Park area, hotel Rixos
Rixos Prykarpattya
відпочинок в парку, готель Ріксос
Отельный комплекс Риксос Прикарпатье
номер готелю Ріксос
Мейер-терапия
Програма Майер терапії, готель Ріксос
Игра в русский бильярд, отель Риксос
Гідро масаж, готель Ріксос Прикарпаття
Конференц-зал в готелі Ріксос Прикарпатя
ключ от номера, отель Риксос
Ресторан Европейской кухни, Риксос Прикарпатье
Вестибюль отеля, Риксос Пркарпатье
the hotel territory of Rixos Prykarpattya
Блог
Куди поїхати у весільну подорож
celendar
6.11.2021
куди поїхати у весільну подорож

Якщо у вас планується офіційна церемонія одруження і пов’язані з цим приємні турботи? Не знаєте, куди поїхати у весільну подорож: залишитися всередині країни, познайомившись ближче з її маловідомими та затишними куточками, чи вирушити за кордон? На думку досвідчених мандрівників, в Україні можна знайти безліч мальовничих місць, які ідеально підходять для відпустки та проведення медового місяця. Вибирати їх можна на свій смак, і вони мало чим поступаються закордонним. Наприклад, шукачі гострих відчуттів можуть вибрати піший тур карпатськими озерами, і заночувати прямо біля них, у наметі. А також спуститися в катакомби Львова чи Одеси, здолати крутий спуск на рафті гірською річкою, взяти участь у гонках на квадроциклах…Або навпаки, вибрати культурно-освітню програму, познайомившись із маловідомими пам’ятками та історичними пам’ятками степової частини країни.

куди поїхати у весільну подорож в 2021

Вибираєте, куди поїхати у весільну подорож у 2021? Можна поєднати приємне з корисним, і провести романтичну відпустку удвох із чоловіком у тихо затишному куточку, в одному із санаторіїв. Не думайте, що вам доведеться ходити по лікарям. Можна обмежитися програмою СПА, і вдосталь попити мінеральної води з джерела. А вечори планувати на свій розсуд, відвідуючи ресторани чи нічні клуби.

На замітку: намагайтеся вибирати вдвох, куди поїхати в медовий місяць, з урахуванням інтересів чоловіка (дружини). Для початку вирішіть, який відпочинок вам до душі – активний чи пасивний, а потім вивчіть найпопулярніші напрямки, скориставшись підказками гідів, блогерів та відгуками мандрівників. І обов’язково чергуйте відпочинок: наприклад, якщо на один день у вас заплановані похід або екскурсія, то наступного дня влаштуйте собі вихідний, і т.п.

Куди поїхати у весільну подорож в Україні

Куди поїхати у весільну подорож в Україну

Якщо ви намагаєтеся зробити складний вибір, в яку точку країни вирушите після реєстрації одруження, пропонуємо скористатися нашими підказками.

Весільна подорож восени

Не знаєте, куди поїхати у листопаді до весільної подорожі? В цей час зазвичай вибирають місце не тільки за ландшафтами та пам’ятками, але й за ступенем комфортності готелів. Адже більшу частину місяця на вулиці досить холодно, і часто йдуть дощі (або випадає перший сніг). Тому рекомендуємо продумувати медовий місяць так, щоб вам було де розважитись у погану погоду.

Весільна подорож восени

Якщо ви думаєте, куди поїхати у весільну подорож у вересні, пропонуємо кілька цікавих місць:

  • Замок Сент-Міклош поблизу Мукачева. Дивне місце, що збереглося до наших днів. Його обстановка та стіни ще пам’ятають дивовижну, але на жаль – недовгу історію кохання. За легендою, замок поєднує закоханих.
  • Ужгород. Невелике, але дуже красиве місто, в якому є чимось здивувати гостей.
  • Полтава. Тут можна зняти невеликий будиночок і побути вдвох, оцінивши всі переваги сільського побуту. А також ближче познайомитися з народними обрядами та звичаями, сходити у лазню та скуштувати полтавських страв.

