Зміцнення волосся та нігтів.
  • Позитивні зміни кольору та структури шкіри (зникають запалення, висипання, покращується рельєф та колір, підвищується пружність).
  • З’являється здоровий апетит (за рахунок нормалізації травлення).
  • Чудово працює кишечник.
  • Зміцнюється нервова система, що забезпечує міцний сон.

Якщо оцінювати загалом, то все життя людини змінюється на краще. Підвищується витривалість, гості стають помітно бадьорішими та енергійнішими. Якщо додати до цього скинуті кілограми, які не повертаються назад – ефект від схуднення за Майєром є!

Корекція ваги з користю для здоров’я

Корекція ваги з користю для здоров'я

Перечитуючи відгуки про санаторій для схуднення, звертайте увагу на період та час перебування людей в закладі. Це допоможе вам правильно зорієнтуватися, і правильно спланувати свою відпустку, щоб повернутися з неї зовсім іншою людиною.

відгуки про санаторій для схуднення

Якщо ви вирішили всерйоз зайнятися собою та схуднути – рекомендуємо робити це грамотно, без ризикованих експериментів над собою. Зверніться за консультацією до фахівців Rixos RP, і вони обов’язково допоможуть позбавитися зайвих кілограмів без шкоди здоров’ю!

Заповніть контактну форму

Спеціаліст з бронювання зв'яжеться з Вами найближчим часом

Виберіть спосіб оплати
Забронювати
Оплатити при поселенні в готель
Дата прибуття
Дата прибуття
Дата від’їзду
Проходження будь-якої програми починається мінімум з наступного після заселення дня.

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду
Проходження будь-якої програми починається мінімум з наступного після заселення дня.

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду
* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду

Купівля новорічного банкету доступна при проживанні в готелі протягом 3 ночей в період з 30.12 до 02.12. Також у Вас є можливість поселитися раніше і поїхати пізніше позначених дат.

Для підтвердження бронювання необхідно внести повну оплату за програму новорічного банкету. У Вас буде можливість оплатити банкет окремо або разом з проживанням після завершення бронювання на сайті.

Дата прибуття
Дата прибуття
Дата від’їзду
Проходження будь-якої програми починається мінімум з наступного після заселення дня.

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
  • Для бронювання терапії Маєра, потрібно здійснити передоплату в розмірі 30% від вартості програми
  • Забронювати програму Майєра можна тільки при проживанні в готелі RIXOS, на весь період лікування
  • Проживання для пацієнтів, що проходять програму Майєра, розраховується за тарифом Room only
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Програми Маєра
Оберіть тривалість програми Майєра
Програма Check-Up
Програма Check-Up
ф
Програма Check-Up
Програма Check-Up
Програма Check-Up
Програма Check-Up