Якщо ви так і не вирішили, куди полетіти у весільну подорож у жовтні, можете просто пошукати комфортабельний готель за містом. Це золота пора, коли приємно поблукати удвох лісом, посидіти біля вогнища, зробити гарні фото на фоні природних ландшафтів, послухати «мелодію» річки і просто присвятити час один одному. Тільки у ваших силах зробити свій медовий місяць незабутнім!

Куди поїхати у весільну подорож узимку

Куди поїхати у весільну подорож взимку

Не знаєте, куди поїхати у весільну подорож взимку? Вважаєте, що вибір місць дуже обмежений через «нелітну» погоду та низькі температури? Останніми роками метеорологи відзначають нестабільність кліматичних умов у зимовий період. Однак це зовсім не привід відмовляти собі у чудовому медовому місяці! Виявивши трохи кмітливості, можна спланувати чудовий маршрут. Як приклад пропонуємо кілька варіантів.

Задаєтеся питанням, куди поїхати у весільну подорож у грудні? Вирушайте в Карпатські гори – у Буковель, Славське, Яремче тощо. Тут можна вперше стати на лижі, отримавши докладні інструкції або підкорити складну трасу за наявності певних навичок. А заразом побачити засніжені гірські вершини і отримати море задоволення від спілкування з живою природою!

Січень традиційно вважають новорічним місяцем, і вважають за краще проводити його вдома, у родинному колі. Однак якщо вам випала можливість планувати, куди поїхати у весільну подорож у лютому чи наприкінці січня – можете сміливо обирати Прикарпаття. Новорічні свята в Західній Україні тривають довго, і у вас буде чудова нагода познайомитися з колоритними місцевими звичаями. А також взяти безпосередню участь у святкових ходах та народних гуляннях, відвідати ярмарки, покуштувати розкішних делікатесів.

Весільна подорож навесні та влітку

Весільна подорож навесні і влітку

Намагаєтеся уникати екстриму та вибирати спокійні місця для медового місяця? Якщо ви вирішуєте, куди поїхати у весільну подорож у березні, пропонуємо обрати одне з українських міст з оригінальною історією та вражаючою архітектурою. Наприклад, тільки Києвом та його околицями можна скласти вражаючий список місць, на які можуть піти тижні часу, щоб оглянути їх усі. Все залежить виключно від погоди та ваших можливостей.

Куди поїхати у весільну подорож у травні?У цей час року багато хто намагається вибратися на свіже повітря. Як варіант, можна кинути всі справи, і сміливо вирушити на «маївку» в Херсон або на Арабатку, зваривши на вогнищі юшку та відкривши купальний сезон. Для таких поїздок не потрібен величезний бюджет — мандрувати можна своїм авто, закинувши в багажник запаси їжі та чистої води, спальні мішки і намет.

Куди поїхати у весільну подорож в травні

Представляємо ще кілька варіантів травневого медового місяця:

  • Екскурсія Чернівцями. Тут є унікальні архітектурні пам’ятки, виконані у різних стилях. Місто
  • Вінниця. Мальовниче місто з унікальним фонтаном, що співає, і безліччю інших, не менш цікавих місць.
  • Волинь. Тут можна зупинитися прямо в лісі, знявши котедж на березі озера, і відпочити на самоті. Чим не є альтернатива тропічному острову? З екскурсій можна вибрати поїздку до Дубенського замку та його огляд.

Втрачаєтеся у здогадах, куди поїхати у весільну подорож влітку? Погано переносите спеку та сильне сонце? Тоді вам варто ретельно продумати відпочинок – в Україні є потрібні місця, які просто ідеально підійдуть для медового місяця:

  • Житомирська область.Це старовинні замки та Поліський заповідник із розкішними ставками. Рай для тіла та душі! Молодятам буде тут зовсім ненудно, адже це ідеальне місце для спокійного відпочинку.
  • Село Чинадієве (Закарпаття). Тут можна відвідати мінеральні джерела, а також відпочити від міської суєти, а також поласувати справжніми фермерськими продуктами, сировину для яких вирощують в екологічно чистих умовах.
  • Канів. Якщо ви вирішуєте, куди поїхати у весільну подорож у червні, вирушайте до цього міста, і точно не пошкодуєте. Це чудовий маршрут для поціновувачів культури та мистецтва. Тут створили унікальний парк скульптур прямо на березі Дніпра, на базі одного з готелів.

Якщо у вас заплановано весільну подорож у липні — куди поїхати, щоби провести відпустку з користю? Більшість молодих пар обирають відпочинок на березі моря: Одеса, Бердянськ, Кирилівка, Залізний Порт, Херсон… Однак, якщо вам не хочеться витратити вільний час на просте лежання в шезлонгу, пропонуємо урізноманітнити програми. Наприклад, взяти уроки дайвінгу.

Гарні місця для весільної подорожі

незвичайна весільна подорож

Бажаєте влаштувати собі незвичайну весільну         подорож, і привезти звідти купу яскравих вражень, а також фото та відео на довгу пам’ять? Якщо провести коротке опитування, багато хто хотів би побувати у Венеції, Римі та Парижі, на островах Домінікани, Мальдівах, Мальті та Кіпрі, покататися Середземним морем, або побачити шалений ритм життя Нью-Йорка.

Не менш популярними залишаються Таїланд, Туреччина, Єгипет, Балі, Гоа, Канари і Сейшели. Величезні перспективи Грузії – сьогодні у туроператорів можна зустріти досить недорогі та цікаві тури туди. Однак і в Україні можна відпочити не гірше, якщо скласти оригінальну програму для свого медового місяця!

Як приклад – пропонуємо відвідати карпатські озера. З кожним із них обов’язково пов’язана цікава історія чи легенда. Частину такого шляху можна пройти пішки, а решту – проїхати з комфортом на авто, заночувавши у місцевому готелі. Пригоди та романтика гарантовані!

куди поїхати у весільну подорож в Трускавці

Якщо ви розмірковуєте, куди поїхати у весільну подорож в Україні,спробуйте просто відкрити карту та путівник, і прикинути майбутній маршрут. А потім ознайомитись докладніше з умовами турів. Сьогодні на багатьох вітчизняних курортах пропонують чудовий сервіс, відмінні умови проживання, що відповідають європейським стандартам, та велику розважальну програму. Незважаючи на суворі вимоги карантину, готелі поступово адаптувалися, і організують чудовий прийом відвідувачів, з дотриманням усіх запобіжних заходів.

весільна подорож в карпатах

Важливо пам’ятати: враження, які ви привезете із собою з весільної подорожі, залежать лише від вас. Адже навіть найкрасивіше і популярне місце і дорога путівка не врятують ситуацію, якщо молодята постійно з’ясовуватимуть стосунки і сваряться через дрібниці.

Куди поїхати в медовий місяць в Україні

Куди поїхати в медовий місяць в Україні

Якщо ви шукаєте красиві місця для весільної подорожі, обов’язково враховуйте сезон. Наприклад, морське узбережжя, яке ідеально підійде для поїздок у теплу пору року (травень-вересень), взимку може здатися вам надто нудним.

Якщо ви шукаєте підходящі місця, куди з’їздити у весільну подорож без закордонного паспорта, візи та тривалих перельотів, пропонуємо коротку добірку безпрограшних варіантів:

  1. Одеса. Одне з найцікавіших міст, де завжди є що подивитися. Місто просто не зможе залишити вас байдужими, адже у ньому панує особлива атмосфера. Можна провести весільну відпустку в місті або зняти номер у невеликому приморському готелі. А також відвідати місцеві ресторани, або побачити на власні очі, як роблять шампанське, вино та коньяк.
  2. Арабатська стрілка. Ще один «морський» напрямок, який останніми роками стає дедалі популярнішим. Тут досить прийнятні ціни, відмінний сервіс, якість якого постійно вдосконалюється, та різноманітні розваги. Вдвох з чоловіком можна відвідати Арабатські терми, а також просто насолодитися суспільство один одного, понежившись на морському піску. Плюс у тому, що за бажання можна знайти затишний куточок, де не дуже багато людей.
  3. Карпати. Якщо ви точно не вирішили,куди поїхати в медовий місяць 2021, Гори стануть ідеальним варіантом. Тут можна отримати безліч яскравих вражень, а також поринути в особливу атмосферу, покататися на лижах або спустити з гори на квадроциклі. Багато хто, хто побував за Західною Україною, повертається звідти із зарядом бадьорості та енергії, знаходить друге дихання. Тут можна ближче познайомитися з живою природою, а також зробити унікальні гастротури на місцеві ферми, побачити пам’ятки історії та культури, дізнатися про дивовижні історії та легенди. А також поправити здоров’я, подихати свіжим повітрям, продегустувати крафтові продукти, які вже встигли високо оцінити жителі Європи, і просто досхочу відпочити від міського шуму та суєти. Це справді найкраще місце для проведення медового місяця.
  4. Львів. Особливе місто, вулицями якого можна блукати, взявшись за руки, і насолоджуватися. А заразом пережити захоплюючі пригоди – наприклад, завітавши до кафе з паролем, або вибравшись на захоплюючу нічну прогулянку. Тут нові враження буквально літають у повітрі, варто лише довіритись своїй інтуїції, а також озирнутися та прислухатися.

Куди поїхати у медовий місяць 2021

медовий місяць в 2021

Якщо ви вже намітили, куди поїхати в медовий місяць в Україні, пам’ятайте, що головне – це гарний настрій та бажання добре провести час. Навіть якщо ваші з чоловіком-жінкою смаки відрізняються, завжди можна знайти розумний компроміс, і скласти таку культурно-розважальну програму, яка влаштує вас обох.

У кожній з областей України можна знайти досить пристойні місця, де пропонують комфортабельні умови проживання, смачну їжу та чудовий сервіс. Тому, вирішуючи, куди поїхати у весільну подорож просто прислухайтеся до свого внутрішнього голосу. Він, напевно, підкаже вам правильне рішення!

Заповніть контактну форму

Спеціаліст з бронювання зв'яжеться з Вами найближчим часом

Виберіть спосіб оплати
Забронювати
Оплатити при поселенні в готель
Дата прибуття
Дата прибуття
Дата від’їзду
Проходження будь-якої програми починається мінімум з наступного після заселення дня.

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду
Проходження будь-якої програми починається мінімум з наступного після заселення дня.

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду
* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду

Купівля новорічного банкету доступна при проживанні в готелі протягом 3 ночей в період з 30.12 до 02.12. Також у Вас є можливість поселитися раніше і поїхати пізніше позначених дат.

Для підтвердження бронювання необхідно внести повну оплату за програму новорічного банкету. У Вас буде можливість оплатити банкет окремо або разом з проживанням після завершення бронювання на сайті.

Дата прибуття
Дата прибуття
Дата від’їзду
Проходження будь-якої програми починається мінімум з наступного після заселення дня.

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
Дата прибуття
Дата від’їзду
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках

Період  ночей

Вартість  грн

* Вартість програми вказується для однієї особи і не включає оплату за проживання
  • Для бронювання терапії Маєра, потрібно здійснити передоплату в розмірі 30% від вартості програми
  • Забронювати програму Майєра можна тільки при проживанні в готелі RIXOS, на весь період лікування
  • Проживання для пацієнтів, що проходять програму Майєра, розраховується за тарифом Room only
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Лікування за програмою Маєра, починається виключно по вівторках
Програми Маєра
Оберіть тривалість програми Майєра
Програма Check-Up
Програма Check-Up
ф
Програма Check-Up
Програма Check-Up
Програма Check-Up
Програма Check-Up